Optimoi WiFi-verkkosi NetSpot for OS X:n avulla

Wi-Fi-yhteydestä on tullut olennainen osa jokaista kotia, sillä kaikki matkapuhelimemme, tablettimme, kannettavat tietokoneemme ja muut vaativat Internet-yhteyden työhön ja muihin tehtäviin. Siksi tiedonsiirtoon tulee aina olla vahva signaali.

Yleensä meillä on vain hyvä arvaus siitä, mihin WiFi-reitittimemme sijoitetaan parhaan kattavuuden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. Bur NetSpot OS X:lle on todella hyvä sovellus, jolla saat todellisia lukuja Wi-Fi-verkkojesi vahvuudesta, jolloin voit myös hallita niitä tehokkaasti.

Joten mikä on NetSpot? NetSpot on pohjimmiltaan ilmainen apuohjelma (Pro-versiolla), jonka avulla on melko helppoa kartoittaa langaton verkkosi ja saada erittäin tarkka kuva siitä, missä signaalisi on vahva ja heikko.

Voit käyttää sovellusta yksinkertaisena Wi-Fi-ilmaisimena (tunnistaaksesi ympärilläsi olevien eri Wi-Fi-verkkojen määrän ja voimakkuuden) tai erittäin edistyneenä työkaluna koko langattoman verkkojärjestelmän määrittämiseen ja järjestämiseen.

Heti kun avaat NetSpotin ensimmäistä kertaa, se listaa kaikki ympärilläsi olevat Wi-Fi-verkot, kuten seuraava kuva.

Voit tehdä erilaisia ​​"kyselyitä" tehdäksesi peruskartan kotisi/toimistosi asetuksista. NetSpotin avulla voit sitten vaeltaa kotonasi/toimistossasi ja saada reaaliaikaisia ​​päivityksiä Wi-Fi-verkkosi vahvuudesta joka pisteessä. Tämä on kiistatta NetSpotin paras ominaisuus. Se keskittyy enemmän "visuaaliseen" kuin tekniseen näkökohtaan käyttäjilleen, mikä saattaa houkutella monia.

Kun olet määrittänyt kyselyn, NetSpot etsii alueelta automaattisesti muita käytettävissä olevia langattomia verkkoja, kun napsautat kohtaa näytöllä, olipa se sitten tyhjä tai täytetty pohjapiirros. Kun olet valmis, se kehottaa sinua myös kävelemään alueella merkitsemään eri pisteitä ja mittaamaan erilaisia ​​signaalinvoimakkuuksia kotisi/toimistosi eri alueilla. Mitä enemmän pisteitä merkitset, sitä paremmat tulokset ovat. Vaikka tämä ominaisuus on erittäin mukava kannettavien tietokoneiden käyttäjille, se ei ole niin hyödyllinen pöytätietokoneiden iMacin käyttäjille.

Kun olet napsauttanut "Stop Scan" -painiketta, NetSpot piirtää värispektrin, joka edustaa heikointa signaali-kohinasuhdetta. Ikkunan alareunassa oleva väriopas auttaa sinua purkamaan kaavion värillisesti.

NetSpotin avulla saat myös sisäänrakennetut nopeustestit, tuen useille langattomille verkoille, jotta näet, kuinka Wi-Fi-verkkosi ja toinen Wi-Fi-verkkosi ovat päällekkäin (ja onko kanavahäiriöitä) jne.

Kaiken kaikkiaan NetSpot on erittäin mielenkiintoinen sovellus. Sen tärkein ja ensisijainen ominaisuus – josta pidin todella – on kyky piirtää pohjapiirroksia ja mitata Wi-Fi-verkkoni (tai minkä tahansa Wi-Fi-verkoni) vahvuutta kaikkialla talossani, paikantaa kuolleita kohtia jne. Ja koska sovellus on ilmainen, se ei muutu paljon paremmaksi.

Professional-versio (hinta 149 dollaria) ja Enterprise-versio (hinta 449 dollaria) (nähdä eroja täällä) on enemmän tarkoitettu ammattiyrityksille, jotka haluavat parantaa langatonta verkkojärjestelmäänsä. Keskivertokäyttäjälle ilmaisen version pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi. Ja tietysti, koska sovellus on ilmainen, suosittelemme kokeilemaan sitä. Ei haittaa, eihän?

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up