Optimoi WiFi-verkot käyttämällä NetSpot for OS X -käyttöjärjestelmää

Wi-Fi: stä on tullut olennainen osa jokaista kotia, koska kaikki matkapuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet ja muut tarvitsevat Internet-yhteyden työhön ja muuhun toimintaan. Siksi tietojen siirtämiseen on aina oltava vahva signaali.

Meillä on yleensä vain hyvä idea sijoittaa WiFi-reititin, jotta saat parhaan kattavuuden ja suorituskyvyn. BurNetSpot OS X: lle se on todella hieno sovellus, jolla saat todellisia lukuja Wi-Fi-verkkosi vahvuudesta ja samalla voit hallita niitä tehokkaasti.

Joten mikä on NetSpot? NetSpot on pohjimmiltaan ilmainen apuohjelma (Pro-versiolla), jonka avulla langattoman verkon kartoitus on melko helppoa ja sillä on erittäin tarkka näkymä signaalin vahvuudesta ja heikkoudesta.

Voit käyttää sovellusta yksinkertaisena Wi-Fi-ilmaisimena (havaita ympärilläsi olevien Wi-Fi-verkkojen lukumäärä ja vahvuus) tai erittäin edistyneenä työkaluna koko langattoman verkkojärjestelmän määrittämiseen ja järjestämiseen.

Heti kun avaat NetSpotin ensimmäisen kerran, se näyttää luettelon kaikista käytettävissä olevista Wi-Fi-verkoista ympärilläsi, kuten alla olevassa kuvassa.

Voit luoda useita "kyselyitä" luodaksesi kodin / toimiston kokoonpanon peruskartan. Joten NetSpotin avulla voit kiertää kotona tai toimistossa ja saada reaaliaikaisia ​​päivityksiä Wi-Fi-verkon vahvuudesta milloin tahansa. Tämä on epäilemättä paras ominaisuus, jota NetSpot voi tarjota. Siinä keskitytään "visuaaliseen" eikä käyttäjien tekniseen näkökulmaan, mikä voi olla houkutteleva monille.

Kun kysely on asetettu, NetSpot etsii alueen automaattisesti muiden käytettävissä olevien langattomien verkkojen varalta aina, kun napsautat jotakin näytön kohtaa, olipa se sitten tyhjä kartta tai asuttu kartta. Kun olet valmis, se pyytää sinua myös kävelemään ympäri aluetta merkitsemään erilaisia ​​pisteitä mitataksesi signaalin voimakkuutta kodin / toimiston eri alueilla. Mitä enemmän pisteitä saat, sitä paremmat tulokset ovat. Vaikka se on erittäin hyödyllinen kannettavan tietokoneen käyttäjille, tämä ominaisuus ei ole kovin hyödyllinen työpöydän iMac-käyttäjille.

Napsautettuaan "Lopeta skannaus" -painiketta, kun olet valmis, NetSpot piirtää värispektrin, joka edustaa heikointa signaali-kohinasuhdetta. Ikkunan alaosassa oleva väriopas auttaa sinua purkamaan kaavion värin perusteella.

NetSpotin avulla saat myös sisäänrakennetut nopeustestit, tuen useille langattomille verkoille, jotta voit nähdä, kuinka Wi-Fi ja muut Wi-Fi-verkot menevät päällekkäin (ja onko kanavahäiriöitä) jne.

Kaiken kaikkiaan NetSpot on erittäin mielenkiintoinen sovellus. Sen pää- ja pääominaisuus - josta pidin todella - on kyky piirtää suunnitelmia ja mitata Wi-Fi-verkkoni (tai minkä tahansa Wi-Fi-verkon) voimaa taloni ympärillä, havaita kuolleita pisteitä jne. Ja koska sovellus on ilmainen, se ei saa mitään parempaa.

Professional-versio (hinta 149 dollaria) ja Enterprise-versio (hinta 449 dollaria) (puolierot täällä ) on suunnattu enemmän ammattimaisille yrityksille, jotka haluavat parantaa langatonta verkkojärjestelmäänsä. Tavalliselle käyttäjälle ilmaisen version pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi. Ja tietysti, koska sovellus on ilmainen, suosittelemme kokeilemaan sitä. Ei ole mitään vikaa, eikö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up