Optimoi Windows 10 -tietokoneesi ◁

Kun on kyse verkkohausta Kiinassa, Baidulla ei ole kilpailijaa. Itse asiassa sitä kutsutaan usein Kiinan Googleksi. Se, että yli 80% verkkohauista tehdään Baidu -haun kautta, antaa sinulle käsityksen Baidun suosiosta Kiinassa.

Internet -haun lisäksi Baidu kehittää aktiivisesti myös ohjelmistoja Windows -käyttöjärjestelmään. Yksi heistä on Baidu PC Nopeampi .

Indeksi

  Baidu Fastest PC Free Windows 10: lle

  Baidu PC Faster, kuten nimestä voi päätellä, on ilmainen ohjelmisto, joka on suunniteltu nopeuttamaan Windows -käyttöjärjestelmääsi poistamalla ei -toivotut tiedostot, poistamalla tarpeettomat ohjelmat ja poistamalla käynnistysmerkinnät. Jos roskatiedostojen poistaminen ja ei -toivottujen ohjelmien poistaminen olivat Baidu PC Fasterin ainoita ominaisuuksia, olisimme jättäneet tämän ohjelman huomiotta sanomalla, että työhön on jo saatavilla runsaasti työkaluja, mutta tämä ohjelma tarjoaa paljon enemmän.

  Baidu PC: n nopeammat ominaisuudet

  Ensinnäkin Baidu PC Fasterilla on kaunis käyttöliittymä, luultavasti yksi parhaista Windowsin puhdistustyökaluista. Kuten aiemmin mainittiin, sen avulla voit poistaa roskatiedostot, poistaa tarpeettomat ohjelmat ja poistaa tarpeettomat ohjelmat käynnistyksestä, jotta Windows käynnistyy nopeammin.

  Privacy Cleaner -työkalun avulla voit puhdistaa tietokoneen käyttöhistorian puhdistamalla sovellusten jäljet, mukaan lukien verkkoselaimet.

  Plugin Cleaner tarkistaa tietokoneesi haitallisten selainten varalta ja auttaa sinua poistamaan ne. Suurten tiedostojen puhdistusohjelman avulla löydät nopeasti suuria levytilaa syöviä tiedostoja.

  On jopa ominaisuus, jolla voit muuttaa kannettavan tietokoneen virtuaaliseksi hotspotiksi. Määritä virtuaalinen hotspot napsauttamalla WiFi -kuvaketta (sijaitsee oikeassa yläkulmassa). Tämä luo automaattisesti WiFi -yhteyspisteen nimen ja salasanan liittyäksesi hotspotiin.

  Tätä ominaisuutta voidaan käyttää myös tiedostojen nopeaan lähettämiseen tai vastaanottamiseen puhelimesta ja puhelimesta.

  Lopuksi Baidu PC Fasterin avulla voit myös tarkistaa tietokoneesi virusten ja muiden haittaohjelmien varalta pilviskannausominaisuuden avulla. Vaikka tämä kuulostaa mukavalta ominaisuudelta, en ole varma kuinka tehokas moottori on muihin suosittuihin virustentorjuntaohjelmiin verrattuna.

  Ja jos et pidä Baidu PC Fasterin oletusnäkymästä, niitä on saatavilla runsaasti. Napsauta pientä paita -kuvaketta tekstityspainikkeen vieressä päästäksesi niihin.

  Baidu PC Faster sisältää joukon muita pieniä mutta hyödyllisiä työkaluja, kuten levyn eheytys, Internet -nopeustesti, järjestelmän korjaus ja Power Master akun käyttöiän parantamiseksi.

  Kaiken kaikkiaan Baidu PC Faster näyttää olevan toinen hyvä ohjelma Windows -ohjelman optimoimiseksi. Vaikka se ei olekaan niin suosittu kuin CCleaner, se on epäilemättä yksi parhaista apuohjelmista tietokoneen puhdistamiseen. Clean Master on toinen fantastinen ilmaisohjelma Windowsin puhdistamiseen muutamalla hiiren napsautuksella. Baidu PC Faster tukee Windows 7, Windows 8 ja Windows 10.

  Lataa Baidu PC Faster

  Voit ladata Baidu PC Fasterin uusimman ja parhaan version seuraavalta sivulta.

  Päivitys: Näen, että jotkut verkkosivustot ovat raportoineet ei niin suuria asioita Baidu PC Fasterista testaamatta ohjelmaa perusteellisesti. VirusTotal.org -tulos antaa Baidu PC: lle nopeamman puhtauden, monet suositut tekniset blogit ovat myös käsitelleet ohjelmaa aiemmin. Joten voit mennä eteenpäin ja asentaa huoletta.

  Lataa Baidu PC Faster

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up