Ota ja tallenna valokuvia videosta iPhonessa

Tallenna valokuvia videosta jakamalla se kehyksiin ja kuviin iPhonessa sovellusten kanssa tai ilman

Myös videon tallentaminen iPhonen kamerasovelluksella on mahdollista ottaa valokuvia videota kuvattaessa. Kuitenkin, jos olemme jo kuvanneet videon, voimme irrota videosta kehys ja tallenna se erillisenä valokuvanakäyttämällä kuvakaappauksen tallennustoimintoa tai kelvollisena vaihtoehtona niille, jotka etsivät lisää toimintoja, erityisiä sovelluksia tilannekuvan tallentamiseen videoissa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat tavat poimia valokuvia iPhonen videoistajoka näyttää, kuinka voit ottaa kuvakaappauksen keskeytetystä videosta ja mitkä ovat Apple Storen parhaat ilmaiset ja maksulliset sovellukset.

Indeksi
  1. Poimi kuvia videosta kuvakaappauksilla
  2. Sovellus valokuvien poimimiseen videoista

Poimi kuvia videosta kuvakaappauksilla

Paras tapa ottaa ja tallentaa kuvia videosta iPhonessa on kuvakaappausten käyttö eli toiminto, jonka avulla voit ottaa kuvan siitä, mitä näytöllä toistetaan juuri sillä hetkellä.

Kuvakaappauksen ottaminen iPhone X:llä tai uudemmalla (ilman Touch ID:tä) avaamme kuvaamamme videon, keskeytämme sen kohdassa, josta haluamme poimia valokuvan, paina näyttöä poistaaksesi käyttöliittymän ja paina samanaikaisesti sivupainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ottaaksesi kuvakaappauksen, joka tallennetaan Valokuvat-sovellus iPhonesta valmiina jaettavaksi sosiaalisessa mediassa tai chateissa.

Jos meillä on iPhone Touch ID:llä (keskellä Home-painike) voimme ottaa kuvakaappauksen painamalla samanaikaisesti sivupainiketta ja Koti-painiketta, kun keskeytämme videon, josta kuvat voidaan poimia. Kuitenkin, jos meillä on iPhone yläpainikkeella, voimme saada tilannekuvan näytöstä painamalla yläpainiketta ja Koti-painiketta samanaikaisesti.

Sovellus valokuvien poimimiseen videoista

Jos haluamme käyttää sovellusta valokuvan tallentamiseen iPhonessa olevasta videosta, paras laatuaan on Frame Grabbersaatavilla ilmaiseksi kaikkiin iPhone-malleihin.
Sovelluksen avulla voit avata videon ja etsiä tarkkaa kohtaa, josta haluat ottaa valokuvan, jotta voit viedä sen korkeimmalla mahdollisella laadulla. Muiden sovelluksessa olevien toimintojen joukosta löydät otettujen valokuvien vertailun, videon viennin maksimilaadulla ja metatietojen viennin.

Toinen samanlainen sovellus kuin edellinen on Videokehysten sieppaajaladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja optimoitu toimimaan myös iPadissa.
Kyseinen sovellus esittelee itsensä yksinkertaisena videosoittimena: kun avaamme videon, josta haluamme ottaa tilannekuvan, keskeytetään se oikeaan kohtaan ja ota sitten kuvakaappaus videosta käyttämällä ruutukaappauspainiketta (alareunassa). ja tallenna valokuva iPhonen kuvien joukkoon.

Ne, jotka haluavat maksullisen sovelluksen ottaakseen ja tallentaakseen kuvia videosta iPhonessa, voivat myös kokeilla Video 2 valokuva - HDsaatavana hintaan 2,99 €.
Video 2 Photo - HD:n avulla voimme aloittaa videon haluttuun kohtaan ja ottaa joko valokuvan koko kuvasta tai käyttää tiettyä valitsinta, jotta voimme kaapata vain tarkasti määritellyn alueen näytöstä (vaakasuuntaisen otoksia, jotka sopivat joidenkin valokuvien tulostamiseen). Kun olemme saaneet kuvan, voimme tallentaa sen Kuvat-sovellukseen, jakaa sen välittömästi, tulostaa sen tai kopioida sen leikepöydälle, jotta voimme käyttää sitä välittömästi sosiaalisessa mediassa tai chateissa.

Johtopäätökset

iPhonella voimme ampua ja tallenna kuvia videosta helposti ja ilmaiseksi käyttämällä kuvakaappaustoimintoat: meidän tarvitsee vain aloittaa videon toisto, keskeyttää se oikeaan kohtaan ja painaa käytössämme olevan iPhone-mallin snapshot-painikkeita. Vaihtoehtoisesti voimme myös käyttää joitain sovelluksia luodaksesi tilannekuvia videoistaerittäin kätevä niille, jotka haluavat ottaa useita kuvia yhdessä tai tarvitsevat valitsimen vaakakuvan ottamiseksi (tarvitaan tulostamista varten).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka kaapata ja poimia kuvia elokuvasta tai videosta PC:llä ja jakaa se kehyksiin ja parhaat sovellukset iPhonelle ja iPadille videoiden ja elokuvien katseluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up