Ota kaikki irti Macin Notes-sovelluksesta

Viime aikoina Apple on tehnyt merkittäviä muutoksia ja parannuksia Notes-sovellukseensa Mac-käyttäjille. Sovelluksessa on nyt kaikki kellot ja pillit, jotka ovat päivittäinen vaihtoehto muistiinpanojen tekemiseen. Sovelluksen avulla voit tehdä yksinkertaisia ​​tekstimuistiinpanoja, mutta se voi nyt tehdä enemmän kuin sen puolestasi.

Vaikka voit aina tutustua kaikkiin sovelluksen tarjoamiin ominaisuuksiin, tässä on muutamia tapoja, joilla saat kaiken irti Notes-sovelluksesta.

Muistiinpanojen tuominen muista sovelluksista

Jos olet käyttänyt muistiinpanojen tekemiseen jotakin muuta sovellusta kuin Notes-sovellusta, voit nyt siirtää kaikki muistiinpanosi Notesiin. Sovelluksessa on mahdollisuus tuoda muistiinpanoja Tiedosto-valikosta, josta voit aloittaa siirtoprosessin.

Huomautus: olemme myös kirjoittaneet oppaan siitä, kuinka voit siirtyä Evernotesta Apple Notesiin.

Muistiinpanojen muotoilu pikanäppäimillä

Nyt kun olet vihdoin aloittanut Muistiinpanot-sovelluksen käytön, voit muotoilla muistiinpanosi niin, että ne näkyvät haluamallasi tavalla.

Voit tehdä tämän käyttämällä seuraavia pikanäppäimiä:

Varten Otsikon tyylivoit käyttää "Shift + Command + T" -näppäinyhdistelmää luodaksesi otsikotyylin tekstillesi.

Varten Otsikon tyylivoit käyttää "Shift + Command + H" -näppäinyhdistelmää luodaksesi otsikon.

varten Tekstin lihavointivoit lihavoida valitun tekstin näppäinyhdistelmällä "Vaihto + Komento + B".

Muistiinpanojen muotoilu auttaa sinua todella järjestämään ne.

Tehtäväluettelon luominen muistiinpanoillasi

Jos sinulla on luettelo tehtävistä ja käytät tehtäväsovellusta, lopeta sen tekeminen. Notes-sovelluksella voit nyt luoda tehtäväluetteloita valintaruuduilla, jotta voit lisätä siihen kaikki tehtäväsi ja tarkistaa ne, kun ne on tehty.

Voit luoda tehtäväluettelon kirjoittamalla tehtäväsi rivi riviltä. Kun olet valmis, aseta kohdistin ensimmäiseen tehtävään ja napsauta "Luo tehtävä" -kuvaketta yläreunassa yllä olevan kuvan mukaisesti. Se asettaa tehtävän päälle valintaruudun, joka voidaan merkitä tehtäväsovelluksen tapaan.

Verkkosivustojen URL-osoitteiden lisääminen muistiinpanoihin

Notes-sovellus poistaa myös erillisen kirjanmerkkityökalun tarpeen, koska sen avulla voit lisätä kaikki verkkosivustosi URL-osoitteet muistiinpanoihisi, ja kyllä, nämä kirjanmerkit ovat linkkejä, joita voi napsauttaa.

Joko kopioi ja liitä URL-osoite muistiinpanoon ja muuta se linkiksi painamalla Enter tai käytä muiden sovellusten Jaa-valikkoa ja tallenna haluamasi URL-osoitteet muistiinpanoihisi.

Ilmaise itseäsi emojeilla muistiinpanoissasi

Muistiinpanot eivät koske vain tekstiä; ne ovat enemmän kuin sitä. Joskus saatat haluta ilmaista tunteitasi muistiinpanossa, ja sovellus antaa sinun tehdä sen myös.

Emojisin avulla voit nyt lisätä hymiöitä muistiinpanoihisi käyttämällä yksinkertaista pikanäppäintä. Kun kirjoitat muistiinpanoa ja haluat lisätä emojin, paina "Command + Control + Space" näppäimistölläsi, niin sinun pitäisi nähdä kaikki käytettävissäsi olevat emojit. Valitse mikä tahansa, jonka haluat lisätä, ja se lisätään muistiinpanoosi.

Muistiinpanojen vieminen muille kuin Notesin käyttäjille

Kaikkien ei todellakaan tarvitse käyttää Notes-sovellusta. Jos ystäväsi eivät käytä sovellusta ja haluat heidän pystyvän lukemaan muistiinpanojasi, voit tehdä sen sovelluksen Vie-toiminnolla.

Viemällä muistiinpanosi PDF-muodossa, voit antaa muiden lukea muistiinpanojasi millä tahansa PDF-lukijalla, kuten Adobe Readerilla.

Muistiinpanojen synkronointi Gmail-tilisi kanssa

Jos Gmail on ensisijainen verkkosivustosi ja haluat, että muistiinpanosi synkronoidaan sen kanssa, voit tehdä sen käyttämällä Macin Järjestelmäasetukset-paneelia.

1. Napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse "Järjestelmäasetukset...".

2. Napsauta "Internet-tilit" seuraavassa näytössä, niin sinun pitäisi nähdä Google-tilisi siellä.

3. Napsauta Google-tiliäsi vasemmalla ja valitse sitten Huomautukset-valintaruutu. Kaikki muistiinpanosi synkronoidaan Google-tiliisi. Ne näkyvät Gmailissasi otsikolla "Muistiinpanot".

Johtopäätös

Jos olet juuri alkanut käyttää parannettua Notes-sovellusta Macissasi, yllä lueteltujen vaihtoehtojen pitäisi auttaa sinua hyödyntämään sitä täysimääräisesti.

Kerro meille mielipiteesi Applen uudesta Notes-sovelluksesta!

Indeksi
  1. Muistiinpanojen tuominen muista sovelluksista
  2. Muistiinpanojen muotoilu pikanäppäimillä
  3. Tehtäväluettelon luominen muistiinpanoillasi
  4. Verkkosivustojen URL-osoitteiden lisääminen muistiinpanoihin
  5. Ilmaise itseäsi emojeilla muistiinpanoissasi
  6. Muistiinpanojen vieminen muille kuin Notesin käyttäjille
  7. Muistiinpanojen synkronointi Gmail-tilisi kanssa
  8. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up