Ota Tumma tausta -teema käyttöön Google -sivustossa

Vaihtoehdon ansiosta voit aktivoida tumman teematilan Google.com- tai Google.it -verkkosivustolla saadaksesi tumman taustan valkoisen sijasta

Googlen etusivu, planeetan suosituin sivu, on saanut vuosien varrella vain vähän päivityksiä, ja se on aina pysynyt suunnilleen muuttumattomana ajan myötä: värillinen Google -logo keskellä valkoista taustaa. Tästä syystä, vaihtoehto, joka aktivoi tumman taustateeman Google -sivulla se on suuri muutos, jota kaikki eivät ehkä ole huomanneet.

Itse asiassa on viime aikoina ollut mahdollista aktivoida ns.tumma tila"myös Google.comin tai Google.it: n kotisivulla (kun tietokoneelta käydään), jotta taustalla olisi tumma tausta perinteisen valkoisen taustan sijaan.

Pimeän tilan tummasta ja lähes mustasta taustasta on tullut vaihtoehto jokaiselle älypuhelimelle ja monille sovelluksille, koska se rasittaa vähemmän silmiä illalla, kun huoneen valaistus on heikko ja valkoinen tausta voi melkein sokaista. Tumma tila voi parantaa näytöllä olevien tekstien luettavuutta, varsinkin kun käytämme älypuhelinta tai PC: tä, jonka kirkkaus on melko heikko.

Pimeä tila on hyödyllinen myös varsinkin illalla kaikille niille käyttäjille, jotka eivät käytä sinistä valosuodatinta tai tietokonelaseja, minimoimaan silmiä väsyttävät valon päästöt ja edistämään unettomuutta tai unihäiriöitä..

Vika voi olla peilivaikutus eli se, että mustalla näytöllä näet valojen tai itsesi heijastuksen.

Googlen verkkosivustolla tumma tila ei ainoastaan ​​muuta valkoista taustaa tummanharmaaksi, vaan myös muuttaa Googlen logon värittämällä sen valkoiseksi.

Mahdollisuus tehdä Google -sivusta tumma se on hieman piilotettu ja löytyy napsauttamalla asetukset Googlen etusivun oikeassa alakulmassa. Asetuksista voit ottaa tumman teeman käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Sama vaihtoehto löytyy myös painamalla hakutulossivun oikeassa yläkulmassa olevaa rataspainiketta.

Lisäksi voit myös varmistaa, että tumma tila on automaattinen, tietokoneessa valitun asetuksen mukaan. Jos klikkaat valikkoa asetukset napsauta Googlen etusivulla tai hakutuloksissa Hakuasetukset ja siirry sitten osioon Ulkomuoto löytääksesi kolme tummaa teemavaihtoehtoa: Päällä, Pois tai Laitteen oletus. Jälkimmäinen varmistaa, että Googlen hakusivut käyttävät tummaa teemaa vain, jos tumma teema on asetettu myös tietokoneelle.

Olemme nähneet toisessa artikkelissa, kuinka kaikki tapoja aktivoida tumma teema Windows -tietokoneessa, sillä aikaa Macissa vaihtoehto sijaitsee Järjestelmäasetukset.

Muista, että tumma teema voidaan aktivoida myös Chromessa, jotta etusivulla ja valikossa olisi tummanharmaa tausta.

Jos pidät siitä, voit myös muuttaa kaikkien tummien teemojen sivustojen ulkoasua, hyvin tehdyn värin kääntämisen kautta, joka toimii erittäin hyvin myös tällaisella sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up