Ota yhteystietosi takaisin hallintaan Cobookin avulla [Mac]

Sisäänrakennettu Address Book -sovellus on Apple-laitteiden yhteystietojen hallinnan standardi. Se ei ole koskaan estänyt kolmannen osapuolen kehittäjiä yrittämästä kaataa jättiläisiä, eikä tämä ole poikkeus. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, mikään niistä ei ole yhtä täynnä mukavuutta ja hallintakapasiteettia kuin Cobook. Se on melko lyömätön sovellus, jos tarvitset jatkuvaa yhteydenpitoa Google-yhteystietojesi kanssa Macissa.

Indeksi
  1. Mikä tämä on?
  2. Käyttöönotto
  3. Sosiaalisen verkoston integrointi
  4. Pikanäppäinkomento
  5. Merkintä

Mikä tämä on?

Cobook kutsuu itseään "älykkääksi osoitekirjaksi". Se tukee tätä väitettä jokaisella käytöllä. Tämä pieni sovellus on valikkopalkissasi ja tarjoaa helpon pääsyn yhteystietoihin. Soita sitä pikanäppäimen painalluksella, ja Cobookin avulla voit nopeasti etsiä kumppaneitasi ja työtovereitasi löytääksesi etsimäsi ihmiset. Se on monipuolinen työkalu, joka integroi myös sosiaalisten verkostojen päivitykset, mahdollistaa tunnisteiden ryhmittelyn ja järjestämisen, ja siinä on kätevä synkronointiominaisuus, joka tuo yhteystietosi kaikkialta yhteen paikkaan.

Käyttöönotto

Ensinnäkin haluat ladata ja asentaa sovelluksen. Kun olet suorittanut tämän ratkaisevan vaiheen, voit aloittaa yhteystietojen tuomisen. Oletuksena Cobook nappaa nykyiset tietosi osoitekirjasta. Jos haluat hakea yhteystietosi muista palveluista, se on helppoa parilla napsautuksella. Cobook kehottaa sinua tekemään niin ensimmäisen asennuksen jälkeen, mutta voit tehdä tämän myös napsauttamalla rataspainiketta ja avaamalla Asetukset. Tämä näyttää luettelon sijainneista, joista voit tuoda yhteystietoja, mukaan lukien Facebook, Twitter, LinkedIn, Google-yhteystiedot, Google Voice ja Xing. Tämän käyttäminen on yhtä helppoa kuin "Yhdistä"-painikkeen painaminen, kirjautuminen valitsemallesi tilille ja Cobookin tekeminen sen parhaaksi - tuo yhteystietosi askeleen lähemmäs sinua. Varmista, että hyödynnät yhteystietojen yhdistämisominaisuutta, jos sinulla on kiinnostava henkilö useammassa kuin yhdessä näistä verkoista. Tämä on yhtä helppoa kuin napsauttaa ja vetää yksi yhteystieto toisen päälle.

Sosiaalisen verkoston integrointi

Sosiaalisen verkoston yhteystietojen tuomisesta on lisäetua sen lisäksi, että ne tuodaan viestinnän hallinnan eturintamaan. Kun annat sille käyttöoikeuden, Cobook tarkkailee automaattisesti verkkojasi ja päivittää niiden tietoja. Jos LinkedIn-yhteys vaihtaa työpaikkaa tai Facebook-ystävä saa uuden puhelinnumeron, se näkyy hänen ilmoituksessaan Cobookissa. Se antaa sinulle tietoja, joita joudut muuten kaivamaan, kuten syntymäpäiviä ja yhteystietoja.

Pikanäppäinkomento

Kun olet kerännyt kaikki yhteystietosi Cobookiin, voit soittaa niihin yhtä nopeasti kuin olet lisännyt ne ohjelmaan. Riippumatta siitä, mitä teet, Cobook on käytettävissäsi maailmanlaajuisen pikanäppäimensä kautta. Pikanäppäin "Control + Shift + Space" tuo esiin yhteystietosi ja asettaa osoittimen oletusarvoisesti hakupalkkiin, jotta voit nopeasti selata etsimäsi.

Merkintä

Voit pitää yhteystietosi paremmin järjestyksessä käyttämällä Cobookin merkintäjärjestelmää. Voit käyttää tätä siirtymällä muokkaustilaan napsauttamalla kynäkuvaketta, valitsemalla yhteyshenkilön – tai useita, jos haluat ryhmitellä useamman kuin yhden henkilön tietyllä tunnisteella – ja lisäämällä tunnisteen. Voit sitten käyttää hakupalkkia löytääksesi ihmisiä heille määrittämäsi tunnisteen perusteella. Tämä on äärettömän kätevä ominaisuus, jos sinulla on ryhmäsähköposti lähetettäväksi yhteystietokantaasi tietylle osajoukolle.

Jos etsit parempaa tapaa hallita yhteyksiäsi ja pitää yhteyttä, sinun ei tarvitse etsiä Cobookia kauempaa. Se on tehokas työkalu, joka on pakattu pieneen sovellukseen, joka odottaa mielellään valikkopalkissasi, jotta voit käyttää sitä. Kertoimet ovat hyvät, sitä ei tarvitse odottaa kauan, koska se on ehdottomasti yksi niistä sovelluksista, jotka helpottavat elämääsi.

Cobook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up