Päivämäärän lisääminen valokuviin (PC:llä, Androidilla ja iPhonella)

Älypuhelimellamme tai uskollisella refleksikamerallamme voimme ottaa suuren määrän valokuvia erikoistapahtumasta, johon osallistuimme, mutta tulostuksen tarkkuuden tai yksityiskohtaisten teknisten raporttien tekemiseksi meidän on lisättävä otettuihin kuviin päivämäärä.

Vaikka se saattaa tuntua pieneltä yksityiskohdalta, päivämäärän leimaaminen kuviin antaa meille mahdollisuuden muistaa tarkalleen ajan ja hetken, jolloin se on otettu, jopa viiden vuoden tai vuosikymmenen jälkeen.

Joten tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka lisätä päivämäärä otettuihin kuviinjoka näyttää mitä tehdä, jos halusimme lisätä päivämäärän suoraan älypuhelimesta (sekä Android että iPhone) että jos halusimme lisätä sen tietokoneelta (sopii sekä älypuhelimesta siirretyille kuville että kompaktilla otetuille valokuville kameralla tai refleksillä).

Sovellukset Androidille ja iPhonelle pystyy lisäämään päivämäärän reaaliajassa otettuihin valokuviin (aikaleima) ja hyödyllisiä sovelluksia päivämäärän lisäämiseen jo otettujen valokuvien EXIF-tietojen (digitaaliset tiedot) kautta. Jos toimimme PC:ltä tai Macilta, käytä vain yhtä suositelluista ohjelmistajotta voimme heti lisätä päivämäärän peittokuvaksi tai lisäämällä EXIF-tiedot kaikkiin kuviin, jotka meillä on tietokoneen levyllä.

Sovellus päivämäärän lisäämiseen valokuviin Androidissa

Jos käytämme Android-älypuhelinta, voimme ottaa kuvia, joihin voimme painaa päivämäärän välittömästi sovelluksen avulla Aikaleima kamera ilmainensaatavilla ilmaiseksi.
Tämän sovelluksen avulla voimme lisätä päivämäärän, sijainnin, suunnan kompassiin ja muita mielenkiintoisia tietoja yksinkertaisesti painamalla kellon muotoista painiketta oikeassa alakulmassa ja valitsemalla eri vaihtoehdoista (mukaan lukien päivämäärän sijainti, henkilökohtainen viestit ja kartat).
Kun päivämäärä on luotu, rajaa kohde älypuhelimen etu- tai takakameralla ja paina laukaisinta luodaksesi kuvatiedoston, johon on painettu päivämäärä.

Jos sen sijaan haluamme muokata EXIF-tietoja, jotka ovat jo olemassa kuvia jo otettumeidän on käytettävä ilmaista sovellusta Valokuvan Exif Editor.
Tämän sovelluksen avulla voimme ladata kaikki Android-älypuhelimella otetut valokuvat ja tarkastella sen sisältämiä EXIF-tietoja, jotta voimme lisätä puuttuvan päivämäärän tai muokata jo olemassa olevaa päivämäärää; päivämäärällä varustetut kuvatiedostot tallennetaan erikseen laitteen muistiin, jotta ne voidaan heti luetteloida tai lähettää sosiaalisten verkostojen kautta.

Sovellus päivämäärän lisäämiseksi valokuviin iPhonessa

Jos käytämme iPhonea, voimme lisätä päivämäärän otettaviin tai jo otettuihin kuviin ilmaisella sovelluksella DateStamper.

Tämän sovelluksen avulla voimme leimata kuviin päivämäärän täysin automaattisesti, ottamalla päivämäärän EXIF-tiedoista ja tulostamalla sen jokaiseen valittuun valokuvaan. Ohjelman ilmaisella versiolla voimme päivätä vain 10 kuvaa kerrallaan, mutta muokkauksen käyttöönottoa useissa vaiheissa ei ole rajoitettu.

Jos haluat muuttaa päivämäärää suoraan EXIF-tiedoista, voimme ladata sovelluksen iPhoneen Exif Manager.
Tästä sovelluksesta voimme saada kameran aiemmin tulostaman päivämäärän ja muokata sitä, jotta päivämäärästä voidaan tehdä erittäin tarkka. Jos meillä on päivättymättömiä valokuvia EXIF-tiedostossa, voimme lisätä sen tämän sovelluksen avulla muiden digitaalisten tietojen, kuten kuvan maantieteellisen sijainnin, kanssa.

Kuinka lisätä päivämäärä kuviin tietokoneelta

Olemme siirtäneet kaikki valokuvat tietokoneellemme ja haluamme lisätä päivämäärän otettuihin kuviin? Tässä tapauksessa suosittelemme ohjelman käyttöä XnConvertsaatavilla ilmaiseksi Windowsille, Macille ja Linuxille.
Kun olet ladannut ja asentanut sen tietokoneellemme tai Maciin, käynnistä se, lisää valokuva tai valokuvat, joihin päivämäärä lisätään (näppäimillä Lisää tiedostoja tai Lisää kansio), paina välilehden yläosassa Toiminnotnapsauta painiketta Lisää toimintomennään valikkoon Kuva ja lopuksi klikataan Teksti.

Ohjelman vasemmalla puolella olevaa tekstiavaruutta ja vaihtoehtoja käyttämällä pystymme nopeasti lisäämään päivämäärän aiemmin ladattuihin kuvaan tai kuviin, valitsemalla myös fontin koon, tekstin värin ja läpinäkyvyyden (kiitos välilehdille, jotka ovat käytettävissä heti toiminnon aktivoinnin jälkeen Teksti).

Jos sen sijaan halusimme lisätä tai muokata päivämäärää kuvien sisältämistä EXIF-tiedoista, lataa ne XnConvert-ohjelmaan, palaa välilehdelle Toiminnotnapsautamme Lisää toimintovalitsemme kohteen Kuva ja paina lopuksi kohdetta IPTC-IIM/XMP.
Näkyviin tulee EXIF-tietojen muokkaus- ja lisäysnäyttö, josta voimme lisätä päivämäärän otettuihin kuviin. Voimme joko syöttää päivämäärän manuaalisesti tai luottaa jo olemassa oleviin tietoihin: jälkimmäisessä tapauksessa mene kenttään, johon haluamme lisätä päivämäärän, paina sen vieressä olevaa nuolenpäätä, napsauta Lisää ja käytä merkintöjä. Pääsypäivämäärä, Luomispäivä tai Muokattu päivämääräjotta XnConvertista saatuja ajallisia tietoja voidaan käyttää kuvien "päivämääränä".

Toinen ohjelma, jolla voimme muuttaa tietokoneelta otettujen valokuvien päivämäärää, on GeoSettersaatavilla ilmaiseksi.
GeoSetter syntyi ohjelmaksi valokuvien sisältämien paikkamerkintöjen muokkaamiseen, mutta sen avulla voit myös muokata EXIF-tietojen päivämäärää, jotta voit laittaa suosikkipäivämääräsi valokuvan sisään ilman kuvankäsittelyohjelmia tai -ohjelmia. ohjelmia muiden valokuvatietojen muokkaamiseen.

Johtopäätökset

Useimmat älypuhelimen valokuvaussovellukset mahdollistavat päivämäärien lisäämisen kuviisi (pyynnöstä), joten sinun ei tarvitse tehdä mitään myöhemmin. Jos olemme unohtaneet asettaa tämän kohteen, älä huoli: yllä näkyvillä sovelluksilla ja ohjelmilla voimme aina lisätä päivämäärän otettuihin kuviin, jotta voimme luoda teknisiä kuvia ja valokuvia erikoistapahtumista, joihin on painettu oikea päivämäärä. .

Jos sen sijaan etsimme sovelluksia valokuvien muokkaamiseen ja koristeluun, voimme korvata kalliit kuvankäsittelyohjelmat oppaissamme olevilla sovelluksilla. sovellus valokuvien parantamiseen (Android ja iPhone) ja klo kasvojen kauneussovellus valokuvissa ja vikojen korjaamiseen.

Haluammeko silti käyttää klassista kuvankäsittelyohjelmaa, mutta emme saa kallista Adobe Photoshop -lisenssiä? Tässä tapauksessa voimme käyttää voimassa olevia ilmaisia ​​vaihtoehtoja, jotka näkyvät ai-oppaassamme parhaat ilmaiset ohjelmat valokuvien muokkausta ja grafiikkaa varten.

Indeksi
  1. Sovellus päivämäärän lisäämiseen valokuviin Androidissa
  2. Sovellus päivämäärän lisäämiseksi valokuviin iPhonessa
  3. Kuinka lisätä päivämäärä kuviin tietokoneelta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up