Pakkaa videoita WinX HD Video Converter Deluxe -sovelluksella (jopa 70 % alennus)

4K-, 8K- ja muiden korkeanäköisten formaattien myötä videoiden tiedostokoot ovat tulleet vakavaksi huolenaiheeksi. Nämä RAW-tiedostot ja pakkaamattomat tiedostot voivat ylittää puhelimen tallennusrajat, ja niiden siirtäminen verkkoon voi olla painajainen. Voit pienentää tiedoston kokoa verkossa muunnostyökalujen avulla, mutta tulos tuntemattomilla sivustoilla maksaa visuaalisen laadun. Tässä tarkastellaan ohjelmistotyökalua WinX HD Video Converter Deluxejonka avulla voit pakata kaikenkokoisia 4K- ja HD-videoita laatuun vaikuttamatta.

Tämä on sponsoroitu artikkeli, ja sen mahdollisti Digiarty. Todellinen sisältö ja mielipiteet ovat kirjoittajan ainoita näkemyksiä, jotka säilyttävät toimituksellisen riippumattomuuden, vaikka julkaisua sponsoroidaan.

Ohjelmisto pakkaa tiedostokoon auttamalla säätämään resoluutiota, bittinopeutta ja kehysnopeutta sekä leikkaamalla tarpeettomia osia. Olipa tulolähteesi H.264/AVC MP4, GoPro, DJI, kamera HEVC/H.265 MP4, FLV, MKV tai mikä tahansa muu aiempi formaatti, pakkaustulokset ovat vaikuttavia.

WinX HD Video Converter Deluxe -loman erikoistarjous

Tämän Black Fridayn ja Cyber ​​Mondayn aikana asiakkaat voivat säästää jopa 70 % alennusta WinX HD Video Converter Deluxesta. Mitä aikaisemmin ostat, sitä enemmän säästät.

Säästä 70 % 20.11.-26.11., 60 % 27.11.-3.12. ja 50% 4.11.10. Sillä välin asiakkaat voivat ostaa myös WinX DVD Ripper Platinum, WinX MediaTrans ja WinX DVD Copy Pro samat alennukset.

Asennus ja asennus

WinX HD Video Converter Deluxen asennus ei vie kauan. Kun olet lataa tiedosto virallisesta linkistä, seuraa ohjattua asennusta. Ohjelmisto tukee sekä Windowsia että Macia.

Sinun on hyväksyttävä lisenssisopimus, jossa on tekijänoikeusilmoitus ja muut muodollisuudet. Vapaata levytilaa tarvitaan noin 200 Mt. Asennus luo ohjelman pikakuvakkeen Käynnistä-valikon kansioon. Lisätehtävät-näytössä voit luoda työpöydän kuvakkeen tai pikakäynnistyskuvakkeen tai poistaa valintaruudun valinnan.

Suurten videoiden pakkaaminen WinX HD Video Converter Deluxe -sovelluksella (ilmainen)

Kun käyttöliittymä toivottaa sinut tervetulleeksi käynnistyksen yhteydessä, voit heti käyttää Video-välilehteä videotiedostojen muuntamiseen ja pakkaamiseen. Ohjelmisto on tarpeeksi intuitiivinen suosittelemaan parasta muunnosmuotoa, jossa alkuperäistä resoluutiota suositellaan.

Valikoima resoluutioita on suuri, ja voit pienentää tulostusarvoja hieman parhaan pakkauslaadun saavuttamiseksi. Vaikka säilyttäisit alkuperäisen resoluution, voit pienentää tiedostokokoa paljon. Valtava määrä tiedostomuotoja tuetaan videoulostuloa varten.

Monia muita videolähtömuotoja tuetaan sen laitteen mukaan, jolla haluat toistaa videon. Esimerkiksi Android-mobiililaitteissa on lisämuotoja HTC-, Samsung-, Google-, Huawei-, Acer- ja Amazon-älypuhelimille. Apple-laitteet tukevat iTunes-, iMovie- ja Final Cut Pro -muotoja. Voit myös valita "musiikkiin", jos haluat poimia äänen videotiedostosta.

Kun tuot tulovideon käyttöliittymään, on helppo säätää sen bittinopeutta, videokoodekkeja (mitä suurempi, sen parempi) ja kuvasuhdetta. Muista tuoda esille vain niin paljon vaihtelua kuin tarvitset, sillä liian monet äkilliset muutokset voivat pilata videon laadun.

WinX-virallisen sivuston mukaan voit pakata MP4-tiedostoja 40-90 prosenttia ilman visuaalisen laadun heikkenemistä. Tässä esimerkissä 35,7 megatavusta MP4-tiedoston kokoa pienennettiin 31 megatavuun eli noin 13 prosentin pakkaukseen. Resoluutio, kuvasuhde ja muut parametrit olivat täsmälleen samat, joten tämä on hyvä saavutus. Viimeistele muunnos napsauttamalla "Suorita".

Onnistuneen muuntamisen jälkeen näet viestin: "Kaikki työt on suoritettu." Lopullinen video (joka on tallennettu kansioon nimeltä "WinXVideos" Windows-tietokoneellasi) ei eroa alkuperäisestä, mutta pienennetty tiedostokoko on näkyvissä.

Yksi ohjelmiston ilmaisen kokeiluversion suuri haitta on, että se rajoittaa vain viiden minuutin videot jokaiselle nimikkeelle. Tämä tekee siitä käyttökelvottoman useimpiin tarkoituksiin, joten päivittämistä täysversioon ei voida välttää, ellei sinulla ole todella lyhyitä videoita.

WinX HD Video Converter Deluxen tärkeimmät ominaisuudet (ilmainen)

Tiedostojen pakkaamisen lisäksi WinX-ilmaisversio antaa sinun luoda diaesityksen kuvakansiosta. Mene vain "Photo"-välilehdelle ja tuo kansio. Voit asettaa aikavälin jokaiselle diaesityksen kuvalle, toistaa musiikkia ja lopulta muuttaa albumin lyhyeksi videoksi.

Ehkä yksi WinX:n parhaista ominaisuuksista on, että se toimii helppokäyttöisenä videoeditorina. Napsauta "muokkaa" jatkaaksesi videon muokkausta.

Voit helposti leikata videon ihanteelliseen pituuteen (joka pakkaa tiedostoa entisestään).

WinX HD Video Converter Deluxe tukee hämmästyttävää määrää 4K- ja HD-videoformaatteja, mukaan lukien MP4, MOV, HEVC/H.264, AVI, FLV, MKV ja MP3, sekä yli 370 muuta formaattia ja koodekkia.

Käyttämällä ohjelmiston täyttä versiota voit ladata videoita yli 1000 sivustolta, mukaan lukien YouTube, DailyMotion, Vevo, Vimeo, Facebook, Metacafe ja monet muut. Ilmainen versio rajoittaa sinut vain yhteen videoon kerrallaan.

WinX HD Video Converter Deluxe tukee monia edistyneitä videoeditointiominaisuuksia, kuten editointia, leikkaamista, rajaamista, videomateriaalin yhdistämistä, tekstityksen lisäämistä videoon ja videoparametrien, kuten bittinopeuden, kuvanopeuden ja äänenvoimakkuuden, säätämistä.

Tietoja WinX HD Video Converter Deluxe -täysversiosta

WinX HD Video Converter Deluxen täysversio on saatavilla kolmessa eri versiossa: Standard (1 PC:lle, 3 kuukautta), Premium (3 PC:lle, 1 vuosi) ja pysyvä lisenssi koko elinkaaren päivityksellä (1 PC:lle). versiot avaavat myös muutamia lisätoimintoja, joita et löydä ilmaisesta Deluxe-versiosta. Voit esimerkiksi lisätä vain yhden medialähteen ilmaiseen versioon.

Ylimääräinen WinX-ominaisuus sisältää muuntamisen ja pakkaamalla videota URL-osoitteesta, jos sinulla on sellainen. Kunhan olet videoiden laillinen omistaja tai ne ovat saatavilla Creative Commonsissa, voit ladata ne.

Voit helposti päivittää maksulliseen elinikäiseen versioon käyttöliittymästä. Ostoksen jälkeen sinun on syötettävä lisenssikoodi ja käyttämäsi sähköpostiosoite. Saat ohjelmistolle 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Loppuhuomautukset

Videon muuntaminen voi olla aikaa vievää ja monimutkaista, koska tiedostokoko vaihtelee niin paljon. Videotiedoston koon pienentäminen laatuun vaikuttamatta on suuri yleinen ongelma. Onneksi WinX HD Video Converter Deluxe pitää hyvin lupauksensa pakata videotiedostoja työskennellessään useiden videomuotojen kanssa.

WinX:n tärkein etu on, että se ei kuormita tietokoneesi resursseja moniytimisen suorittimen ja grafiikkasuorittimen kiihdytyksen vuoksi. Ohjelmisto toimii hiljaa ja nopeasti taustalla. Sen käyttöliittymä on selkeä, selkeä ja minimaalinen, mikä mahdollistaa helpon ja nopean videomuotomuunnoksen lennossa.

Indeksi
  1. WinX HD Video Converter Deluxe -loman erikoistarjous
  2. Asennus ja asennus
  3. Suurten videoiden pakkaaminen WinX HD Video Converter Deluxe -sovelluksella (ilmainen)
  4. WinX HD Video Converter Deluxen tärkeimmät ominaisuudet (ilmainen)
  5. Tietoja WinX HD Video Converter Deluxe -täysversiosta
  6. Loppuhuomautukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up