Palaa Windows 10: een päivityksen jälkeen Windows 11: een

Pahoitteletko Windows 11: n asentamista? On mahdollista palata välittömästi Windows 10: een ja palauttaa se entiseen tapaan menettämättä tiedostoja ja tietoja

Koska Windows 10: n asentamisen jälkeen oli aina mahdollista palata Windows 7: ään tai 8: een, se on myös mahdollista palaa Windows 10: een ja peruuta Windows 11: n asennus jos et pidä Windows 11: stä tai jos sinulla on ongelmia tai toimintahäiriöitä, kaikki sisältää ohjatun toiminnon, joka ei poista henkilökohtaisia ​​tietoja ja palauttaa järjestelmän täysin sellaiseksi kuin se oli ennen päivitystä.

Olemme nähneet, että se on jo mahdollista nyt lataa Windows 11 Windows 10: n päivityksenä, ilmainen ja ilman teknisiä ongelmia. Ketään ei kuitenkaan pakoteta päivittämään Windows 11: een, koska Windows 10 ylläpidetään ainakin vuoteen 2025 asti.

On totta, että Windows 11 tuo useita parannuksia tietokoneeseen, mutta on myös joitain tärkeitä muutoksia, joista et ehkä pidä, etenkin Käynnistä -valikon ja tehtäväpalkin suhteen. On myös mahdollista, vaikka se onkin vaikeaa (yleensä jos ohjelmisto toimii Windows 10: ssä, se toimii hyvin myös Windows 11: ssä), jotkin hyvin vanhat ohjelmat tai tietyt sovellukset eivät toimi Windows 11: ssä.

Oli syy mikä tahansa, voit sitten palauttaa Windows 10: n nopeasti Windows 11: n asentamisen jälkeen päivityksenä ja vain yhdellä napsautuksella.

Kiinnitä huomiota vain aikaan: Voit palauttaa järjestelmän Windows 10 -käyttöjärjestelmään enintään 10 päivän kuluessa Windows 11: n lataamisen ja asentamisen jälkeen. Tässä tapauksessa kaikki tietokoneeseen Windows 11: n asennuksen aikana tallennetut tiedot, ohjelmat ja tiedostot palaavat automaattisesti Windows 10: een ilman varmuuskopiointia tai ulkoista palautusohjelmistoa.

Lisäksi levyn puhdistustoimintoa, joka poistaa tiedostot aiemmista asennuksista, ei saa käyttää tämän 10 päivän aikana.

Indeksi

  Palaa Windows 10: een 10 päivän kuluessa Windows 11: n asentamisesta

  Voit palata Windows 10: een Windows 11: stä 10 päivän kuluessa päivityksestä siirtymällä Käynnistä -valikkoon ja napsauttamalla rataspainiketta avaa Asetukset.

  Siirry sitten osioon Järjestelmä ja napsauta sitten Entisöinti. Paina sitten Takaisin aloittaaksesi toimenpiteen, joka peruuttaa Windows 11: n asennuksen ja tuo meidät takaisin Windows 10: een.

  Sama palautustyökalu löytyy myös Windows Update> Lisäasetukset> Palautus> Takaisin.

  Ohjattu toiminto, joka palaa Windows 10: een, kysyy:

  • Tarkista päivitykset, napsauta Ei kiitos
  • Mitä sinun tarvitsee tietää: lue ja paina Seurata. Kuten on kirjoitettu, tiedostot eivät katoa, mutta silti olisi parempi tehdä varmuuskopio, jotta ei riskiä.
  • Älä jää jumiin: Varmista, että tiedät salasanan, jolla kirjaudut Windowsiin ja napsautat Seurata
  • VKiitos, että valitsit Windows 11: n: paina nyt Palaa Windows 10: een

  Tässä vaiheessa anna tietokoneen toimia palatakseen ilman, että sitä koskaan sammutetaan, kunnes palautus on valmis.

  Jos tietokoneesi ei pysty lataamaan Windows 11: ää tai se on käyttökelvoton, voit palaa Windows 10: een tietokoneen käynnistysvalikosta.

  Muutaman epäonnistuneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen Windows 10: n edistynyt käynnistysvalikko avautuu automaattisesti. Tästä voit siirtyä Ongelmien karttoittaminen > Edistyneet asetukset ja paina -painiketta palaa edelliseen koontiversioon (löytyy osoitteesta Muut palautusvaihtoehdot). Muista, että 10 päivän kuluttua Windows 11: n asentamisesta tämä ei ole mahdollista.

  Huomaa lopuksi, että on myös mahdollista pidentää 10 päivän ajanjaksoa, jonka kuluessa voit tehdä palautuksen, kuten aiemmin on selitetty oppaassa Windows 10: n edelliseen versioon palaamisesta (mikä koskee myös Windows 11: tä) ).

  Asenna Windows 10 uudelleen Windows 11: stä, jos Takaisin -vaihtoehto ei ole enää käytettävissä

  Kun 10 päivää on kulunut, on edelleen mahdollista palata Windows 10: een, mutta se on hieman monimutkaisempaa: joudut varmuuskopioimaan tiedostot ja henkilötiedot manuaalisesti (erityisesti tallentamalla kaikki käyttäjäprofiilikansiot) tai käyttämällä ulkoista ohjelmistoa ja suorita sitten apuhdas Windows 10 -asennus tietokoneessa.

  Sinun on sitten pakko lataa Windows 10 ja käytä Median luontityökalu, ilman tarvetta luoda asennus -DVD -levyä tai USB -tikkua.

  Noudata Median luontityökalussa suoraa menettelyä valitsemalla vaihtoehto Päivitä tämä tietokone nyt, sitten eteenpäin, kunnes -painike tulee näkyviin Asentaa. Kuten huomaat, tiedostoja ja ohjelmia ei voi säilyttää, jos asennat Windows 10: n Windows 11: n käytön jälkeen, joten tietokone nollataan tyhjästä uudella puhtaalla asennuksella, joka poistaa kaikki siellä olevat tiedot.

  Kun Windows 10 on asennettu, luo uusi käyttäjä Microsoft -tililläsi ja palauta sitten varmuuskopio aiemmin tallennetuilla tiedostoilla.

  Ei ole kiirettä Windows 11: n asentamisessa tänään, ja jos haluat kokeilla sitä, voit palata nopeasti ilman, että vaarannat tietokoneen toimintaa, ilman monimutkaisia ​​toimenpiteitä ja menettämättä tiedostojasi ja tietoja. Voit sitten pysyä Windows 10: ssä vielä vähintään neljä vuotta ilman ongelmia ja vastaanottaa kaikki päivitykset ja suojauskorjaukset lokakuuhun 2025 asti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up