Palauta Facebook-kirjautumistunnuksesi ja salasanasi, jos et enää kirjaudu sisään

Kaikki tavat palauttaa pääsy Facebookiin, kirjautuminen ja salasana, jos ne unohtuvat, tilin varkauden tai jäädytyksen jälkeen

Facebookissa on monia puutteita, mutta se on edelleen tärkeä työkalu ystävien kanssa kommunikoinnissa sekä ajatusten ja ideoiden levittämisessä: pääsy siihen, koska olemme unohtaneet salasanan tai profiiliin on hakkeroitu, aiheuttaa suurta haittaa, jota meidän on yritettävä ratkaista mahdollisimman pian.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka palauttaa Facebook-kirjautumistunnus ja salasana, jos et enää kirjaudu sisäännoudattaen tavallista palautusmenettelyä, kaksivaiheista valtuutuksen palautusmenettelyä ja tilin palautusta identiteettivarkauden ja profiilin hakkerihyökkäyksen varalta.

1) Palauta selaimeen tallennettu salasana

Ensimmäisenä yrityksenä kokeillaan palauttaa selaimeesi tallennettu Facebook-salasanasikoska kaikkien nykyaikaisten selaimien avulla voit tallentaa kirjautumistietosi.

Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain avata Facebook-sivusto ja tarkistaa, onko oikeassa yläkulmassa riippulukkokuvake tai onko automaattinen täyttökenttä; jos onnistumme kirjautumaan sisään, salasana tallentuu selaimeen ja voimme myös nähdä sen selkeästi viemällä meidät polkua pitkin Asetukset -> Automaattinen täyttö -> Salasanan hallintapaina silmäkuvaketta, läpäise järjestelmätarkistus ja palauta salasana (käytettäväksi sovelluksessa tai muissa synkronoimattomissa selaimissa).

Tästä aiheesta voimme lukea artikkeleitamme kuinka tallennat kirjautumistiedot Google-tilille Älä viitsi kuinka palauttaa tallennetut salasanat Chromessa.

2) Facebookin salasanan palautusmenettely

Jos emme pysty kirjautumaan Facebookiin, koska olemme unohtaneet kirjautumissalasanan, voimme käynnistää tilin palautusmenettely rekisteröinnin yhteydessä käytetyllä sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla.

Paina Facebookin kirjautumissivulta tai mobiilisovelluksesta Unohtuiko salasana?kirjoita sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja nollaa pääsysalasana noudattamalla sivuston antamia ohjeita.

Useimmissa tapauksissa se toimitetaan sinulle (sähköpostitse tai tekstiviestitse) tilapäinen salasana, joka syötetään uudeksi salasanaksi: Kun lukitus on avattu, voimme valita uuden henkilökohtaisen salasanamme säästääksemme palvelussa, kuten Bitwarden jotta se ei unohdu uudelleen.

Perustuu Facebookin asettamaan suojaustasoon se voi pyytää koodia toiselta jo yhdistetyltä laitteelta (kuten puhelimeltasi) tai pyytää sinua tunnistamaan joitain ystävien kuviaantaa heille oikean nimen: ne ovat kaikki lisäturvajärjestelmiä, jotka on suunniteltu estämään ketään pyytämästä salasanan vaihtoa puolestamme.

3) Palauta varastettu tili

Facebook-tilien varastamisen tekniikat ovat nyt tiedossa: useimmissa tapauksissa nämä ovat väärennettyjä sähköposteja, jotka ohjaavat sinut Facebookin kanssa identtiselle web-sivulle ja käskevät syöttämään kirjautumissalasanasi saadaksesi esimerkiksi palkinnon; Vaihtoehtoisesti käytetään viruksia, jotka pystyvät varastamaan pääsytietoja Facebookille ja muille sivustoille (Keyloggereita ja troijalaisia).

Ensinnäkin varmistetaan Yritä käyttää Internet-selaimella kirjoittamalla näppäimistöllä L'virallinen Facebook-osoite ja varmista, että et ole väärällä verkkosivulla toisella verkkosivustolla.

Suoritamme virallisilla verkkosivuilla vaihda salasanasi välittömästi (kuten edellisessä luvussa näkyy), joten käytämme a vahva ja vaikeasti arvattava salasana pääsyn suojaamiseen sekä aktivointiinkaksivaiheinen todennus (välttämätön sosiaalisilla tileillä).

Jos meillä on a tili hakkeroitu sähköpostiosoitteen muutoksella (hakkeri syötti sähköpostiosoitteensa meidän sijaan), voit jatkaa valituksen käsittelyä Facebookin palauttamiseksi vaarantunut tili.

Käyttäen tietokonetta tai puhelinta, jolla olemme aiemmin kirjautuneet Facebook-tilille, siirrymme sivulle Facebook-identiteettisivu ja seuraamme ohjeita tunnistaaksemme tilimme oikein, jopa sähköpostiosoitteen ja salasanan vaihtamisen jälkeen.

Menettelytapa saattaa edellyttää tunnuksen lataamista, jotta voimme vahvistaa, että olemme varastetun tilin todellisia omistajia; tältä osin kehotamme sinua lukemaan virallinen Facebook-opasjosta saamme tietoa hyväksytyistä asiakirjoista ja kuinka pyydetyt asiakirjat ladataan oikein.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka palauta Facebook-tili, jos se on hakkeroitu.

4) Facebook-tili jäädytetty tai kielletty

Jos tilillämme Facebookiin ei enää pääse kirjautumistiedoilla tai julkiselta Google-sivulta (voimme kokeilla hakemalla profiilia Googlesta anonyymi tila), todennäköisimmin meidät kiellettiinjolloin tili on jäädytetty.

Näissä tapauksissa ei paljoa voida tehdä: Facebookilla saattoi olla syynsä kieltää meidät, mutta voimme silti yrittää korjata tilanteen lukemalla oppaitamme kuinka palautat profiilisi, jos Facebook jäädyttää tilisi ee ylös kuinka avata deaktivoitu tai estetty Facebook-tili.

Johtopäätökset

Muita ei ole Facebookissa varastettujen tai hakkeroitujen tilien palautusmenettelyt: Vältämme vaarallisten sivustojen avaamista, emme seuraa jokaista viestillä tai sähköpostilla saapuvaa Facebook-linkkiä, käytämme vahvoja salasanoja ja aktivoimme aina kaksivaiheisen todennuksen, ainoan todellisen työkalun hakkereita vastaan.

Toisessa artikkelissa kirjoitin neuvoja Facebook-kirjautumistiliäsi ja salasanaasi ei ole varastettu ja virtuaalinen identiteettisi.

Jos lopullisena tavoitteena on poistaa itsesi pysyvästi, voimme lukea artikkelimme aiheesta kuinka poistaa tilisi Facebookista.

Indeksi
  1. 1) Palauta selaimeen tallennettu salasana
  2. 2) Facebookin salasanan palautusmenettely
  3. 3) Palauta varastettu tili
  4. 4) Facebook-tili jäädytetty tai kielletty
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up