Palauta iPhonen ja iPadin tehdasasetukset poistamalla tiedot

Kuinka nollata iPhone tai iPad tietokoneellasi tai itse puhelimesta, vaikka se jäätyy tai ei enää käynnisty

Kun elektroninen laite ei toimi, sinun on monta kertaa vain käynnistettävä se uudelleen, jotta se toimii uudelleen. Tämä temppu ei aina toimi, ja pahimmassa tapauksessa ei ole muuta tekemistä kuin tyhjennä se ja nollaa se. Tämä vinkki koskee tietokoneita, mutta myös uusimman sukupolven älypuhelimia ja tabletteja, mukaan lukien kalliit iPhone ja iPad.

Siitä huolimatta tee iPhonen tehdasasetusten palautus se ei ole aivan ihanteellinen prosessin aikana kadonneiden tietojen vuoksi (vaikka se voidaan palauttaa milloin tahansa iCloudin kautta) tämä toimenpide on välttämätön jos on virheitä, jotka estävät meitä käynnistämästä sitä, jos meillä on ongelmia akun lataamisessa tai jos emme voi avata sitä millään tavalla.

Lisäksi täydellinen nollaus onperustoiminto, kun iPhone siirretään toiselle henkilöllejotta jälkimmäinen ei löydä edellisen omistajan henkilökohtaisia ​​tietoja ja käyttäisi äskettäin myydyssä iPhonessamme olevia sovelluksia tai tilejä.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kaikki tavat palauttaa iPhonen tehdasasetukset, mitä ikinä se onkaan; voimme käyttää ohjeita myös iPadillekoska järjestelmät ovat käytännössä identtisiä.

Indeksi
  1. Alustavat operaatiot
  2. Kuinka nollata iPhone
  3. Palauta henkilökohtainen varmuuskopio
  4. iPhone tai iPad estetty tai ei palauteta: mitä tehdä?

Alustavat operaatiot

Ennen kuin jatkat iPhonen tai iPadin nollausta, se on hyödyllistä luo varmuuskopio laitteestasi iCloudissajoten et menetä valokuvia, viestejä, osoitekirjan yhteystietoja, puhelimen asetuksia ja asennettuja sovelluksia.

Nopein ja nopein tapa varmuuskopioida on suoraan Apple-laitteelta ilman PC:tä tai Macia: lähdetään siis tielle. Asetukset -> Apple ID -> iCloudtarkistamme, kuinka paljon pilvitilaa meillä on käytettävissä (5 Gt tarjotaan ilmaiseksi, mutta tilaa voidaan lisätä) ja aktivoi varmuuskopio kaikille elementeille, jotka haluamme tallentaa (Valokuvat, iCloud-varmuuskopio ja avainnippu) ja aktivoi kohteiden vieressä olevat kytkimet iCloud Drive, yhteystiedot, kalenterit, muistiot, muistiinpanot, viestit ja Safari. Tarvittaessa aktivoimme valikon kohdista myös muita varmuuskopioita asennettujen sovellusten tyypin ja kunkin yksittäisen käyttäjän tarpeiden mukaan.

Varmuuskopioinnin aktivoinnin jälkeen odotamme aina vähintään 10 minuuttia varmuuskopioinnin suorittamista loppuun, varsinkin jos meillä on useita synkronoitavia kuvia ja videoita. Saadaksesi lisätietoja, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka varmuuskopioi iPhonesi.

Kuinka nollata iPhone

Kun varmuuskopiointi on valmis, voimme palauttaa iPhonen tai iPadin suoraan laitteesta. Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetuksetmennään valikkoon Kenraalipainetaan valikkoa Siirrä tai tyhjennä iPhone/iPadvalitsemme kohteen Alusta sisältö ja asetukset ja paina lopuksi Jatkuu.
Suoritamme laitteen nollauksen loppuun ohjeiden mukaan. Kun puhelin tai tabletti on nollattu (se voi kestää useita minuutteja), Apple-laite on kuin uusi ja se voidaan palauttaa, varmuuskopioida tai antaa kolmansille osapuolille ilman pelkoa, että joku voisi käyttää tietojamme, tilejämme tai sovellukset.

Palautus voidaan käynnistää myös PC:ltä tai Macilta: jatkaaksesi meidän tarvitsee vain liittää iPhone tai iPad tietokoneeseen USB-kaapelilla, käynnistä iTunes (Windowsissa) tai Finderissa (Macissa), paina Apple-laitteen nimeä ja paina näkyviin tulevassa näytössä painiketta Palauta iPhone/iPad.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka hallita iPhonea tietokoneesta iTunesin avulla.

Palauta henkilökohtainen varmuuskopio

Nyt kun puhelin on nollattu, jos meidän ei tarvitse antaa sitä pois tai myydä muille, käynnistetään se uudelleen ja jatketaan ensimmäistä asennusta, osoittaa käytettävän Apple-tilin. Kun käynnistät iPhonen, huomaamme käynnistysvelhon, josta voit palauttaa tiedot varmuuskopiosta tai jatkaa ikään kuin sinulla olisi uusi matkapuhelin, joka olisi juuri lähtenyt tehtaalta tai kaupasta.

Jos varmuuskopioimme iCloudiin juuri ennen nollausta, järjestelmä pyytää meitä tekemään niin palauta uusin varmuuskopio välittömästi Wi-Fi-verkkoon yhdistämisen jälkeen; jos sen sijaan haluamme palauttaa iPhonen iTunes-varmuuskopiosta, yhdistämme puhelimen tietokoneeseen, käynnistämme iTunesin tai Finderin, painamme puhelimen nimeä ja valitsemme kohteen Palauta varmuuskopio.

iPhone tai iPad estetty tai ei palauteta: mitä tehdä?

Jos iPhone tai iPad on lukittu ja asetusten nollaus ei ole mahdollista asetusvalikosta, kaikki ei ole menetetty! Ensin voimme pakottaa iPhonen käynnistymään uudelleen, koska ehkä se oli vain väliaikainen virhe, joka ei tapahdu uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

Lukitun iPhonen uudelleenkäynnistäminen pidämme painiketta painettuna Tehoa kunnes näkyviin tulee punainen liukusäädin, jota voidaan sammuttaa puhelin vetämällä. Kun laite sammuu, pidämme näppäintä uudelleen painettuna Tehoa kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

Täysin lukitun iPhonen nollaus (jopa käynnistyksen yhteydessä) pidä Koti- ja Virta-painikkeita painettuna 10 sekuntia, kunnes näet Apple-logon. Jos meillä on iPhone Vaihtoehtoisesti voimme tehdä a iPhonen nollaus laittamalla sen sisään DFU-tila (Laitteen laiteohjelmistopäivitys).

DFU-tila

Aktivoidaksesi DFU-tilan iPhone X:tä vanhemmissa iPhoneissa, sammuta iPhone ja liitä se tietokoneeseen, jossa iTunes on asennettu ja auki. DFU-tila aktivoituu painamalla Koti- ja virtapainikkeita yhdessä ja pitämällä niitä painettuna 10 sekunnin ajan. 10 sekunnin kuluttua vapautamme vain virtapainikkeen ja jätämme Koti-painikkeen painettuna kunnes iTunes havaitsee iPhonen ja asettaa sen palautustilaan. Tässä tilassa voimme aloittaa käyttöjärjestelmän uuden asennuksen ja iPhonen toiminnan täydellisen palauttamisen suoraan.

DFU-tilan aktivoiminen iPhonessa Ääni kovemmallepaina painiketta ja vapauta se nopeasti Äänenvoimakkuutta pienemmälle ja pidä oikeanpuoleista painiketta painettuna, kunnes näyttö muuttuu kokonaan mustaksi; paina sivupainiketta e nopeasti yhdessä Äänenvoimakkuutta pienemmälle 5 sekunnin ajan vapautamme sivupainikkeen ja jatkamme painikkeen painamista Äänenvoimakkuutta pienemmälle kunnes iTunes havaitsee iPhonen DFU-tilassa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka laita iPhone DFU:han asentaaksesi iOS uudelleen.

Johtopäätökset

Tämän oppaan ehdotusten avulla pystymme palauttamaan tehdasasetukset mille tahansa iPhonelle, palauttamaan estyneen puhelimen tai sellaisen, joka ei enää toimi kunnolla tai valmistelemaan Apple-älypuhelimen myyntiä tai siirtämistä toiselle käyttäjälle (joka ei siksi voi käytä tiliämme ja tietojamme).

Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelimme siitä, miten palauttaa kuollut iPhone, joka ei käynnisty Älä viitsi kuinka siirtää tietoja vanhasta iPhonesta uuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up