Palauta poistetut tekstiviestit Androidissa

Kuinka palauttaa poistetut tekstiviestit Android-älypuhelimesta niiden palauttamiseksi ja lukemiseksi

Kenelle tahansa voi tapahtua, että hän vahingossa poistaa tekstiviestin pankistaan ​​tai luottolaitoksestaan: jos olemme vahingossa poistaneet tekstiviestin, meidän ei tarvitse huolehtia, sillä on 99 %:n mahdollisuus saada se takaisin.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka palauttaa poistetut tekstiviestit Androidissa käyttämällä joidenkin puhelinvalmistajien pilvipalveluita, joitain Windows-sovelluksia ja erilaisia ​​tähän tarkoitukseen suunniteltuja Android-sovelluksia.

1) Palauta poistetut tekstiviestit pilven kautta

Jos meillä on a Xiaomi, Samsung tai muun valmistajan puhelin, joka on varustettu henkilökohtaisella pilvellä voimme helposti palauttaa poistetut viestit pilveen luotujen varmuuskopioiden hallintasivulta.

Jatkamiseksi tunnistamme puhelimessamme olevan pilven, haemme älypuhelimen valmistajan tilin käyttöoikeustiedot ja lisäämme ne jollekin seuraavista sivuista:

Kun olet kirjautunut henkilökohtaiseen pilveen, paina Viestit- tai SMS-painiketta ja palauta vahingossa poistamamme viesti. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka varmuuskopioida Xiaomi-älypuhelin.

2) Palauta poistetut tekstiviestit tietokoneen kautta

Entä jos emme ole määrittäneet mitään pilveä puhelimellemme tai valmistajalla ei ole pilvipalvelua tekstiviestien tallentamiseen? Tässä tapauksessa voimme palauttaa viestit käyttämällä tiettyä menettelyä puhelimessa ja palautussovelluksia, jotka asennetaan Windows-tietokoneeseen.

Alustavat operaatiot

Ennen kuin käytät suositeltuja ohjelmia, meidän on noudatettava joitain alustavia vaiheita, jotta voimme valmistaa minkä tahansa Android-älypuhelimen palauttamaan poistetut viestit Windows-tietokoneen kautta:

 • Aktivoidaan puhelimesi USB-virheenkorjausvaihtoehto: tehdä se, Otetaan Android-kehittäjävalikko käyttöön mennä sisään asetukset -> Puhelintiedotvieritämme riville Rakennusnumero ja napauttamalla sitä useita kertoja, kunnes näyttöön tulee viesti "Olet nyt kehittäjä". Asetuksissa siirrymme uuteen valikkoon ja aktivoimme USB-virheenkorjauksen.
 • Yhdistämme Android-puhelimen tietokoneeseen laturin USB-kaapelilla ja varmistamme, että meillä on sopivat Android-ajurit (puhelimelle omat, muuten täältä ladattavat yleiset kelpaavat -> ADB-ohjaimen asennusohjelma)
 • Varmistetaan, että älypuhelimesi akkua on jäljellä vähintään 50 %, sillä jotkin käytetyt ohjelmat voivat usein tehdä asennuksia ja muutoksia useiden uudelleenkäynnistysten jälkeen.

Kun nämä tarkistukset on suoritettu, voimme palauttaa poistetut viestit jollakin alla olevista ohjelmista.

FoneLab Androidille

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää poistettujen tekstiviestien palauttamiseen, on FoneLab Androidille.
Kun se on asennettu tietokoneeseen, käynnistä se ja napsauta Android-tietojen palautusodota sitten, että se tunnistaa tietokoneeseen liitetyn älypuhelimen oikein (muista liittää se, kun se on päällä ja lukitus on avattu kaikilla suojakoodeilla, PIN-koodeilla ja salasanoilla).

Kun laite on tunnistettu, älypuhelimeen tulee yhteydenottopyyntö USB-virheenkorjauksen kautta; vahvistamme jokaisen ikkunan antaaksemme tarvittavat luvat ja odotamme, että ohjelma tarkistaa muistin; tässä vaiheessa älypuhelin voi käynnistyä äkillisesti uudelleen, älä huoli, kaikki on normaalia.

Kun skannaus on valmis, kaikki palautetut tiedostot ja tiedot näytetään, mukaan lukien tekstiviestit (osio Viestit).

MobiKin Doctor Androidille

Toinen tietokoneohjelma, joka on erittäin tehokas palauttamaan vahingossa poistetut tiedot (mukaan lukien tekstiviestit). MobiKin Doctor Androidille.
Palauta tekstiviesti avaamalla ohjelma ja odottamalla, että se tunnistaa yhdistetyn Android-laitteen; Myös tässä tapauksessa matkapuhelimeen tulee vahvistusikkuna, joka antaa tarvittavat luvat USB-virheenkorjauksen kautta.

Kun laite on tunnistettu ja yhdistetty, valitsemme valikosta palautettavien tietojen tyypin (valitse Viestit tekstiviestille) ja napsauta Seuraava. Jopa tämän ohjelman kanssa voi tulla äkillisiä uudelleenkäynnisyksiä, älkäämme huoliko ja jatkamme eteenpäin.

Muutaman minuutin skannauksen jälkeen meillä on pääsy kaikkiin poistettuihin tekstiviesteihin, joita ei ole laitteessa, valmiina kopioitavaksi turvalliseen paikkaan.

Jihosoft Android Data Recovery

Toinen kelvollinen ohjelma, jota voimme käyttää SMS-viestien palauttamiseen, on Jihosoft Android Data Recovery.
Kun se on asennettu ja aloitettu, liitetyn Android-laitteen tarkistus alkaa välittömästi, ja kun käyttöoikeudet on annettu Debugin kautta, varsinainen muistin tarkistus alkaa.

Odotetaan kärsivällisesti, älkääkä huolehtiko uudelleenkäynnistyksistä, jotka ovat normaaleja varattuihin muistiosiin pääsemiseksi ja nopean ja tehokkaan palautuksen suorittamiseksi. Jonkin ajan kuluttua tulokset näytetään, ja kaikki poistetut tekstiviestit voidaan palauttaa valikon kautta Viestit.

3) Palauta poistetut tekstiviestit sovelluksen kautta

Jos Windows-ohjelmat eivät toimi tai meillä ei ole tietokonetta käytettävissä palautuksen aikana, voimme kokeilla joitain kelvollisia sovelluksia, jotka on suunniteltu palauttamaan älypuhelimen tiedot ilman tietokonetta. Ainoa ongelma on, että monet näistä sovelluksista toimivat tehokkaasti vain, jos meillä on pääkäyttäjän oikeudet käytössä: Jotkut sovellukset toimivat ilman sitä, mutta tekstiviestien palautusta ei taata.

Tästä syystä jaamme sovellukset kahteen osaan: sovellukset, jotka toimivat ilman rootia, ja sovellukset, jotka toimivat aktiivisen rootin kanssa. Alta löydät palautussovelluksia, jotka myös toimivat ilman juuria:

Useimmat näistä sovelluksista edellyttävät sinun ottavan etukäteen varmuuskopion tekstiviestistäsi, jotta voit palauttaa ne myöhemmin. Jos sen sijaan haluamme yrittää palauttaa vanhat tekstiviestit, meidän on kokeiltava EaseUS: tä, vaikka palautusmahdollisuus ei olekaan pieni.

Jos meillä on aktiiviset pääkäyttäjän oikeudet, voimme käyttää monia muita sovelluksia, kuten:

Voimme lukea oppaat avataksemme Android-puhelimemme pääkäyttäjän oikeudet kuinka roottaa Android avataksesi puhelimen lukituksen Ja Magisk to root Android.

Johtopäätökset

Yhdellä tässä oppaassa kuvatuista menetelmistä voimme palauttaa vahingossa poistetut tekstiviestit parhaalla menetelmällä, joka perustuu käytössä olevaan puhelimeen ja palautuksen vaikeusasteeseen: jos olemme siihen tyytyväisiä, voimme palauttaa viestit suoraan valmistajan pilvi , muuten voimme luottaa sovelluksiin ja mobiilisovelluksiin, jotka on suunniteltu vahingossa poistettujen tekstiviestien palauttamiseen.

Edelleen juurruttamisesta ja erityissovelluksista puhuttaessa kehotamme sinua lukemaan oppaitamme 40 parasta Android-sovellusta Rootilla Ja Sovellus lähes kaikkien Android-älypuhelimien (Samsung, Xiaomi ja muut) juurruttamiseen.

Tekstiviestien ja muiden henkilötietojen varmuuskopiointia varten voimme lukea artikkeleitamme aiheesta parhaat varmuuskopiointisovellukset Androidille ja ai tapoja varmuuskopioida älypuhelimesi.

Indeksi
 1. 1) Palauta poistetut tekstiviestit pilven kautta
 2. 2) Palauta poistetut tekstiviestit tietokoneen kautta
  1. Alustavat operaatiot
  2. FoneLab Androidille
  3. MobiKin Doctor Androidille
  4. Jihosoft Android Data Recovery
 3. 3) Palauta poistetut tekstiviestit sovelluksen kautta
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up