Palauta tallennetut salasanat Chromessa

Tallentamalla salasanat Chromeen löydät ne miltä tahansa tietokoneelta, matkapuhelimelta ja selaimelta

Google Chromen salasananhallintajärjestelmä on integroitu syvälle Google-tiliisi varsin edullisella tavalla; käytännössä joka kerta, kun annamme kirjautumistiedot Chromeen selain itse kysyy käyttäjältä, tallennetaanko samat salasanat selaimeen ja jos olemme yhdistäneet myös Google-tilin tallennetaan online-tilillesi.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka tallentaa salasanoja tehokkaasti Google Chromeen ja kuinka niitä käytetään nopeaan käyttöön myös puhelimella ja tabletilla käyttämällä sekä Chrome-selainta mobiiliversiossa (Android ja iPhone) että käyttämällä salasanaintegraatiota Google-tiliisi (Androidissa).

1) Turvallisuusvaatimukset

Ennen kuin jatkat oppaan kanssa, kehotamme sinua aktivoimaan kaksivaiheinen todennus Google-tililläsijotta voidaan lisätä verkkoon tallennettujen salasanojen suojaustasoa ja estää hakkereita käyttämästä niitä tietämättämme.

Jos meidän on käytettävä salasanoja jaetuista tai julkisista tietokoneista, on parasta käyttää anonyymiä tilaa päästäksesi Googlen salasanasivustolle, kuten oppaastamme milloin käyttää incognito-selausta.

2) Kuinka ottaa salasanan tallennus käyttöön

Salasanojen tallentaminen Chromeen Paina oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa, jossa on kolme pistettä, vie meidät valikkoon asetuksetpainamme valikkoa Automaattinen täyttöjatkamme Salasanan hallinta ja varmistetaan, että äänet ovat aktiivisia Pyydä tallentamaan salasanat Ja Automaattinen sisäänkirjautuminen.

Kun nämä vaihtoehdot ovat käytössä, Chrome pyytää joka kerta, kun annamme salasanan päästäksemme sivustolle (kuten Facebookiin tai muuhun), tallentaa se sisäiseen arkistoonsa.

3) Kuinka aktivoida salasanan synkronointi

Google Chromeen tallennetut salasanat voidaan tallentaa Googlen pilveen avaamalla valikon asetukset (voimme myös kirjoittaa chrome://settings/ osoitepalkissa tehdäksesi sen ensin), vie meidät valikkoon Sinä ja Googlenapsauttamalla Ota synkronointi käyttöön ja syöttämällä haluamasi Google-tilin kirjautumistiedot.

Varmistaaksesi, että salasanasi on tallennettu verkkoon, käydään läpi prosessi Asetukset -> Sinä ja Google -> Synkronointi ja Google-palvelut -> Hallinnoi synkronoitavia tietoja ja tarkista, että ääni on aktiivinen Salasana.

4) Kuinka lisätä uusia salasanoja

Kun Chrome-selaimemme on määritetty tallentamaan salasanat, voimme lisätä uusia salasanoja viemällä meidät sivustolle, jolla pääsemme, syöttämällä käyttäjätunnuksen ja salasanan ja painamalla Kirjaudu sisään tai vastaavia avaimia. Kirjautumisen jälkeen osoitepalkin oikeaan yläkulmaan avautuu varoitusikkuna, jossa sinua pyydetään tallentamaan salasanasi.
Vahvistaaksesi, meidän tarvitsee vain painaa painiketta Tallentaa.

Voimme lisätä salasanoja myös manuaalisesti ohjaamalla meidät polulle Asetukset -> Automaattinen täyttö -> Salasanan hallinta ja painamalla painiketta lisätäosion vieressä Tallennetut salasanat.

5) Kuinka luodaan suojattu salasana automaattisesti

Jos olemme luomassa uutta tiliä emmekä tiedä mitä salasanaa käyttää, voimme ottaa avuksi Chromen, joka voi luoda turvallisen ja tehokkaan salasanan napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kenttää, jossa on valittava uusi salasana ja käyttämällä ääntä Ehdota salasanoja.
Uusi salasana tallennetaan välittömästi Chromeen kokoamisen lopussa, jotta aikaa ei kulu liikaa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa Chromen salasanageneraattorin käyttäminen, turvallinen ja automaattinen.

6) Kuinka nähdä tallennetut salasanat

Pääset nopeasti käsiksi tallennettuihin salasanoihin avaamalla Chromen asetukset ja ohjaamalla meidät polulle Automaattinen täyttö -> Salasanan hallinta ja tarkista tilit osiosta Tallennetut salasanat.

Tilin käyttäjätunnus näkyy selvästi itse sivulla (sivuston nimen vieressä), mutta salasana on piilotettu turvapisteiden taakse: nähdäksesi sen yksinkertaisesti paina silmäkuvaketta.

7) Kuinka käyttää puhelimeen tallennettuja salasanoja

Helpoin tapa käyttää tallennettuja salasanoja älypuhelimesta on käyttää selainta Google Chromeladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Asennuksen jälkeen meidän on varmistettava, että kirjaudumme sisään samalla Google-tilillä, joka on määritetty tietokoneeseen; Jos salasanat eivät näy sovelluksessa, paina kolmea pistettä yläreunassa ja siirrä meidät valikkoon asetuksetpainetaan valikkoa Synkronointi ja varmista, että kohteen vieressä oleva kytkin on aktiivinen Synkronoi kaikki tai (jos olisimme valinneet synkronoitavan) äänen Salasana.

8) Kuinka käyttää salasanoja mobiilisovelluksissa

Google Chromeen tallennettuja salasanoja voidaan käyttää myös sovelluksissa, mutta vain, jos käytämme Android-puhelinta tai -tablettia. Jos meillä on robotin käyttöjärjestelmällä varustettu laite, pääsemme salasanoihin käsiksi avaamalla sovelluksen asetuksetpainamalla valikkoa Googlevalitsemalla Automaattinen täyttöpainamalla Googlen automaattista täyttöä ja aktivoimalla kohteen vieressä oleva kytkin Käytä Googlen automaattista täyttöä.

Näytöllä meitä pyydetään myös valitsemaan Google-tili, jota käytetään automaattiseen käännökseen: huolehdimme siitä, että valitsemme saman tilin synkronoituna Google Chromessa, jotta meillä on kaikki salasanat käsillä.

Johtopäätökset

Google Chrome voi korvata kaikki salasanan tallennuspalvelut suurella tavalla joka vaati erillisen sovelluksen asentamisen salasanojen tallentamista ja täyttämistä varten: yritys on ehdottomasti erittäin luotettava, ja kaksivaiheisen todennuksen ansiosta valtuustietomme ovat "rautatynnyrissä". Chromeen tallennettuja sovelluksia voi tarkastella myös verkossa siirtymällä sivustolle osoitteessa Googlen salasananhallinta.

Jos luotamme Googleen 100-prosenttisesti, voimme käyttää sitä myös luotto- tai prepaid-korttitietojen tallentamiseen, kuten oppaastamme kuinka hallita ja suojata luottokortteja Google Chromessa.

Haluammeko myös synkronoida suosikit (kirjanmerkit)? Tässä tapauksessa lue vain oppaamme Synkronoi kirjanmerkit Chromessa, Firefoxissa, Operassa, Edgessä ja Safarissa.

Pelkäämmekö jättävämme jälkiä Google-tilistämme julkiseen tai jaettuun tietokoneeseen? Katsotaanpa, kuinka nopeasti nollataan käytetyt selaimet, kuten oppaasta näkyy Kuinka palauttaa Google Chromen ja Firefoxin oletusasetukset.

Indeksi
  1. 1) Turvallisuusvaatimukset
  2. 2) Kuinka ottaa salasanan tallennus käyttöön
  3. 3) Kuinka aktivoida salasanan synkronointi
  4. 4) Kuinka lisätä uusia salasanoja
  5. 5) Kuinka luodaan suojattu salasana automaattisesti
  6. 6) Kuinka nähdä tallennetut salasanat
  7. 7) Kuinka käyttää puhelimeen tallennettuja salasanoja
  8. 8) Kuinka käyttää salasanoja mobiilisovelluksissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up