Palvelimen etähallintatyökalujen asentaminen Windows 10:een

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat asentaa sovelluksia tai hallita rooleja ja ominaisuuksia tietokoneessasi Windows-versiollasi, joka mahdollistaa RSAT:n, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä kehitetyssä tiedossa opit kuinka Asenna Windows 10 Remote Server Administration Tools Helppolla ja nopealla tavalla.

Indeksi

  Mikä on paras RSAT-ohjelmisto asennettavaksi Windows 10 -tietokoneeseen?

  On tärkeää korostaa, että tämä RSAT-työkalu mahdollistaa käyttäjälle käsitellä ja hallita käytettävissäsi olevia tietokoneita Windowsista helpolla tavalla, ja tämä apuohjelma mahdollistaa sekä järjestelmänhallinnan että lisäasetukset, jotka löytyvät mistä tahansa järjestelmän sovelluksesta tai tiedostosta ja asiakirjasta, teknisesti ja etänä jättämättä konfigurointivaihtoehtoja ohjauspaneeliin.

  RSAT-ohjelmistolla on lukuisia saatavuutta ja erilaisia ​​versioita, joissa operaattorin Windows 10 tai muut versiot voit asentaa sen muutoksen mukaan, jonka haluat tehdä tietokoneen asetuksissa. Työkaluja on kaksi, RSAT WS-1803 ja RSAT WS-2016 molemmat ovat peräisin Remote Server Administration Toolsista. Millä voisin asentaa ilman hankaluuksia ja hallita kokoonpanoasi.

  Mitä sinun on tehtävä ottaaksesi RSAT-etähallintatyökalu käyttöön?

  Ensimmäisenä vaihtoehtona sinun tulee varmistaa se hallintatyökalut ovat käytössä tietokoneessasi. Tämä ei vain RSAT-työkaluille, vaan myös muille säätöille, joita teet tulevaisuudessa. Tämä vaihtoehto mahdollistaa sekä IT Management Service -ohjaimien että muiden ominaisuuksien asennuksen. Windows 10:llä voit myös helposti aktivoida näytönsäästäjän nopeasti.

  RSAT-etähallintatyökalut voidaan ottaa käyttöön useilla tavoilla. Yksi niistä on kotoisin ohjauspaneelia ohjelmien ja sovellusten ominaisuuksissa. Voit jo poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön Windows-järjestelmän ominaisuuksia. Yksi tärkeä asia, jonka sinun pitäisi tietää, on, että Windows 10:n uusimmassa versiossa RSAT-työkalut ovat oletusarvoisesti käytössä.

  kannettava Windows-järjestelmällä

  Nämä voidaan asentaa paikallisista Windowsin asetuksista. Napsautamme sovellusten ohjauspaneelissa valinnaisia ​​ominaisuuksia. Lisäät jo siellä ominaisuuden yläreunan tyhjään kenttään. Valitse +-merkin sisältä ja etsi RSAT, jatkat komponenttien merkitsemistä ja sen jälkeen asentamista. Käynnistät tietokoneen uudelleen ja prosessi on valmis.

  Prosessin helpottamiseksi on olemassa muita apuohjelmia, jotka voivat auttaa sinua asentaessasi näitä työkaluja. Nämä voidaan ottaa käyttöön komentorivin kautta tai käyttää PowerShellistä. Toinen ehdotus on, että suoritat prosessin näytöllä näkyvistä ominaisuuksista toista pikakuvaketta vartennapsauta vain etäjärjestelmänvalvojia ja se vie sinut aktivointivaihtoehtoihin.

  Pääsy PowerShellistä

  Tämä saavutetaan tietokoneelta, jolla on PowerShell-sovelluksen etuoikeutetut järjestelmänvalvojan oikeudet. Kirjoita ja vahvista ensimmäinen rivi ja valitse RSAT ja asenna sitten. Yhtä hyvin voit valita yhden RSAT-ohjelmistomoduulin yksi kerrallaan. Varmista tässä tapauksessa, että kaikki on asennettu oikein, jotta voit käynnistää tietokoneen uudelleen.

  Näiden RSAT-etäpalvelinjärjestelmänvalvojien käyttöönotto PowerShellin avulla on erittäin helppo prosessi, sinun on vain varmistettava, on kaikki hallintaominaisuudet käytössä tehdäkseen tämäntyyppisen muutoksen. Windows 10:n avulla voit tehdä muita asioita, kuten vaihtaa äänilähdön kuulokekaiuttimiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon.

  Windows 10 virallinen tunnus

  Komentorivillä

  Tämän vaihtoehdon voidaan sanoa kulkevan käsi kädessä edellä mainitun PowerShellin kanssa. Ja se on sitä molemmissa on sallittua käsitellä tietokoneen valinnaisia ​​osia Windows 10 -versiolla. Toisin kuin toisessa komentorivillä, voit tarkistaa, mitkä ovat tietokoneeseen jo asennettuja RSAT:ita, jotka tulevat tehtaalta. Voit tarkistaa, mitkä niistä suoritetaan komentokehotteisiin PowerShell-sovelluksella.

  Kirjoita DISM.exe /Online /Get-Capabilities Tämän avulla voit tarkistaa, mitä etäpalvelintyökaluja tietokoneessasi on. Tämän avulla jotkin komennot voidaan myös palauttaa ja asentaa myöhemmin toiset äskettäin päivitetyt, napsauta yhtä ja sitten muutosta.

  Jos haluat ottaa ne käyttöön alkuperäisen komentorivin mukaan ja vain järjestelmäsymboleista, lisäämme seuraavat, tämä lisää myös RSAT-toiminnot työkaluineen. DISM.exe /Online /add-capability /CapabilityName:CapibilityName tämä muoto (Capability) voidaan muuttaa PowerShellin tai käyttäjäominaisuuden nimeksi, jotta se olisi helpompi ja tehokkaampi.

  Kaikki nämä vaihtoehdot tarjoavat ohjelmien paremman käytön jotka ovat Windows 10 -tietokoneessa ja joita on helppo käsitellä ja muuttaa muihin tarkoituksiin. Windows 10:ssä voit myös tarkistaa tietokoneesi latausnopeuden tehtäväpalkista.

  käynnistä windows 10 tietokoneella

  Kuinka poistaa RSAT:n asennus vapauttaaksesi tilaa tietokoneeltasi?

  Voit suorittaa tämän toiminnon, kun olet käyttänyt joitain etähallintapalvelimien komponentteja, jotka eivät vaikuttaneet kovin hyödyllisiltä tai tässä tapauksessa katsomme tarpeelliseksi, että emme enää käytä. Tämä puolestaan ​​vapauttaa tilaa selaimemme ja että Windows 10 toimii nopeammin. RSAT:n asennuksen poistaminen on helppoa ja erittäin yksinkertaista.

  Mene asetuksiin ja napsautat ominaisuuksien hallintavaihtoehtoja, Löydät tämän myös ohjauspaneelista sovellusten osiosta. Merkitse poistettava RSAT-työkalujen joukosta ja vedä se lopuksi roskakorikuvakkeeseen tehdäksesi siitä pysyvä.

  Tämän vaihtoehdon voivat tehdä myös komponentit, kaikkia RSAT-työkaluja ei tarvitse poistaa, vaan vain niitä, joita et enää halua käyttää. Ne kaikki toimivat samanaikaisesti, mutta deaktivoidaksesi yhden syötät kokoonpanon, jonka löydät alussa ja merkit valinnaisissa ominaisuuksissa ja sitten asennetuissa ominaisuuksissaetsi vaihtoehdoista ja poista valitsemasi asennus napsauttamalla hiiren vasemmalla painikkeella.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up