Paranna epäselvä videosi ja kuvasi 4K:ksi Winxvideo AI:lla

Plussat

  • Erinomainen laatu parannus
  • Muita muokkaus- ja parannustyökaluja
  • Edullinen

Haittoja

  • Vaatii melko korkean resoluution syöttöä 4K:n saavuttamiseksi
  • Keskinkertaiset muokkaustyökalut

Tekoäly on yhä enemmän käytetty termi tekniikan areenalla. Itse asiassa tekoälyn käyttäminen videon analysointiin ja parantamiseen on viime aikoihin asti ollut yksi harvoista aloista, joilla todellista tekoälyä on käytetty pisimpään. Mielestäni se on tosielämän versio tuosta kohtauksesta alkuperäisessä 1981 Blade Runner -elokuvassa, jossa Harrison Ford parantaa sumeaa vanhaa valokuvaa lisätäkseen yksityiskohtia ja etsiäkseen vihjeitä, jotta he voivat ratkaista tapauksen.

Todellisuudessa tämä oli teknisesti mahdotonta vielä suhteellisen äskettäin, eikä yksityiskohtia voisi itse asiassa lisätä, jos niitä ei ollut. Mutta nyt Winxvideo AI:n avulla on vihdoin mahdollista paitsi lisätä yksityiskohtia koneoppimisen arvauksilla, myös saada ohjelmisto sileäksi ja terävöittää kaikkein kamalimmatkin vanhat materiaalit ja still-kuvat käyttökelpoisiksi.

Tämä on sponsoroitu artikkeli, ja sen mahdollisti Digiarty. Varsinainen sisältö ja mielipiteet ovat kirjoittajan yksinomaisia ​​näkemyksiä, ja hän säilyttää toimituksellisen riippumattomuuden, vaikka julkaisua sponsoroidaan.

Mikä on Winxvideo AI?

Winxvideo AI on sarja työkaluja sekä still-kuvien että videoiden skaalaamiseen sekä vanhojen materiaalien kunnostamiseen tekoälyn avulla kuvan reunojen ja tasojen havaitsemiseen ja tasoittamiseen. Vanhojen resurssien tarkkuuden parantamisen lisäksi käytettävissä on työkaluja, joilla voit ajastaa uudelleen (hidastaa kuvaa lisäämällä kehyksiä) ja vakauttaa tärisevää, kädessä pidettävää materiaalia.

Paranna kuvia Winxvideo AI:llaskaalata huonolaatuisia (tai vain pienemmän resoluution) videoita jopa 4K-tarkkuuteen, skaalata ja terävöittää epäselviä kuvia, nostaa videon kuvataajuutta 60 kuvaan sekunnissa tasaisemman liikkeen saamiseksi ja vakauttaa tärisevät videot tehdäkseen niistä tasaisia ​​ja puhtaita.

Ydinparannustyökalujen ohella voit myös muuntaa videoita useisiin hyödyllisiin formaatteihin ja koodekkeihin, kuten MP4, HEVC, H.264, MKV, MOV jne. Vanhat videot ovat yleensä vanhoissa koodekeissa, joten tämä on erittäin kätevä. Toinen hyödyllinen ominaisuus, videon pakkaaminen jopa 90 prosenttia ilman laadun heikkenemistä.

Voit myös parantaa videota Winxvideo AI:lla ja perinteisemmät apuohjelmat, kuten näytönkaappausnauhuri, web-kameranauhuri, jossa on "kuva kuvassa virtuaalinen tausta", jonka avulla voit käyttää vihreää näyttöä ja vaihtaa sitten taustan. Voit myös muokata videota alkeellisesti (leikkaus, jakaa, yhdistää ja muita tehosteita).

Kaikki tämä muodostaa vaikuttavan valikoiman työkaluja, jotka eivät ainoastaan ​​auta sinua tekemään uusista videoistasi parempia, vaan voivat myös auttaa kunnostamaan vanhaa omaisuutta ja tuomaan ne nykyaikaiseen HD/4K-videon aikakauteen. Jos olet kuten minä ja monet tekemistäsi vanhoista videoista ovat HD-laatuisia, mutta joko 720 tai 1080p, mikä tahansa tapa, jolla voit kääntää ne 4K-tarkkuuteen käytettäväksi nykyaikaisten resurssien kanssa, on hyvä asia.

Mikä parasta, voit valjastaa GPU:ta (jos sinulla on sellainen) raskaiden nostojen suorittamiseen.

Videon optimointi Winxvideo AI:lla

Asennus on minimaalista: asenna vain ohjelmisto, ja kun käytettävissä oleva grafiikkasuoritin on jonkin verran havaittu, se on valmis käyttöön. Kun se on asennettu, voit ladata video- tai still-kuvatiedoston, valita vaihtoehdot ja käsitellä ne painamalla painiketta.

Suurin osa ohjelmiston ominaisuuksista on itsestään selvää, mutta tärkein kiinnostava työkalu on tehokas moottori videon suurentamiseksi vakiotarkkuudesta HD:ksi ja HD:stä 4K:ksi. Testasin edellistä.

Onneksi, kun aloitin tämän arvostelun, olin juuri digitoinut vanhan konserttielokuvan, joka minulla oli Laserdiscillä, ja olin utelias näkemään, voisinko Winxvideo AI:n avulla skaalata elokuvan onnistuneesti HD-laatuiseksi ilman epämiellyttäviä esineitä.

Tekoälyn parannussääntönä on "roskat sisään/roskat ulos", joten parhaasta lähdemateriaalista aloittaminen antaa aina parhaat tulokset. Ajattelin, että tämä olisi hyvä stressitesti tälle ohjelmistolle, ja bonuksena minulla olisi HD-versio tästä elokuvasta, jota rakastan.

Kyseinen konserttielokuva on Home of the Brave (1986), ja olin aiemmin yrittänyt skaalata tämän elokuvan VHS-kopiota toisella ohjelmistolla todella häiritsevin tuloksin. Halusin nähdä kuinka pitkälle voin työntää sitä Winxvideo AI: llä. Katsotaan, voinko skaalata sen 1080p HD:hen elokuvapalvelimelleni. Tämä on tärkein syy, miksi joku käyttää tätä ohjelmistoa, joten tämä on tärkein testi.

Otin sen käyttöön ja aloitin renderöinnin tietyllä pelolla. Jopa (kieltämättä vaatimattomalla) GPU:llani renderöintiaika oli noin 15 tuntia. Jotenkin odotin sitä, koska skaalaustoiminnot ovat tunnetusti intensiivisiä. Laitoin asian yön yli ja jatkoin asioitani suunnitelmieni palata aamulla katsomaan tuloksia.

Olin todella vaikuttunut tuloksista. Jos kuitenkin tarkastelet jokaista kehystä huolellisesti, voit nähdä, kuinka jokainen kuva on tasoitettu ja reunoja terävöitetty. Vaikutus ei ole epämiellyttävä ja on hyvin katseltavissa liikkeessä.

Lähteeni ei ollut korkein resoluutio, 608 × 368 ja epästandardi muoto. 3x parannuksen avulla pystyin saamaan sen 1824 × 1104:ään, jolloin se putoaa helposti suunnilleen 1920 × 1080, tavoitekooni rajoihin. Aloitin tällä alla näkyvällä laadulla.

Ja tässä on jälki. (Napsauta sitä lähentääksesi.)

Ottaen huomioon, että videon muodostavat kuvat laajennettiin kolme kertaa, ne olivat teräviä, helposti luettavia ja portin kudoksen aiheuttamaa värinää (valitettava sivutuote elokuvasta kuvattaessa oikealle filmille) oli vähän.

Kaiken kaikkiaan se oli vaikuttava testi, ja minulla on nyt elokuva, jonka voin katsella Plex-palvelimellani HD-laatuisena.

https://youtube.com/watch?v=4G4JiYyJZuU%3Fsi%3Do7ev75vvHCVK44bZ

Pricing

Winxvideo AI:n vuositilaus (enintään kolmelle käyttäjälle/asennukselle) on vain 25,95 dollaria. Jos tilaukset eivät todellakaan ole sinun juttusi, ne tarjoavat myös elinikäisen 45,95 dollarin ostohinnan yhdelle käyttäjälle. Perheen elinikäiset ostot kolmesta viiteen käyttäjälle ovat saatavilla hintaan 57,95 dollaria. Ottaen huomioon johtavien ammattilaisten tekoälyn parantajien kustannukset, tämä on todella hyvä vastine niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Lopulliset ajatukset

Tehdään selväksi, että mitään ei saa tyhjästä, ja se ei ole koskaan niin totta kuin tekoälyvideon parantaminen ja vanhojen videoiden kunnostaminen. Paras skenaario skaalaus on, jos sinulla on 720 tai 1080 HD-materiaalia ja voit suurentaa ja tarkentaa sen melko uskottavaksi 4K-kuvaksi. Mitä et voi tehdä, on skaalata surkea vanha 360p VHS-kuva ja odottaa sen näyttävän alkuperäiseltä 4K-laadulta. Se ei ole mahdollista edes parhaalla tekoälyllä. Se, mitä saat näissä tapauksissa, on eräänlainen outo AI rotoskooppinen sarjakuva videosta.

Jotkin muokkaustoiminnot ovat mielestäni hieman ristiriitaisia, mutta jos tutkit niiden toimintaa, voit saada hyviä tuloksia.

Kaikki se sanoi, Winxvideo AI on vaikuttava työkalusarja, joka luo todella uskottavia lisäyksiä ja parannuksia melko lupaamattomista vanhoista syötteistä.

Indeksi
  1. Mikä on Winxvideo AI?
  2. Videon optimointi Winxvideo AI:lla
  3. Pricing
  4. Lopulliset ajatukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up