Paranna Macin äänenlaatua Boomilla

Apple on aina sijoittanut Mac-linjansa luovien ihmisten koneiksi. Monet Mac-käyttäjät käyttävät koneitaan musiikin tekemiseen ja ääneen liittyvien töiden tekemiseen. En ole audiofiili, enkä ole pätevä kommentoimaan äänen laatua, mutta jopa kouluttamaton korvani huomaa, että tarvitset apua Macin äänen parantamiseksi. On olemassa erilaisia ​​ulkoisia kaiuttimia, joiden avulla voit pumpata korkealaatuista ääntä ulos Macistasi, ja on olemassa sovelluksia, jotka parantavat äänenlaatua ennen kuin se menee kaiuttimiin. Puomi 2 (14,99 dollaria) on yksi parhaista sovelluksista, jotka parantavat Macin ääntä.

Indeksi
  1. Lähdetään kukoistamaan
  2. Paranna muita tiedostoja
  3. Ulkoinen kaukosäädin

Lähdetään kukoistamaan

Boom 2 on koko järjestelmän kattava äänenvahvistin ja -ohjain. Kun asennat sovelluksen ensimmäisen kerran, se analysoi Macisi määrittääkseen parhaat asetukset, jotka tuottavat parhaan äänen. Sen jälkeen se pysyy hiljaa valikkorivillä ja parantaa jatkuvasti taustaääntä. Huomaat, että Macisi kuulostaa kovemmalta ja täyteläisemmältä Boomin aktivoinnin jälkeen.

Valikkopalkin kuvakkeen avulla voit nopeasti hallita yleistä äänenvoimakkuutta. Voit muuttaa äänenvoimakkuutta liu'uttamalla säädintä ylös ja alas.

Pääset lisävaihtoehtoihin napsauttamalla kolmea pistettä äänenvoimakkuuden säätimen alla. Pääikkuna avautuu. Voit aktivoida/deaktivoida Boomin äänenohjauksen ikkunan yläosassa olevalla kytkimellä.

Keskellä on taajuuskorjain. Graafisen taajuuskorjaimen visuaalinen esitys on keskellä ja asetukset oikealla. Voit valita tyypilliset EQ-asetukset avattavasta luettelosta, kuten Jazz, Elokuva, Musiikki, Juhlat, Pop, Rock jne. Mutta parhaat asetukset MacBookilleni ovat "My MacBook;" -kansiossa. se on tulos Boomin ensimmäisestä analyysistä, kun asensin sen ensimmäisen kerran.

Alareunassa on äänitehosteet: Tunnelma, Fidelity, Spatial, Night Mode ja Pitch. Voit aktivoida yhden niistä napsauttamalla haluamaasi. Napsauta uudelleen poistaaksesi sen käytöstä.

Alareunasta löydät pikanäppäinasetukset, jotka liukuvat ylös, kun napsautat sitä. Voit käyttää oletusnäppäinyhdistelmää tai muokata niitä mieleiseksesi.

Paranna muita tiedostoja

Paranneltu ääni pysyy Macissasi yhtä hyvin kuin Boom. Jos toistat musiikkitiedoston ulkoisella laitteella, kuten iPhonella, sen äänenlaatu ei ole parantunut kuin jos toistat sitä Macillasi.

Siksi Boom 2:ssa on File Boosting -ominaisuus. Voit parantaa yksittäisten musiikki- ja elokuvatiedostojen äänenlaatua vetämällä ja pudottamalla ne Boom-ikkunaan.

Voit lisätä ne iTunes-kirjastostasi tai toisesta tietokoneesi kansiosta. Voit myös mukauttaa parannettujen tiedostojen nimeämistä ja tallennussijaintia.

Ulkoinen kaukosäädin

Boom 2:n mukana tulee myös ilmainen iOS-etäsovellus Boom 2 kaukosäädin. Voit hankkia sen iTunes App Storesta suoraan iPhonellesi tai iPadille. Kaukosäädin toimii, kun Boom 2 on käynnissä Macissa ja sekä Mac- että iOS-laite on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon.

Kun iOS-kaukosäädin yrittää muodostaa yhteyden ensimmäisen kerran, Mac pyytää vahvistusta. Salli etäkäyttö.

Sen jälkeen voit ohjata kaikkia Boomin ominaisuuksia iOS-laitteeltasi, mukaan lukien nopean äänenvoimakkuuden säätimen (sekä Macin että Boomin), toiston ohjauksen, taajuuskorjaimen ja äänitehosteet.

Jos kaipaat parempaa Mac-ääntä, sinun kannattaa kokeilla Boom 2:ta. Usean päivän käytön jälkeen ihmettelet, kuinka kestät Macin tavallisen äänen ennen Boomin käyttöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up