Paranna Macin äänenlaatua Boomilla

Apple on aina sijoittanut Mac-linjansa mainosten koneiksi. Monet Mac-käyttäjät käyttävät tietokoneitaan musiikin tekemiseen ja ääniin liittyvän työn tekemiseen. En ole audiofiili eikä minulla ole pätevyyttä kommentoida äänenlaatua, mutta jopa kokematon korvani voi kertoa, että tarvitset apua Macin äänen parantamiseen. On olemassa useita ulkoisia kaiuttimia, joiden avulla voit saada huippuluokan äänen. laadun Macilta ja on sovelluksia, jotka parantavat äänenlaatua ennen kuin se tulee kaiuttimista. (14,99 dollaria) on yksi parhaista sovelluksista Macin äänen parantamiseen.

mennään

Boom 2 on järjestelmätason ääniohjain ja vahvistin. Kun asennat sovelluksen ensimmäisen kerran, se skannaa Macin määrittämään parhaat asetukset, jotka tuottavat parhaan äänen. Sen jälkeen se pysyy hiljaisena valikkorivillä ja parantaa jatkuvasti taustan ääntä. Huomaat, että Mac kuulostaa kovemmalta ja rikkaammalta Boomin aktivoinnin jälkeen.

Valikkorivin kuvakkeen avulla voit tarkistaa kokonaismäärän nopeasti. Voit siirtää äänenvoimakkuutta liu'uttamalla ohjainta ylös ja alas.

Saat lisää vaihtoehtoja napsauttamalla kolmea pistettä äänenvoimakkuuden säätimen alla. Pääikkuna avautuu. Voit ottaa puomin ääniohjauksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä ikkunan yläosassa olevalla kytkimellä.

Keskellä on taajuuskorjain. Graafinen taajuuskorjain on visuaalinen esitys keskellä ja asetukset oikealla. Voit valita tyypilliset taajuuskorjaimen asetukset avattavasta luettelosta, kuten Jazz, Elokuva, Musiikki, Juhlat, Pop, Rock jne. Mutta paras asetus MacBookilleni on "My MacBook"; Se on seurausta Boomin ensimmäisestä skannauksesta, kun asensin sen ensimmäisen kerran.

Alla ovat äänitehosteet: Tunnelma, Fidelity, Spatial, Night Mode ja Tone. Voit aktivoida yhden napsauttamalla haluamaasi. Poista se käytöstä napsauttamalla uudelleen.

Alta löydät asetukset pikanäppäimille, jotka vierittyvät ylöspäin, kun napsautat sitä. Voit käyttää oletusnäppäinyhdistelmää tai mukauttaa niitä mieleisekseen.

Paranna muita tiedostoja

Parannettu ääni pysyy Macissa, vaikka se onkin. Jos toistat musiikkitiedostoa ulkoisella laitteella, kuten iPhonella, sillä ei ole parasta äänenlaatua kuin tekisit sen Macillasi.

Siksi Boom 2: ssa on tiedostojen parannustoiminto. Voit parantaa yksittäisten elokuvien ja musiikkitiedostojen äänenlaatua vetämällä ja pudottamalla ne Boom-ikkunaan.

Voit lisätä ne iTunes-kirjastostasi tai muusta tietokoneen kansiosta. Voit myös mukauttaa edistyneiden tiedostojen nimen ja tallennuspaikan.

Ulkoinen kaukosäädin

Boom 2 sisältää myös ilmaisen iOS-etäsovelluksen nimeltä Boom 2 -kaukosäädin. Voit ladata sen iTunes App Storesta suoraan iPhoneen tai iPadiin. Kaukosäädin toimii, kun Boom 2 on käynnissä Mac-tietokoneessasi ja sekä Mac- että iOS-laite on kytketty samaan langattomaan verkkoon.

Ensimmäistä kertaa, kun iOS-kaukosäädin yrittää muodostaa yhteyden, Mac pyytää vahvistusta. Salli etäkäyttö.

Tämän jälkeen voit hallita kaikkia Boomin toimintoja iOS-laitteesta, mukaan lukien nopea äänenvoimakkuuden säätö (sekä Macille että Boomille), toiston hallinta, taajuuskorjain ja äänitehosteet.

Jos haluat parempaa ääntä Macillesi, kokeile Boom 2: ta. Kun olet käyttänyt sitä useita päiviä, ihmettelet, kuinka voit käsitellä Macin yksinkertaista ääntä ennen Boomin käyttöä.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up