Paras pilvipelipalvelu 2022

Haluammeko pelata uusimpia nimikkeitä ilman konsolia tai tietokonetta? Katsotaanpa, kuinka voit käyttää Cloud Gamingia suoratoiston pelaamiseen.

Viime aikoihin asti, jotta voit pelata suosikkivideopelejäsi, sinun piti ostaa pelikonsoli tai asentaa kallis pelitietokone. Pysyäksemme uusissa peleissä meidän piti päivittää tietokonetta jatkuvasti tai ostaa uusi konsoli noin 4 vuoden välein. Mutta yhä nopeampien Internet-yhteyksien myötä uusi videopelien pelaamistapa on alkanut valloittaa: pilvipelaaminen.

Pilvipelaamisen käsite on hyvin yksinkertainen selittää: tällä nimellä tunnistamme palvelut, jotka mahdollistavat pelata uusimpia videopelejä ilman tarvittavaa laitteistotehoa niiden suorittamiseen, sillä erittäin tehokas pelipalvelin huolehtii siitä. Näemme vain pelistä live-streamin (joka toimii palvelimella), joka saa komentoja ohjaimeltamme Internetin kautta. Näiden palveluiden todellinen haaste on pitää latenssi alhaisena, eli aika, joka kuluu pelikomennon siirtymiseen ohjaimelta palvelimelle: joissain peleissä tämän latenssin on oltava hyvin pieni, muuten peli on vaarassa jäädä pelaamattomaksi.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat pilvipelipalvelut joita on mahdollista hyödyntää Italiassa jopa huonoilla Internet-yhteyksillä. Saadaksemme parhaan suorituskyvyn meidän on kuitenkin muodostettava yhteys pelipalvelimiin FTTC- tai FTTH-yhteys, jolloin vältetään ADSL:n käyttö (nyt liian vanhentunut tämän tyyppiseen palveluun).

Indeksi

  Järjestelmävaatimukset ja Internet-yhteys

  Pilvipelaamista varten tarvitsemme kiinteän Internet-liittymän kiinteällä liittymällä (ei siis jakomaksuja tai langattomia yhteyksiä), joka pystyy täyttämään seuraavat vaatimukset:

  • Latausnopeus: vähintään 20 megabittiä sekunnissa (20 Mbps)
  • Latausnopeus: vähintään 5 megabittiä sekunnissa (5 Mbps)
  • Ping: alle 100 ms

  Parhaan tuloksen saavuttamiseksi vältämme Wi-Fi-yhteyden käyttöä tietokoneen ja modeemin välillä ja pidämme parempana yhteys Ethernet-kaapelilla: jos modeemi on liian kaukana tietokoneesta, jolla haluamme pelata, voimme panostaa Sähköjohtojen liitännät tai päällä Wi-Fi Mesh parantaa yhteyden vakautta ja nopeutta.

  Ymmärtääksesi, sopiiko hallussamme oleva Internet-yhteys pilvipelaamiseen, suosittelemme, että suoritat Internet-yhteyden nopeustesti, saatavana suoraan Navigaweb.net-sivulta.

  Google Stadia

  Ensimmäinen palvelu, jota suosittelemme kokeilemaan, on Google Stadia, joka toimii Google Chrome -selaimen kanssa (asennettava tietokoneellemme) tai kautta Sovellus Android TV:ssä ja älypuhelimessa.
  Google Stadia Tämän palvelun avulla riittää, että sinulla on Google-tili ja tilaa 9,99 euron kuukausitilaus, jotta voit pelata välittömästi monia pelejä, jopa aivan uusimpia, erittäin korkealla suoratoiston laadulla ja komentovastauksella korkeimmalla tasolla (omistettujen Google-palvelimien ansiosta) .

  Voimme harkita paketin ostamista pelataksesi Google Stadiaa Stadia Premiere Edition, joka tarjoaa a langaton Stadia-ohjain se on a Chromecast Ultra pelata pilvipelejä missä tahansa televisiossa.

  Jos haluamme kokeile Stadiaa ilmaiseksi ja tarkista, että Internet-yhteytesi on riittävän nopea videopelien suoratoistoon, voit tehdä tämän ilman luottokorttia. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä tili ja kokeilla jotakin Stadian tarjoamista ilmaisista peleistä tietokoneellasi.

  NVIDIA GeForce NYT

  Toinen palvelu, jota voimme käyttää pilvipelaamiseen, on NVIDIA GeForce NYT, jota käyttää kuuluisa näytönohjain NVIDIA ja joka on käytettävissä osoitteesta virallinen sivusto.
  GeForce NYT Tilaamalla palvelun ja lataamalla tietyn sovelluksen laitteellemme (se toimii älypuhelimissa ja Android TV:ssä) voimme pelata ilmaiseksi ilman rajoituksia tunnin päivässä, mutta porrastetusti (joudumme löytämään ilmaisen paikka palvelimilla). Jos tämä ratkaisu tuntuu sinusta liian rajoitetulta, voimme pelata kaikkia pelejä ilman rajoituksia tilaamalla 49,99 € tilauksen, joka maksetaan 6 kuukauden välein.

  Pelaamiseen on asetettu myös vähimmäisvaatimukset käytössä olevalle PC:lle, koska sovellus käyttää minimiosan järjestelmän resursseista: hyvin pelaamiseen riittää PC, jossa on 4 Gt RAM-muistia sekä DirectX 11:tä tukeva näytönohjain. , kuten näkyy virallinen vaatimussivu.

  Paras laite, jolla voimme pelata GeForce Now -pilveä Android TV:n lisäksi, on konsoli NVIDIA SHIELD TV Pro, saatavilla Amazonista hintaan 219 €.
  SHIELD TV Kun yhdistät tämän konsolin televisioon HDMI:n kautta ja kotimodeemiin, voimme käyttää NVIDIA GeForce NOW -palvelua milloin tahansa ja suurimmalla mahdollisella nopeudella ilman, että sinun tarvitsee kytkeä tietokonetta televisioon. Pilvipelaamisen konsolin lisäksi voimme käyttää NVIDIA SHIELD TV Prota multimediasoittimena ja laitteena tunnetuimmille suoratoistopalveluille, kuten Netflixille tai Amazon Prime Videolle.

  PlayStation Now

  Toinen hyvä palvelu, jota voimme kokeilla pilvipelaamiseen, on PlayStation Now, jonka tarjoaa Sony ja joka on käytettävissä PS4- ja PS5-konsoleista sekä osoitteesta virallinen sivusto.
  PlayStation Now Tämän palvelun avulla voimme pelata PS4:llä ja PS5:llä saatavilla olevia pelejä myös PC:ltä, meidän tarvitsee vain ladata Windows PC:lle erityinen sovellus, kirjautua sisään Sony-tilillä ja maksaa kuukausitilaus (9,99 € kuukaudessa). ).
  Jos haluamme pelata pilvessä olohuoneessa television edessä, voimme hyvin hyödyntää PS Now on PS4 Pro tai PS5:llä, jotta vältytään ostamasta pelejä ja pelaamasta verkossa korkeimmalla laadulla.

  Tästä palvelusta voimme myös lukea oppaamme kuinka pelata PS5-pelejä ilman konsolia.

  Xbox Cloud Gaming (tai xCloud)

  Microsoft on myös päättänyt keskittyä voimakkaasti pilvipelaamiseen lanseeraamalla palvelun Xbox Cloud Gaming (kutsutaan myös xCloudiksi), joka voidaan aktivoida viralliselta verkkosivustolta.
  xCloud Tämän palvelun avulla voimme käyttää Xbox-pelien luetteloa millä tahansa tietokoneella ja millä tahansa mobiililaitteella, mukaan lukien Android-puhelimet ja iPhonet. Tämä palvelu on suunniteltu pelaamaan välittömästi Xbox-konsolillasi ilman, että sinun tarvitsee odottaa uusien pelien lataamista: käynnistät konsolin ja aloitat ilman odotusaikoja.

  Pilvipelaamiseen sisältyvien pelien pelaamiseksi sinun on tilattava peliXbox Game Pass Ultimate, kallein ja täydellisin Xbox-tilaus saatavilla hintaan 12,99 / kk (ensimmäinen kuukausi vain yhdellä eurolla). Varmista tilaamisen jälkeen, että käytät a yhteensopiva laite se on a sertifioitu ohjain, sitten yhdistämme valitun laitteen nopeimpaan Wi-Fi-verkkoon tai modeemiin suoraan kaapelilla aloittaaksemme pelaamisen pilvessä.

  Johtopäätökset

  Valitsemalla jonkin yllä olevista pilvipelipalveluista voimme pelata verkossa ilman konsolia ja ilman pelitietokonetta. Jotkin palvelut tarjoavat myös ilmaisia ​​kokeiluversioita, mutta niillä on aika- ja kaistanleveysrajoituksia, joten aina ei ole mahdollista pelata maksullisilla palveluilla.

  Jos Internet-yhteytemme sallii Annetaan pilvipelaamiselle mahdollisuus, koska nyt käytetyt palvelimet ja yhteydet ovat kypsiä siirtämään koko online-pelikokemusta välttäen kaikki vanhoihin komponentteihin liittyvät ongelmat (näytönohjain ei toimi tai PC ei toimi).

  Odotamme myös tilauksen ilmestymistä Amazonin kuu, Amazonin pilvipelipalvelu, joka lupaa todella hyvin, mutta on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa.

  Jos olemme intohimoisia videopeleihin, älä missaa luetteloa 60 parasta ilmaista peliä PC:lle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up