Paras tapa skannata asiakirjoja tai kotitehtäviä älypuhelimella

Android-älypuhelimen tai iPhonen käyttäminen skannerina skannataksesi kameralla oikein

Nykyaikaiset älypuhelimet voivat muuttua milloin tahansa loistavat skannerit asiakirjoille ja tehtävilletunnistaa laskentataulukossa olevat merkit ja luo digitaalisen PDF-dokumentin, joka on helppo jakaa tietokoneella tai sähköpostitse.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka skannaat asiakirjoja tai tehtäviä oikein puhelimellasi, joka näyttää sinulle noudatettavat vaiheet sekä Androidissa että iPhonessa. Ajossa annamme etusijalle puhelimeesi sisäänrakennetut työkalutnäyttää lopulta myös joitain kolmannen osapuolen sovelluksia, joita voimme käyttää asiakirjojen skannaukseen.

1) Skannaa asiakirjoja Androidilla

Yksi parhaista ominaisuuksista Google Drive Androidille löydämme mahdollisuuden skannata takakameran kautta minkä tahansa tyyppisiä arkkeja, kirjaa tai paperiasiakirjoja, jotta voimme luoda digitaalisen version, joka voidaan sitten lähettää sähköpostitse tai ladata työ- tai koulualustalle.

Jos haluat skannata Androidilla Google Driven avulla, avaa sovellus, paina +-kuvaketta oikeassa alakulmassa ja valitse kohde Skannata, rajaamme skannattavan asiakirjan ja painamme laukaisinta; Kuvauksen jälkeen painamme vahvistuspainiketta ja muokkausnäytössä valitsemme, leikataanko valokuvasta jotain, käännetäänkö valokuvaa vai muutetaanko juuri otetun kuvan väriä.

Jos skannaustulos on riittävä, paina alareunassa olevaa painiketta Tallentaa tallentaa skannattu asiakirja PDF-muodossa; voimme joko tallentaa asiakirjan Google Drive -pilvitilaan tai tallentaa sen paikallisesti laitteen muistiin.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka käyttää Google Drivea asiantuntijana.

2) Skannaa asiakirjoja iPhonessa

Voimme käyttää sovellusta millä tahansa iPhonella Huomautus tai sovellus Tiedosto Voit skannata paperiasiakirjoja ja muuntaa ne PDF-tiedostoiksi asentamatta mitään laitteeseen ja käyttämällä vain turvallista ja taattua Apple-tekniikkaa.

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen Huomautuspainamme painiketta Uusi muistiinpano paina oikeassa alakulmassa olevaa kamerakuvaketta ja valitse kohde Skannaa asiakirjojarajaamme asiakirjan ja paina lopuksi laukaisinta aloittaaksesi hankinnan.

Seuraavassa näytössä järjestämme alueen, jolta teksti haetaan, käyttämällä kulmissa olevia ilmaisimia, siirtämällä niitä sormella sisällyttääksesi tai jättääksesi pois osia valokuvasta tallennettavasta tiedostosta. Työn päätteeksi painamme eteenpäin Tallenna skannaus tallentaaksesi skannauksen väliaikaiseen muistiin, jotta voit heti ottaa valokuvia asiakirjan muista sivuista; Kun kaikki sivut on hankittu, paina oikeasta alakulmasta Tallentaa tallentaaksesi kaikki kaappaukset PDF-dokumentin sivuiksi.

Vaihtoehtoisesti pääsemme asiakirjan skannausosaan avaamalla sovelluksen Tiedostopainamalla valikon oikeasta alakulmasta Selaapainamalla kuvaketta, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa, ja painamalla lopuksi Skannaa asiakirjoja; hankintamenettely on identtinen äsken nähdyn kanssa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa miten Tiedostot-sovellusta käytetään iPhonessa ja iPadissa.

3) Muut sovellukset asiakirjojen skannaamiseen

Google Driven ja Notes and Files -sovellusten lisäksi voimme käyttää monia muita ilmaiset skannerisovellukset skannata paperiasiakirjoja ja muuntaa ne käteviksi PDF-tiedostoiksi.

Paras sovellus, jota voimme kokeilla millä tahansa puhelimella (käyttöjärjestelmästä riippumatta) on Microsoft OneDrivesaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPad.
Google Driven tapaan pilvisovelluksella on mahdollista skannata asiakirjoja, rajata niitä ja tallentaa ne PDF-muotoon suoraan Microsoftin pilveen tai laitteen paikalliseen muistiin.

Jatkaksesi hankintaa meidän tarvitsee vain avata sovellus ja painaa valikkoa Tiedosto, paina kameran muotoista painiketta (alhaalla oikealla), anna tarvittavat luvat ja kehystä hankittava asiakirja; heti kun kamera on paikallaan painamme laukaisinta ja seuraavassa näytössä muokkaamme kuvausikkunan reunoja, painamme painiketta Hän vahvistaateemme muita muutoksia tehdäksemme asiakirjasta täydellisen ja lopuksi jatkamme Tehty tallentaaksesi asiakirjan pilveen tai sisäiseen muistiin.

Muita mielenkiintoisia sovelluksia asiakirjojen skannaamiseen puhelimestasi ovat:

Muita hyödyllisiä sovelluksia voi tarkastella artikkelin alussa.

Johtopäätökset

Kun joudumme lähettämään jollekin kirjan sivun, paperidokumentin digitaalisen version, valokuvan muistikirjasta tai oppitunnilla tehdyt muistiinpanot, nopein tapa tehdä se on varmasti käyttää älypuhelimen kameraa, joka kuten näkyy, toimii erittäin hyvin skannerina. Siksi, kun he pyytävät meitä lähettämään läksyjä tai koulutunteja, tiedämme, kuinka tehdä se oikein tuhlaamatta liikaa aikaa.

Jos skannattu PDF-tiedosto puhelimen kameran kanssa liian suuri jaettavaksi voit käyttää yhtä niistä ilmaiset sovellukset PDF:n pakkaamiseenjoista se varmasti erottuu Ilovepdf.com.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka muokata ja täyttää PDF-tiedostoja Androidista ja iPhonesta/iPadista Älä viitsi kuinka tulostaa Androidista mille tahansa tulostimelle.

Indeksi
  1. 1) Skannaa asiakirjoja Androidilla
  2. 2) Skannaa asiakirjoja iPhonessa
  3. 3) Muut sovellukset asiakirjojen skannaamiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up