Paremmat ominaisuudet kuin Samsung Galaxy S22

Katsotaanpa tarkemmin kaikkia Samsung Galaxy S22:n, korealaisen yrityksen lippulaivamallin, toimintoja ja innovaatioita.

The

Indeksi
  1. Älykkäät widgetit
  2. Mukautettu väripaletti
  3. Yhden käden tila
  4. S Pen -pikakuvakkeet
  5. Smart Select -kuvakaappaus
  6. Muunna käsinkirjoitetut muistiinpanot tekstiksi
  7. Näyttö päällä lukemisen aikana
  8. Mukauta sivupainiketta
  9. Pelien lisäasetukset
  10. Kameran lisäasetukset

Älykkäät widgetit

Huomattavista ominaisuuksista, jotka voimme löytää Samsung Galaxy S22:sta, löydämme Älykkäät widgetit. Tämän toiminnon avulla voit lisätä kaksi tai useampia widgetejä tilaan, jossa yksi widget tavallisesti vie, jotta voit hyödyntää paremmin uuden puhelimen näyttöä ja asentaa useampia widgetejä yhdelle puhelimen näytölle.

Nämä älykkäät widgetit voidaan lisätä pitämällä painettuna minkä tahansa aloitusnäytön keskellä ja painamalla alas Widgetit ja valitsemalla Älykkäät widgetit. Kun widget on lisätty, meillä on mahdollisuus valita muita widgetejä integroitaviksi samaan laatikkoon. Erilaisten widgetien lisäämisen jälkeen ne rullaavat vaakasuunnassa säännöllisin väliajoin ja voit nopeasti palauttaa ne yksinkertaisella pyyhkäisyllä widgetillä.

Mukautettu väripaletti

Nykyaikaiset Android-puhelimet ovat yleensä erittäin värikkäitä, ja niissä on laaja väripaletti (eri käyttöliittymäelementeille). Myös Samsung Galaxy S22:ssa on mahdollista mukauttaa järjestelmän väripalettia valitsemalla suosikkiväriyhdistelmäsi.

Voit muuttaa puhelimen ulkoasua avaamalla asetukset ja siirtymällä valikkoon Taustapaina väripalettia ja valitse suosikkiyhdistelmäsi näytön alareunasta.

Yhden käden tila

Vaikka tämä ominaisuus ei ole mikään uusi Android-puhelimissa, yhden käden tila voit käyttää Samsung Galaxy S22:ta yhdellä kädellä, mikä on erittäin hyödyllistä näytön koon vuoksi. Samsung-puhelimessa voimme valita, otetaanko yhden käden tila käyttöön painikkeilla vai pyyhkäisyllä, jotta voimme mukautua kaikkiin käyttötyyliin.

Yhden käden tila voidaan aktivoida ottamalla meidät pitkin reittiä Asetukset -> Lisäasetukset ja paina valikkoa Yhden käden tila. Tässä valikossa voimme ottaa toiminnon käyttöön ja valita, käytetäänkö eleitä vai painikkeita näytön hallintaan.

S Pen -pikakuvakkeet

Samsung Galaxy S22 Ultra tulee mukana S kynäotti haltuunsa toiminnot, jotka löytyivät vanhasta Galaxy Note -sarjasta (nyt poissa). S Penin pikakuvakkeita voidaan mukauttaajoten voit palauttaa suosikkisovelluksesi koskettamalla kynää näytöllä ilman, että sinun tarvitsee valita yksittäisiä sovelluskuvakkeita.

S Pen -pikanäppäimien mukauttamiseksi poistamme kynän tai paina kynäkuvaketta (S Pen -kynän poistamisen jälkeen), paina hammaspyörän muotoista kuvaketta erillisessä valikossa, joka tulee näkyviin näytön keskelle ja poista sovellukset ja pikakuvakkeet. emme käytä. Paina vain valikon sisällä lisätä lisätäksesi uusia sovelluksia tai uusia pikakuvakkeita käynnistääksesi.

Smart Select -kuvakaappaus

Löydämme myös S Pen -valikon toimintojen joukosta Älykäs valinta, jonka avulla voit ottaa kuvakaappauksia tietystä näytön alueesta ilman, että sinun tarvitsee kaapata koko näyttöä. Tämä ominaisuus voi olla erittäin hyödyllinen otettaessa nopeita tilannekuvia ja jaettaessa niitä uudelleen ilman, että joudut leikkaamaan vahingoittunutta näytön osaa myöhemmin.

Käyttääksesi Smart Selectia poistamme S Pen -kynän, painamme samannimistä toimintoa ja piirrämme valintaruudun kynän kärjellä; valinnan lopussa painamme alas Tallentaa tallentaaksesi kuvan muistiin tai paina -painiketta Jaa jakaa se välittömästi sovelluksessa. Valinnan jälkeen voimme myös kirjoittaa kuvakaappauksen sisään suoraan S Pen -kynällä.

Muunna käsinkirjoitetut muistiinpanot tekstiksi

S Penin avulla voimme Kirjoita nopeasti tekstimuistiinpanoja tai muistiinpanoluetteloailman näppäimistön käyttöä. Kirjoittamisen jälkeen saattaa olla tarpeen tehdä muistiinpanoa enemmän (toiminnaltaan täysin samanlainen kuin a OCR).

Avaamme sovelluksen muuntamisen suorittamiseksi Huomautus Samsungin, tunnistamme käsinkirjoitetun muistiinpanon, avaamme sen ja painamme kuvaketta Valitse. Nyt sinun tarvitsee vain valita teksti, painaa kolmea pistettä yläreunassa ja valita kohde Muunna tekstiksi.

Näyttö päällä lukemisen aikana

Jos käytämme puhelintamme e-kirjojen lukeminen voi olla hyvä idea pitää näyttö aina päälläjotta sitä ei tarvitse avata joka kerta, kun pysymme paikallamme pitkään tekemättä mitään näytöllä.

Aktivoidaksesi tämän toiminnon, siirrytään polulle Asetukset -> Lisäasetukset -> Liikkeet ja eleet ja aktivoimme äänen Pidä näyttö päällä, kun katson sitä.

Mukauta sivupainiketta

Samsung Galaxy S22:n sivupainike on suunniteltu kytkemään näyttö päälle ja pois päältä, mutta myös avaamaan Bixby-avustaja (pitämällä sitä painettuna). Tämä avustaja ei ole yhtä tarkka kuin Alexa tai Google Niille, jotka haluavat käyttää painiketta uudelleen muihin toimintoihin, Samsung tarjoaa mahdollisuuden mukauttaa sitä.

Voit muuttaa sivupainikkeen toimintoa siirtymällä valikkoon Asetukset -> Lisäasetukset -> Sivunäppäin ja valitse painikkeen mukauttaminen, valitse toiminto, joka määritetään kaksoispainallukseen (esimerkiksi sovelluksen avaaminen, kameran avaaminen tai nopea maksaminen Samsung Paylla) ja toiminto, joka määritetään, jos painiketta pidetään painettuna muutaman sekunnin tässä tapauksessa voimme vain avata sammutusvalikon ohittaen Bixbyn aktivoinnin).

Pelien lisäasetukset

Löydämme sovelluksen Samsung Galaxy S22:sta Pelin käynnistysohjelma, joka tarjoaa kohdennettuja optimointeja saadakseen pelit pyörimään suurimmalla nopeudella. Avaamalla Game Launcher -asetukset voimme rajoittaa virkistystaajuutta (akun säästämiseksi), poistaa käytöstä näytön eleet pelien aikana (virheiden tai pelin vahingossa sulkemisen välttämiseksi), poistaa automaattisen kirkkauden käytöstä, tallentaa näytön tai aktivoida Dolby Atmosin .

Avaamme näiden lisäasetusten lukituksen avaamalla sovelluksen Pelin käynnistysohjelmajatkamme Pelin tehostimet ja valitsemme, mitä aktivoimme tai deaktivoimme.

Kameran lisäasetukset

Samsung Galaxy S22:n takakamera on päivitetty maksimissaan tarjoavat erittäin korkealaatuisia valokuvia ja videoita (usein jopa parempi kuin iPhonella saatavat valokuvat). Kehittyneistä toiminnoista, jotka voimme aktivoida kamerassa, erottuu 108 megapikselin tila (vain Samsung Galaxy S22 Ultrassa), 8K-videon hankinta, kuvausehdotukset, tekoälyn käyttö (kameran parametrien kuvien automaattinen korjaaminen), yötila, RAW-kaappaus, videon stabilointi, selfie-muotokuvatila ja kameran nopea käynnistys.

Kaikki nämä kohteet ovat saatavilla sovelluksen asetusvalikosta Kamera: avaamme sitten sovelluksen ja painamme ratasta nähdäksesi puhelimessamme käytettävissä olevat vaihtoehdot.

Johtopäätökset

Samsung Galaxy S22 on moderni ja erittäin tehokas puhelin, johon voimme luottaa nykyään. Samsungin hankkiman kokemuksen ansiosta se voi valmistaa joka vuosi uusia kiehtovia puhelimia oikeilla toiminnoilla, vaikka väistämättä on yhä vaikeampaa "innovoida" ja esitellä jotain todella innovatiivista verrattuna kilpailuun.

Jos emme ole päättäneet Samsung Galaxy S22:n ja uusimman sukupolven iPhonen välillä, suosittelemme, että luet myös oppaamme eroja Androidin ja iPhonen välillä ja miten Muuta Android-matkapuhelimesta iPhone iOS-ilmeellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up