Parhaat alkuperäiset, erikoiset ja mielenkiintoiset pelitarvikkeet

Tässä on joitain alkuperäisiä ja hyödyllisiä lisävarusteita, joita voit ostaa videopelien pelaamiseen PC:llä tai konsolilla

Internetistä löydämme omaperäisiä ja pelimaailmaan liittyviä erikoistuotteita: tavallisten tarvikkeiden sijaan voimme yllättää ystäviä käyttämällä niitä uteliaita ja ainutlaatuisia pelitarvikkeitajotta asemamme olisi todella tunnistettavissa myös suoratoiston aikana.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä parhaat alkuperäiset, ainutlaatuiset ja mielenkiintoiset pelitarvikkeetsopii erinomaisesti antamaan peliasemalle persoonallista kosketusta tai hankkimaan etua pelatessasi online-moninpeliä.

1) Mega USB-keskitin

USB-portteja ei ole koskaan tarpeeksi pelaajille! Jos meillä on useita pelioheislaitteita liitettäväksi (ja ammattilaiset käyttävät langattomia laitteita hyvin vähän), meidän on välittömästi keskityttävä valtavaan USB-keskittimeen, kuten WENTER HUB USB 3.0 -virtalähde 11 in 1erillinen virtalähde, jossa on 11 USB-porttia minkä tahansa liittämiseen.

Tämä keskitin on liitettävä tietokoneen USB 3.0 -porttiin ja pistorasiaan: kun kaikki liitännät on tehty, voimme hyödyntää 7 USB 3.0 -porttia (joihin voidaan liittää pelilaitteita) ja 4 USB-porttia. henkilökohtaisten laitteiden (puhelimet, tabletit, kamerat jne.) lataamiseen.

Keskittimen maksimisiirtonopeus on 5 Gbps (jaettu 7 dataporttiin) ja valaistut kytkimet jokaisen yksittäisen USB-portin kytkemiseksi päälle ja pois.

2) SteelSeries QcK Prism

Mikä on parempaa kuin ammattimainen hiirimatto? A valtava ammattimatto kuin SteelSeries QcK Prismjoka pystyy pitämään sekä hiiren että näppäimistön pinnallaan.

Tämä utelias hiirimatto Sisältää eloisan 2-vyöhykkeen RGB-dynaamisen valaistuksenilmoitusjärjestelmä valaistuksen kautta, edistyneimmille pelihiirille suunniteltu mikrokangas, liikkeen optimointi (seurantaan jopa alhaisella DPI:llä ja liukumaton kumipohja ei-toivottujen liikkeiden poistamiseksi.

3) Razer Tartarus

Omaperäisin ja uteliain hiiri, jota voimme käyttää pelisessioiden aikana, on varmasti Razer Tartarus.

Tässä oudossa hiiressä on a Sisäänrakennettu mini-ohjelmoitava näppäimistösivussa olevat nopeat painikkeet ja hyvin erityinen muoto, jonka täysi hyödyntäminen vaatii varmasti muutaman päivän mukautuksen.

Tämän hiiren ominaisuudet yhteensä 32 ohjelmoitavaa näppäintäilo niille, jotka pelaavat usein verkossa ja haluavat merkittävän edun haasteiden aikana: voimme siis jättää näppäimistön käytön kokonaan huomiotta ja saada nopeat komennot suoraan hiirellä.

4) Philips Hue Play

Luodaksemme oikean peliilmapiirin, johon voimme luottaa Philips Hue Play.

Nämä älyvalot voivat luoda erittäin miellyttävän valotehosteen (säädettävällä voimakkuudella ulkoisen valon ja henkilökohtaisten asetusten perusteella) erittäin rentouttava ilmapiiri pelata pimeässä tai intensiivisempien istuntojen aikana.

Näitä valoja voidaan säätää erillisen sovelluksen tai Alexa-äänikomentojen avulla, mutta kaikkien ominaisuuksien (kuten automaattisen valonvaihdon toistettavan kohtauksen tyypin mukaan) avaamiseksi meidän on käytettävä Philips Hue -silta.

5) Elgato Stream Deck XL

Monien Twitch-suoratoistolaitteiden salaisuus onElgato Stream Deck XLstudion USB-ohjain täysin ohjelmoitavat näppäimet suorittaa välittömästi tiettyjä toimintoja, jotka liittyvät suoratoistoon tai peliin, jonka olemme päättäneet tallentaa.

Tällä ohjaimella voimme nopeuttaa näytön kaappausta suoratoiston aikanalähettää välittömästi komennot tallennusjärjestelmään, muuttaa tallennusasetuksia lennossa ja Aseta pikakomennot aktivoitavaksi yksinkertaisella painikkeella (pikanäppäimen tallennuksen ja makron tallennuksen kautta).

Stream Deckin mahdollisuudet ovat todella rajattomat: voimme mukauttaa jokaista yksittäistä näppäintä mukautetulla kuvakkeella ja määrittää toimintoja, joilla pääset nopeasti Windows-asetuksiin, Twitch-asetuksiin ja pelaamamme pelin asetuksiin.

6) Thrustmaster Hotas Warthog

Sotilaslentosimulaattorien fanit arvostavat varmasti Thrustmaster Hotas Warthog.

Tämä ohjaussauva näyttää hyvin samanlaiselta kuin sotilaslentokoneissasisältää erilaisia ​​ohjelmoitavia painikkeita ja sisältää myös erillisen konsolin kaasun ja läpän ohjaamiseen sekä erilaisia ​​painikkeita yliäänikoneiden toimintoihin.

Lisävarusteista, jotka voidaan integroida tähän joystickiin, löytyy mm häntäperäsimen polkimet ja lentokytkinpaneelikaikki erinomaiset tarvikkeet erittäin realistisen lentokokemuksen luomiseksi.

7) Raildriver desktop Train Cab USB-ohjain

Erikoisin ja uteliain pelitarvike, jonka pystyimme löytämään, on epäilemättä Raildriver Desktop Train Cab Controller USBohjain, joka on suunniteltu ajamaan junia nykyaikaisimpien rautatiesimulaattoreiden sisällä.

Tämä lisävaruste on tarkoitettu junasimulaattorien ystäville jotka haluavat luoda uskollisesti uudelleen suurnopeusjunan tai tavarajunan ohjaamon: tästä konsolista löydämme kaasupolkimen vivut, eri jarrujärjestelmien vivut ja painikkeet, joita voidaan käyttää tiettyihin junan toimintoihin.

Sisältyy myös hintaan TS Train Simulator 2022jotka ovat välttämättömiä, jotta saat kaiken irti tästä lisävarusteesta.

Johtopäätökset

Ne, jotka näytimme sinulle edellä i parhaat alkuperäiset ja mielenkiintoiset tarvikkeet joita voimme tällä hetkellä ostaa Amazonista. Monet näistä lisävarusteista on tarkoitettu vain tietyn pelilajin ystäville (lentokone- ja junasimulaattorit), kun taas muut voivat ostaa peliaseman ainutlaatuiseksi ja toimivaksi.

Ei pidä unohtaa, että pelaajille sinistä valoa estävät lasit ja tuoli varten istua mukavasti tietokoneen ääressä.

Jos olemme kiinnostuneita luomaan itse tehokkaan tietokoneen, voimme jatkaa syvällisen analyysimme lukemista Tehokkain PC koskaan: Parempia laitteistoosia tänään.

Vaikka kannettavat tietokoneet olisivat vähemmän sopivia pelaamiseen, tämä ei tarkoita, etteikö olisi mahdollista saada erittäin tehokkaita kannettavia, kuten oppaassa näkyy Kannettavat tietokoneet pelaamiseen: kumpi valita.

Indeksi
  1. 1) Mega USB-keskitin
  2. 2) SteelSeries QcK Prism
  3. 3) Razer Tartarus
  4. 4) Philips Hue Play
  5. 5) Elgato Stream Deck XL
  6. 6) Thrustmaster Hotas Warthog
  7. 7) Raildriver desktop Train Cab USB-ohjain
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up