Parhaat Android Auto -sovellukset musiikille, viesteille, kartoille ja muille

Parhaat sovellukset, jotka toimivat Android Auton kanssa, asennettavaksi puhelimeesi musiikin kuuntelua, radiota, viestien lähettämistä jne

Android Auto on yksi parhaista teknologisista toteutuksista nykyaikaisiin autoihin, yksinkertainen ja taloudellinen ohjauskeskus, joka tekee jokaisesta autosta "älykkään" ja yhdistettynä kaikkiin sovelluksiin, joihin olemme tottuneet.

Autoissa, joissa on ajotietokone Android Auton kanssa voit asentaa monia niistä älypuhelimeesi sovellukset jokapäiväisessä elämässä, jotta voit käyttää niitä ajon aikana, äänikomennoilla ja suurella graafisella näytöllä ja optimoitu ajotietokoneen näytölle. Voit sitten soittaa, lähettää viestin, kuunnella musiikkia suoratoistona kuten kotonakin, kysyä reittiohjeita, kuunnella luettavia kirjoja ja monia muita asioita.

Ota Android Auto käyttöön liittämällä puhelimesi auton USB-porttiin. Autossa ei tarvita aktiivista nettiyhteyttä, sillä älypuhelin tarjoaa tarvittavat liitännät.

1) Sovellus musiikin kuunteluun suoratoistona

Parhaat sovellukset musiikin kuunteluun autossa ollessa ovat ehdottomasti Amazon Prime Music Ja Spotifyjota voidaan käyttää ilmaiseksi ilman tilausta (mutta mainoksilla tai rajoitetulla pääsyllä kokoelmaan).

Autoradion avulla voit näiden sovellusten ja puhelinyhteyden ansiosta valita minkä tahansa kappaleen, jota haluat kuunnella ajon aikana, ja kysyä minkä tahansa genren soittolistoja suullisesti, ilman rajoituksia ja ilman, että sinun tarvitsee koskaan koskettaa painikkeita. Sekä Spotify että Amazon Music toimivat hyvin äänikomentojen kanssa ja antavat sinun käyttää tallennettuja soittolistoja nopeasti.

Toinen mielenkiintoinen sovellus kokeilla Android Autossa on YouTube Music, joka käyttää laajaa kokoelmaa taustamusiikkia sisältäviä kappaleita ja videoleikkeitä erittäin suurena musiikkitietokantana (joka on yhtä suuri kuin Spotifyn tarjoama ellei parempi). Ilmaisella tilillä voimme soittaa kappaleita mainoksilla, mutta kiinnostuneet voivat poistaa YouTube Musicin rajoitukset omistettu tilaus.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka kuuntele Spotifyta autossa tai muita musiikkisovelluksia.

2) Sovellus satelliittinavigointiin ja karttoihin

Android Auto on suunniteltu toimimaan natiivisti Google Kartat, paras sovellus reittiohjeiden hankkimiseen ja matkojen suunnitteluun. Sovellus toimii erittäin hyvin ja tukee Google Assistantin äänikomentoja löytääksesi nopeasti tiesi mihin tahansa määränpäähän ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa näytölle.

Toinen vaihtoehtoinen sovellus, joka tarjoaa karttoja ja tienavigointia (yhteensopiva Android Auton kanssa), on Waze Androidille. Waze on Googlen omistama, toimii samalla tavalla kuin Google Maps puhekomennoilla ja keskittyy ennen kaikkea liikenteessä ajamiseen välttääkseen ruuhkat ja ruuhkat.

3) Sovellus verkkoradiolle ja podcasteille

The sovelluksia online-radion kanssa ne ovat erityisen hyödyllisiä matkoilla, joten voit pysyä suosikkiasemasi kuulolla ilman, että sinun tarvitsee etsiä taajuutta tavallisesta radiosta.

Lisäksi Internet-radiot tarjoavat käytännössä rajattoman valikoiman asemia FM-radio tai web kaikkialta maailmasta, jotta voit kuunnella eri genreistä musiikkia ilmaiseksi (ilman tilausta) tai keskusteluja politiikasta ja urheilusta paikallisilla asemilla. Näiden sovellusten joukossa ovat erinomaisia Kääntää, MyTuner Ja Yksinkertainen Radiotuettu Android Autossa.

Podcasteja varten voit aina käyttää sitä Kääntäätai tarkemmat sovellukset, kuten PodcastRepublicjoka tukee myös podcastien lisäämistä syötteen kautta ja on käytännössä rajoittamaton keskusteluohjelmien ja jaksojen toistamisessa mistä tahansa lähteestä.

4) Sovellus chattailua varten

Löydämme Android Auton parhaiten tukemista keskusteluista Facebook Messenger Ja Whatsappjoiden avulla voit kuunnella luettavia viestejä napauttamalla ilmoituksia ja vastata niihin sanelemalla niitä äänellä.

Myös muut viestisovellukset tukevat Android Autoa, joista erottuu Telegram Ja Skypeerinomainen suoratoisto- ja videopuheluiden soittamiseen.

5) Sovellus tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen

Välillä parhaat SMS-sovellukset Androidissavoimme valita käytettäväksi Android Auton kanssa Pulssi SMSehkä ykkönen lajissaan, erittäin konfiguroitavissa, joka toimii tietokoneissa, matkapuhelimissa ja Android Autossa.

Tämän sovelluksen avulla voimme sekä kirjoittaa uuden tekstiviestin äänikomennoilla että aloittaa vastaanotettujen tekstiviestien lukemisen (äänesyntetisaattorin kautta) irrottamatta silmiämme tieltä.

6) Sovellus MP3-musiikin toistamiseen

Välillä parhaat sovellukset MP3-musiikin kuunteluunvoit käyttää sovellusta, kuten MediaMonkeyyksinkertainen, yksinkertainen ja muokattavissa, jopa Android Autossa.

Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla DoubleTwist Audiojoka tukee myös podcasteja tai JetAudio tai myös Pulsar musiikkisoitin.

7) Sovellus kirjojen ja podcastien lukemiseen

E-kirjojen kuuntelusovellusten joukossa paras on Google Play Kirjat, Android Auton täysin tukema. Käynnistämällä tämän sovelluksen voit kuunnella äänikirjoja, jotka toisin kuin tavalliset kirjat luetaan ihmisäänellä eikä tekoälyllä.

Välillä sovellus äänikirjoille italiaksi paras on Amazonin kuultavissajota voi käyttää ilmaiseksi rajoitetussa versiossa tai tilauksella.

Johtopäätökset

Nämä ovat parhaita sovelluksia, jotka jokaisen Android Auto -yhteensopivan auton omistajan tulisi asentaa puhelimeensa, jotta he voivat käyttää niitä auton näytöllä ollessamme tien päällä. Googlella on kokonainen Android Autolle omistettu osio Google Play Kauppa: tältä sivulta löydät monia muita vaihtoehtoja yllä luetelluille sovelluksille radion kuunteluun, viestien lähettämiseen, uutisten ja podcastien kuunteluun, monen muun tyyppiseen sisältöön ja toimintoihin.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme Sovellus matkapuhelimen käyttämiseen autossa ja miten yhdistä Android ja iPhone autossa.

Indeksi
  1. 1) Sovellus musiikin kuunteluun suoratoistona
  2. 2) Sovellus satelliittinavigointiin ja karttoihin
  3. 3) Sovellus verkkoradiolle ja podcasteille
  4. 4) Sovellus chattailua varten
  5. 5) Sovellus tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen
  6. 6) Sovellus MP3-musiikin toistamiseen
  7. 7) Sovellus kirjojen ja podcastien lukemiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up