Parhaat Android-käynnistimet älypuhelimesi ulkoasun muuttamiseksi

Parhaat Android-käynnistyssovellukset puhelimen aloitusnäytön, valikon ja pääliittymän muuttamiseen

Yksi Android-puhelimen parhaista ominaisuuksista on kyky muuta ja mukauta älypuhelimesi aloitusnäyttöä käyttöliittymästä, jota ohjaa aina sovellus nimeltä kantoraketti.

Riippuen ostamasi puhelimen merkistä, käytettävissä on käynnistysohjelma, josta riippuu, miten sovellukset on järjestetty ja miltä aloitusnäyttö näyttää. Käynnistysohjelmat sisältävät sitten vaihtoehdot aloitusnäyttöjen lukumäärälle, suosikkisovellusten pikakuvakkeet, widgetit ja täydellisen luettelon sovelluksista.

Tästä syystä jokainen Android-matkapuhelin voi näyttää erilaiselta kuin toinen; Parasta kantoraketeissa on se, että jos emme löydä suosikkia tai emme pidä perusversiosta, voimme vaihtaa sen suosikkivalmistajan kantoraketilla, jotta saadaan sama käyttöliittymä merkistä ja merkistä riippumatta. malli.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat kantoraketit Android-puhelimen näytön mukauttamiseenjotta voimme antaa puhelimelle lisäarvoa ja muokata sitä makujemme ja tarpeidemme mukaan.

1) Pixel Launcher

Pixel Launcher Se on oletusarvoinen aloitusnäyttö älypuhelimissa Google Pixeleli suoraan Googlen tuottamat puhelimet.
Tämä käynnistysohjelma on puhdas ja nopea, pyöreä muotoilu, läpikuultava valikkopalkki alareunassa, ilmoituspisteet, pikakuvaketuki, kirjanmerkkipalkki, sovellusehdotukset ja tietysti nopea pääsy Google-hakuun. Valitettavasti sitä ei ole päivitetty vuoden 2019 jälkeen

Jos haluat oikean Google Pixel Pixel Launcherin, voit ladata APK-tiedoston asennusta varten sivustolta APKMirror.

2) Nova Launcher

Nova Launcher se on yksi parhaista Android-kantoraketeista, erittäin muokattavissa ja päivitetään aina uusimpaan Android-versioon.
Kuvakkeita voi muuttaa lataamalla paketteja kaupasta, on vaihtoehtoja mukauttaa telakkaa ja sovellusluetteloa, näet usein käytetyt sovellukset, voit piilottaa ylä- ja alapalkit ja sitten monet muut.

Jos pidät ilmaisesta versiosta, se on ehdottomasti sen arvoista Osta Nova Launcher Prime, joka avaa enemmän ominaisuuksia ja tekee kantoraketista todella täydellisen ja modernin. Novassa on se räätälöinnin, käytännöllisyyden ja joustavuuden yhdistelmä, joka tekee siitä kaikilta osin parhaan sovelluksen, jota voimme käyttää Androidilla.

3) Microsoft Launcher

Microsoft Launcher se on Microsoftin luoma kantoraketti kompensoidakseen markkinoiden omistettujen päätteiden puutetta (Lumia-segmentin epäonnistumisen jälkeen).
Microsoft Launcheria on parannettu valtavasti jatkuvilla säännöllisillä päivityksillä, se integroituu muihin Microsoft-sovelluksiin, kuten Edge, Bing ja Outlook, ja antaa sinun käyttää toimintoa, joka yhdistä puhelimesi Windows 10:een ja Windows 11:een.

Microsoft Launcher on yksinkertainen, nopea käynnistysohjelma, jossa on kaikki toiminnot, joita Android-käyttäjä etsii vaihtoehtoisesta käynnistysohjelmasta, ilman, että sitä voi muokata liikaa, kuten Nova.

4) AIO Launcher

AIO Launcher se on erikoinen sovellus, jossa ei ole värikkäitä kuvakkeita, ei animaatiotehosteita eikä siinä ole valtavasti erilaisia ​​teemoja, mutta se käyttää puhelimen näytön tilaa mielenkiintoisen ja tärkeän tiedon näyttämiseen.
Asentamalla puhelimeen AIO Launcherin voimme ohjelmoida sen näyttämään sääennusteen, RAM-muistin ja sisäisen muistin käytön, akun varausprosentin, musiikin toiston ohjauspainikkeet, usein käytetyt sovellukset, usein käytetyt yhteystiedot, äskettäin vastaanotetut tekstiviestit, sähköpostit, uusimmat uutiset suosikkisivustoiltasi , kalenteri, valuuttakurssit ja muut tiedot.

AIO Launcher on selkeästi vaihtoehtoinen ja houkuttelematon kantoraketti, joka ilahduttaa niitä, jotka etsivät olennaista ja haluavat tärkeimmän tiedon aina etualalla ilman, että sinun tarvitsee avata sovelluksia tai luottaa graafisiin röyhelöihin.

5) POCO Launcher

POCO Launcher se on kantoraketti, joka sisältyy Xiaomin valmistamiin POCO-puhelimiin, mutta se voidaan asentaa kaikkiin Android-älypuhelimiin.
POCO Launcher esittelee käyttöliittymän, joka on käytännössä sama kuin Xiaomin alkuperäinen MIUI, joten se esittelee itsensä erittäin kauniina ja modernina kantorakettina, puhtaana, välttämättömänä ja kevyenä, vaikka mukautusvaihtoehtoja ei ole liikaa.

Jos emme ole koskaan kokeilleet Xiaomi-puhelinta ja haluamme nähdä, kuinka käyttöliittymä toimii, meidän tarvitsee vain asentaa POCO Launcher Android-älypuhelimeemme tarkistaaksemme, sopiiko se meille.

6) Lynx Launcher

Lynx Launcher on yksi parhaista uuden sukupolven kantoraketeista, joka perustuu GNOME-työpöytäympäristöön (myös Linuxissa).
Lynx Launcherissa on hauska, intuitiivinen, tehokas ja nopea ulkoasu, ja käyttäjät, jotka haluavat nopean käynnistysohjelman, arvostavat sitä ilman liikaa vaihtoehtoja, jotka voivat hämmentää käyttäjää.

Lynx Launcher on heti täysin toimiva ja tuo älypuhelimeesi virtuaalisen työpöydän piilotettuna aloitusnäytöltä, jonne voit lisätä niin monta widgetiä kuin haluat.

7) Apex Launcher

Apex Launcher on yksi suosituimmista Android-sovellusten käynnistysohjelmista, monipuolinen ja esteettisesti tyylikäs.
Apex Launcherissa on tuhansia teemoja ja kuvakepaketteja, jotka voidaan ladata suoraan Play Kaupasta.

Apex Launcher on älypuhelimille ja tablet-laitteille optimoitu kevyt kantoraketti, joka tukee jopa yhdeksää muokattavissa olevaa aloitusnäyttöä, jossa on toimintoja, jotka piilottavat sovellukset luettelossa ja lajittelevat ne nimen, asennuspäivämäärän tai käyttötiheyden mukaan.

Pro-version ostaminen avaa lisää elevaihtoehtoja ja muita mukautuksia ja ominaisuuksia.

8) Smart Launcher

Smart Launcher se on yksi minimaalisimmista ja kevyimmistä sovellusten käynnistysohjelmista niille, jotka haluavat minimaalisen muistinkulutuksen menettämättä suunnittelua ja grafiikkaa.
Smart Launcher käyttää tekoälyä sovellusten, yhteystietojen ja verkkosivustojen etsimiseen. Sovellusluettelo koostuu sivupalkista, joka jakaa sovellukset luokkien mukaan.

Alkuasennuksen aikana se kysyy oletussovelluksia, joita käytetään, jotta sinulla ei enää ole ongelmia niiden valinnassa. Älykäs sammutustoiminto sammuttaa näytön automaattisesti, kun puhelin lasketaan alas.

9) Action Launcher

Action Launcher se on erittäin nopea ja erittäin muokattavissa oleva kantoraketti.
Action Launcherin tärkeimmät ja parhaat ominaisuudet ovat kyky vaihtaa nopeasti näytön taustakuvaa ja teemaa, piilotetut kansiot, widgetien pikakuvakkeet ja aakkosellinen luettelo sovelluksista ja piilottaa jotkin niistä.

Ehdottomasti erinomainen vaihtoehto tunnetuimmille ja käytetyimmille kantoraketeille.

10) Kantoraketti 10

Käynnistysohjelma 10 se on toinen käynnistysohjelma niille, jotka haluavat Windows Phonen ja Nokia Lumian, ja niille, jotka haluavat PC:n kaltaista grafiikkaa.
Launcher 10:ssä löydämme "Metro"-käyttöliittymän, joka koostuu laattojen mosaiikista, jonka käyttäjä voi täysin mukauttaa eniten käytetyillä sovelluksilla, mikä on erittäin helppokäyttöinen ja organisoitu.

Jos olemme suuria Microsoft-maailman faneja ja haluamme kokea uudelleen vanhan Nokia Lumian grafiikan, tämä on paras kantoraketti kokeiltavaksi.

Muut kantoraketit

Tähän mennessä suositellut kantoraketit ovat viimeisimpiä, ja ne ovat myös yhteensopivia kaikkien Android-laitteiden kanssa. Jos haluamme kokeilla muita kantoraketteja, voimme katsoa alla olevaa luetteloa:

 • APUS Launcher se on yksi eniten asennetuista hitaisiin tai vähän muistia vaativiin laitteisiin (alle 4 Gt RAM-muistia). Sen vahvuus on nopeus yhdistettynä erittäin kevyeen muistiin, mutta silti se tarjoaa monia mukautusvaihtoehtoja.
 • Niagaran kantoraketti se on yksi monipuolisimmista kantoraketeista, ihanteellinen yhden käden puhelinkäyttöön, täynnä teemoja, joista valita ja vaihtoehtoja sen mukauttamiseen
 • Voittaja Computer Launcher voit muuttaa Androidin PC:ksi Windows 10 -kuvakkeilla, joten voit käyttää puhelintasi kuin tietokonetta.
 • Tietokoneen käynnistysohjelma muuttaa minkä tahansa Android-puhelimen Windows 11 -tietokoneeksi, mikä jäljittelee uusimman Windows-version kuvaketta ja ominaisuuksia.

Nämä ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia kantoraketteja, koska niitä päivitetään jatkuvasti, ilmaisia ​​toimintoja on kaikkien saatavilla ja helppo kokeilla ja määrittää.

Kuinka muuttaa Android iPhoneksi

Jos haluamme muuta Android-puhelimestasi iPhone voimme toimia joidenkin erityisten kantorakettien, kuten esim iOS-käynnistin.
Launcher iOS 16:lla saamme saman näytön kuin uusimman sukupolven iPhoneissa, ja eri sovellusluokat ja asetukset ovat jo nähtävissä kaikissa iPhoneissa.

Voit luoda kansioita sovellusten järjestämistä varten, vetää kuvakkeita ja poistaa sovelluksia aivan kuten teet iPhonessa.

Johtopäätökset

Androidin kauneus on juuri sen korkea räätälöintitaso: jos jonain päivänä päätämme tehdä niin muuttaa käyttöliittymää kokonaan voimme tehdä sen ilman ongelmia asentamalla yhden tässä oppaassa näkemistämme kantoraketeista ja saamalla siten uuden graafisen suunnittelun ja uudet toiminnot.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea myös oppaitamme muuta Androidista eläkeläisten puhelin ja kuinka valita parhaat widgetit Android-puhelimiin.

Indeksi
 1. 1) Pixel Launcher
 2. 2) Nova Launcher
 3. 3) Microsoft Launcher
 4. 4) AIO Launcher
 5. 5) POCO Launcher
 6. 6) Lynx Launcher
 7. 7) Apex Launcher
 8. 8) Smart Launcher
 9. 9) Action Launcher
 10. 10) Kantoraketti 10
 11. Muut kantoraketit
 12. Kuinka muuttaa Android iPhoneksi
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up