Parhaat Apple Arcade-pelit, jotka toimivat myös macOS:ssä

Vuosien ajan Applen laitteet eivät olleet synonyymeja pelaamiselle, mutta tämä käsitys on muuttunut Apple Arcaden julkaisun jälkeen vuonna 2019. Videopelien tilauspalvelu tarjoaa yli 200 pelin kirjaston yhdellä 6,99 dollarin kuukausimaksulla. Mikä parasta, jotkut parhaista Apple Arcade -peleistä toimivat myös macOS:ssä. Näin voit hyödyntää kaiken Macin grafiikankäsittelytehon. Tämä luettelo esittelee parhaat Apple Arcade -pelit, joiden avulla pääset alkuun.

1. Castlevania: Grimoire of Souls

Genre: sivulle rullaava toimintapeli

Legendaarinen Castlevania-sarja tekee suuren sisäänkäynnin Apple Arcadeen Castlevania: Grimoire of Souls -pelillä. Tämä eksklusiivinen nimi on rakkauskirje faneille ja uusille tulokkaille. Kuten rakkauskirjeen vakiintuneelle sarjalle kuuluu, se kunnioittaa juuriaan, mutta tuo myös jotain uutta pöytään: paranneltua grafiikkaa, 3D-malleja ja Macille optimoitua pelikokemusta.

Se sijoittuu maailmaan, jossa Dracula on sinetöity, ja se avaa uuden tarinan, joka kutoo yhteen Castlevanian universumin menneisyyden ja nykyisyyden. Grimoire of Soulsilla on 60 erilaista varustetta täynnä olevaa tasoa sekä päivittäisiä ja viikoittaisia ​​tehtäviä, joten se voi pitää sinut mukana pitkään.

2. Disney Dreamlight Valley

Genre: elämää simuloiva seikkailupeli

Disney Dreamlight Valley on elämäsimulaatioseikkailupeli, joka on pakko pelata kaikille, jotka rakastavat Disneyn lumoavaa universumia. Pelin juoni pyörii idyllisen maan ympärillä, jota kohtasi Unohtaminen, onnettomuus, jonka vuoksi rakastetut Disney- ja Pixar-hahmot menettävät muistonsa. Sinun tehtäväsi on palauttaa heidän muistonsa ja tuoda taikuutta takaisin.

Pelin kulku Disney Dreamlight Valleyssa on sekoitus tehtäviä, tutkimista ja vuorovaikutusta ikonisten hahmojen kanssa. Löydät itsesi puutarhanhoitamisesta WALL·E:n kanssa, ruuanlaitosta Remyn kanssa tai kalastamassa Goofyn kanssa. Kun yrität palauttaa Dreamlight Valleyn entiseen loistoonsa, voit muokata hahmoasi, taloasi ja melkein jokaista muuta laakson nurkkaa.

3. LIMBO+

Genre: sivuttain vierivä pulmapeli

Tämä Apple Design Award -voittaja on mestariteos, joka yhdistää pulmapeliympäristön kauhuelementteihin. Peli on saanut laajaa suosiota ja yli 100 palkintoa. "Plus"-versio on saatavilla yksinomaan Apple Arcadessa, mikä tuo pelin kaikille Mac-käyttäjille.

LIMBO+:ssa opastat nimettömän pojan läpi synkän, aavemaisen maailman etsiessään sisarensa. Peli esitetään jyrkissä mustavalkoisissa sävyissä, jotka yhdistyvät elokuvan rakeisiin efekteihin ja niukkaan, ambientiseen äänimaisemaan. Edistyäksesi sinun on suoritettava pulmia, joista monet edellyttävät epäonnistumista ennen kuin löydät oikean ratkaisun.

4. Oregon Trail

Genre: seikkailupeli

Oregon Trail on klassinen peli, ja kiitos Gameloftille sen virkistämisestä. Tämä päivitetty versio on kaunis ja toimii niin hyvin Macilla. Siinä on sekoitus pikselitaidetta ja visuaalisia tyylejä, jotka sopivat Oregon Trailin kaavaan. Ne upottavat sinut pelimaailmaan, jonka saatat muistaa kahden vuosikymmenen takaa. 12 eri matkalla olet vastuussa koko ryhmäsi ja vaunun kunnosta – samalla kun opit matkustamistasi paikoista.

Metsästys, koskenlasku ja muut minipelit odottavat ja toimivat edelleen nostalgisina muistuttajina pelistä, jossa olet ehkä viettänyt aivan liian monta tuntia. Varmista, että sinulla on oikea tasapaino tarvikkeita ennen kuin lähdet seikkailuun nauttiaksesi tästä pelistä suurelta näytöltä.

5. Asfaltti 8: Airborne+

Genre: ajopeli

Mitä tulee korkeaoktaanisiin kilpapeleihin Apple Arcadessa, Asphalt 8: Airborne+ on vakava haastaja kärkipaikalle. Tämä vuoden 2013 klassisen pelin 2021 uudelleenkuviointi tuo uutta elämää rakastettuun sarjaan ja tarjoaa ensiluokkaisen kilpa-kokemuksen ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia ja mainoksia.

Pelissä on vaikuttava kokoelma yli 250 virallista nopeuskonetta, joilla voit ajaa yli 400 uratapahtumassa, 1 500 autonhallintahaasteessa ja kuudessa ainutlaatuisessa pelitilassa. Olitpa Ferrarin, Ducatin, Lamborghinin tai minkä tahansa muun ikonisen brändin fani, tässä pelissä on ne kaikki.

6. Fantasia

Genre: roolipeli

Fantasianin julkaisun myötä Apple on tuonut tilausalustalleen uskomattoman RPG-pelin, joka on täynnä 150 erilaista tutkittavaa paikkaa. Pelin keskiössä on Leo-niminen hahmo, jonka on selvitettävä ihmiskunnan hitaasti valtaavan mekaanisen tulehduksen mysteerit.

Jokainen dioraamapohjainen taso on Apple Arcade -alustan taideteos ja uppoaa sinut nopeasti RPG-maailmaan. Sen ainutlaatuisen tarinan, uskomattoman kehitystiimin ja vastaavasti maailmanluokan säveltäjän välillä kaikki Fantasianissa vain napsahtaa, varsinkin kun pelaat suuremmalla näytöllä.

7. Alba: Villieläinseikkailu

Genre: 3D seikkailupeli

Alba: A Wildlife Adventure vie sinut sydäntä lämmittävälle matkalle, joka sijoittuu viehättävään, kuvitteelliseen Secarralin saarikaupunkiin Espanjassa. Pelaat Alba Singhiä, nuorta tyttöä, joka vierailee isovanhempiensa luona. Vierailusi aikana lähdet suojelemaan paikallista luontoa ja ympäristöä.

Pelin avoimen maailman muotoilu mahdollistaa vapauden ja tutkimisen tunteen, ja visuaalit vangitsevat Välimeren paratiisin olemuksen. Ustwo Games on luonut maailman, joka tuntuu elävältä ja eloisalta, ja rauhoittava soundtrack auttaa varmasti luomaan oikean tunnelman.

8. PAC-MAN Party Royale

Genre: retro arcade-peli

Toinen yritys pelata nostalgialla, PAC-Man Party Royale on loistava peli pelata ystävien kanssa. Alkuperäisen PAC-MAN-hulluuden runko on ennallaan, mutta tämä Apple Arcaden uusi mielikuvitus vie pelihallisuosikin täysin uudelle tasolle. Jopa neljän henkilön kanssa pelattava PAC-MAN toimii parhaiten suurella näytöllä, kuten Macilla, erillisillä Bluetooth-ohjaimilla.

Kun seurueesi on valmis pelaamaan, voit aloittaa taistelun Battle Arenalla, tai jos haluat mennä yksin, voit kohdata pelaajia ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, kuinka pelaat, haluat silti pysyä poissa "Ghostsista", jotka ovat metsästäneet PAC-MANia vuosikymmeniä. Nostalgisen hauskuuden lisäksi grafiikat ovat värikkäitä ja hauskoja, mikä vain lisää tämän erinomaisen nimikkeen toistettavuutta.

9. Kuuma laava

Genre: toiminta-seikkailu tasohyppely

Oletko koskaan välttänyt lattiaa lapsena, koska se oli laavaa? Tietenkin olet! Hot Lava herättää klassisen lapsuuden pelin henkiin. Peli on yksinkertainen ja hauska: navigoi nostalgiatäytteisissä ympäristöissä, joissa lattia on laava. Hyppää huonekaluista kalusteisiin, heilahtele valaisimista ja juokse huoneen poikki seinää pitkin välttääksesi alla olevan sulan vaaran.

Jokainen taso on runsas, värikäs leikkipaikka, joka herättää voimakkaan nostalgiatunteen koulun käytävistä kodin olohuoneisiin. Tutustu näihin ympäristöihin yksin tai pelaa ystäviesi kanssa, sillä Hot Lava tarjoaa fantastisen moninpelikokemuksen.

Genre: jalkapallon hallinnan simulaatio

Viimeisin iteraatio maailmankuulusta jalkapallon hallintasimulaatiosta on täällä. Football Manager 2024 Touch on pakollinen peli kaikille jalkapallofaneille, jotka nauttivat jalkapallojoukkueen johtamisen monimutkaisuudesta.

Vaikka pelin ydin pysyy suurelta osin samana (voit jopa tuoda urasi Football Manager 2023 Touchista), Football Manager 2024 Touch tarjoaa monia uusia ominaisuuksia ja pelipäivityksiä, jotka yhdessä luovat mukaansatempaavamman ja realistisemman hallintakokemuksen.

Apple Arcade -tilauspalvelu tarjoaa todella uskomattoman arvon macOS-käyttäjille ja avaa korkealaatuisten pelikokemusten maailman, joka kattaa lähes kaikki genret. Saat lisäarvoa hankkimalla Apple One -paketin ja pääsyn useisiin Applen palveluihin yhdellä tilauksella.

Indeksi
  1. 1. Castlevania: Grimoire of Souls
  2. 2. Disney Dreamlight Valley
  3. 3. LIMBO+
  4. 4. Oregon Trail
  5. 5. Asfaltti 8: Airborne+
  6. 6. Fantasia
  7. 7. Alba: Villieläinseikkailu
  8. 8. PAC-MAN Party Royale
  9. 9. Kuuma laava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up