Parhaat ilmaiset Buraco -pelit Androidilla ja iPhonella muita ihmisiä vastaan ​​verkossa

Tässä on parhaat sovellukset Burracon pelaamiseen ilmaiseksi, jotta voit pelata Burracoa iPhonella ja Androidilla, kouluttaa tai haastaa pelaajia eri puolilta Italiaa turnauksissa ja haasteissa.

Rakastammeko pelata Burracoa ja haluamme pysyä kunnossa koti- tai vieriturnauksiin luotettavan älypuhelimemme tai tablet -laitteemme avulla? Emmekö hyväksyneet viimeisimmän polttavan tappion peleissä ystävien tai perheen kanssa? Silloin on ilo huomata, että voimme kokeilla niin monia sovellus, jolla voit pelata Buracoa sekä tekoälyä että todellisia online -vastustajia vastaan ​​yhä vaikeammin ja jännittävämmillä haasteilla.

Jos luulemme olevani burraco -mestareita, älä tuhlaa enää aikaa ja kokeile yhtä sovelluksista Pelaa burracoa ilmaiseksi iPhonelle ja Androidille suositellaan tässä oppaassa. Pystymme pelaamaan milloin tahansa ilman rajoja käyttämällä sekä 3G / LTE-yhteyttä että Wi-Fi-yhteyttä tai pelaamaan offline-tilassa kuluttamatta dataliikennettä pelaamalla laitteen tekoälyä vastaan.

merkintä: mikään tässä artikkelissa suositelluista sovelluksista ei salli sinun pelata oikealla rahalla tai maksetuilla turnauksilla; Voit pelata pelkästään pisteiden ja vastustajien lyömisen kunniaksi ja tyytyväisyydeksi, ei ole mahdollista pelata näillä sovelluksilla.

Indeksi
  1. Burraco -pelit verkossa

Burraco -pelit verkossa

 

1) Burraco Jogatina

Jos haluat pelata burracoa sekä tietokonetta vastaan ​​että oikeita pelaajia vastaan ​​verkossa, voit ladata ilmaisen Burraco Jogatina -sovelluksen. Tämän sovelluksen avulla voit pelata ilman verkkoyhteyttä 2 tai 4 pelaajalle, ja voit valita pelaatko verkossa muita todellisia pelaajia vastaan ​​(tässä tapauksessa tarvitset Internet -yhteyden) vai offline -tilassa sovelluksen tarjoamia robotteja vastaan. vaikeus. Sovellus on melko graafisesti tarkka, tarjoaa chatin muille pelin käyttäjille ja säännöt ovat erittäin uskollisia.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan tätä sovellusta, voivat ladata sen ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.

2) Burraco ja Pinelle Online

Toinen ihana sovellus, jolla voit pelata burracoa ilmaiseksi älypuhelimellasi, on Burraco ja Pinelle Online. Tämän sovelluksen avulla voit pelata sekä oikeita pelaajia vastaan ​​verkossa että offline -tilassa (kuluttamatta dataliikennettä) käytettävissä olevaa tekoälyä vastaan. Peli perustuu FIBurin (Italian Burraco Federation) virallisiin sääntöihin, joten pelaamalla tällä sovelluksella olet varma, ettei kukaan leiki "keksittyjen" tai outojen sääntöjen kanssa, koska kaikki noudattavat kansainvälisten turnausten sääntöjä. Tämän sovelluksen tarjoamat mahdollisuudet ovat todella lukuisat: voit luoda oman klubin, johon vain tuntemasi ihmiset osallistuvat, voit järjestää turnauksia, muokata sovellusta ja kiivetä burracon maailman rankingissa näyttääksesi kaikille, että olet paras..

Voimme ladata Burracon ja Pinellen verkossa ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.

3) Burraco Italiano haaste

Jos haluamme pelata ystäviesi kanssa ja haastaa heidät burracoon, voit ladata Burracon kannettavalle laitteellesi. Vaikka sovelluksen nimi on melko yksinkertainen, sen takana on täydellinen sovellus, jotta se voi pelata lukuisia burraco -variantteja 2 tai 4 pelaajalla. Tämä sovellus tarjoaa myös hyvän tason haasteen, jos haluat kerätä pokaaleja: yli 20 saavutusta on kerättävissä burraco -haasteiden aikana, joten voit näyttää kaikille taitosi sovittaa kortit ja muistaa jo hylätyt kortit. Jos sinulla ei ole Internet -yhteyttä, voit silti pelata WiFi: n tai Bluetoothin avulla paikallisessa pelissä ystävien kanssa.

Jos olet kiinnostunut tästä sovelluksesta, voimme ladata sen ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.

4) Royal Buraco

Burrakon muunnelma on kuninkaallinen burraco, jossa tris ei ole sallittu ja voit tehdä vain "puhdasta" burracoa, eli samaa pukua. Tämän muunnelman pelaaminen on vaikeampaa, joten se ei ole kovin yleistä, kun pelaat ystävien tai sukulaisten kanssa, mutta voit esittää sen uutena muunnoksena burracosta, joka on varattu vain parhaille (sinun ei tarvitse kauan löytää uusia haastajia! ). Mutta ennen kuin voit esitellä tämän pelin, harjoittele itseäsi haastamalla muita pelaajia todellisessa burrakossa tällä sovelluksella, jonka avulla voit järjestää sekä yksittäisiä pöytiä (2 tai 4 pelaajalle) että turnauksia, jotta voit parantaa tietämystäsi tästä versiosta ja todista taitosi tulevissa live -otteluissa.

Jos tämä burrakon muunnelma on meille, voimme ladata sen ilmaiseksi Android.

5) BurracoON

Tämä on toinen erittäin suosittu Buraco -peli sekä Androidille että iPhonelle, jonka voit ladata ilmaiseksi ja pelata verkossa muita oikeita pelaajia vastaan. Jokaisen pelin jälkeen voit katsoa tilastoja ja nähdä pelaajien yleisen sijoituksen. Voit pelata ilman rekisteröitymistä, suoraan ja nopeasti, ilman velvoitetta, noudattaen perinteisen Burracon sääntöjä.

Aloita pelaaminen heti lataamalla ilmainen sovellus Android ja varten iPhone / iPad.

6) Burraco ClubDelGioco

Toinen erittäin hyödyllinen sovellus ilmaisen online -burracon pelaamiseen Androidille on Burraco ClubDelGioco, täydellinen sovellus kaikille, jotka etsivät jännittävää ja nopeatempoista korttihaastetta. Tämän sovelluksen avulla voimme pelata ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä, pelata verkossa ystäviesi kanssa tai tietokonetta vastaan, pelata yksin tietokonetta vastaan ​​(yhä vaikeampaa), osallistua turnauksiin ja nousta viikoittaiseen tai kuukausittaiseen sijoitukseen saadaksemme tekemisissä muiden pelaajien kanssa.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Android.

7) Burraco GSoftware

Ladattavien sovellusten joukossa on Burraco GSoftware, erittäin graafisesti suunniteltu peli, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata verkossa ja offline -tilassa, muuttaa korttien väriä ja taustaa sekä kilpailla viikoittaisesta ja kuukausittaisesta sijoituksesta yrittääkseen voittaa erittäin hyviä ja epäilemättä kokeneita pelaajia vastaan.

Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi kaikille laitteille Android.

8) Burraco ystävien kanssa

Jos emme halua pelata verkossa, mutta rakastamme pelata burracoa kavereiden kanssa saman pöydän ääressä, meidän ei välttämättä tarvitse ottaa todellista korttipakkaa, koska Burraco Con Amici -sovelluksella voimme luoda palvelimen, joka yhdistää ystäviä. (enintään 4 henkilöä) pelaamaan burracoa offline-tilassa perinteisten sääntöjen mukaisesti ja antamalla kaikkien laitteiden kommunikoida Wi-Fi Direct -yhteyden avulla (kaikilla on oltava sovellus asennettuna).

Tämä mielenkiintoinen sovellus voidaan ladata laitteille AndroidVarmista siis ennen pelin suunnittelua, että kaikilla ystävillä on Android -laite.

Päätelmät

Edellä mainitut ovat parhaita buraco -pelejä, joita voi pelata ilmaiseksi verkossa tai offline -tilassa maksamatta mitään uusien tasojen avaamisesta tai pääsystä kansallisiin ja kansainvälisiin turnauksiin. Joissakin sovelluksissa on ilmeisesti mainoksia selviytyäkseen, mutta ei mitään ärsyttävää tai liian invasiivista.

Emme pidä burrakosta, mutta pelaamme mieluummin pokeria älypuhelimellasi? Sitten vain lue artikkeli Kuinka pelata ilmaista online -pokeria Androidilla ja iPhonella. Jos etsimme tietokoneella pelaamiseen muunlaisia ​​korttipelejä, kuten luuta, pasianssi, trump tai Uno tai jopa Burraco, voimme lukea oppaamme Ilmaiset online -pasianssi- ja korttipelit: Uno, Scopa, Burraco, Briscola jne..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up