Parhaat ilmaiset Kaspersky-vaihtoehdot

Emmekö enää luota venäläisiin tuotteisiin? Katsotaan yhdessä, kuinka Kasperskyn antivirus korvataan jollakin sen kaliiperilla

Yksi parhaista ilmaisista ja maksullisista virustorjuntaohjelmista, jotka voimme asentaa tietokoneellemme, löydämme Kasperskyn, jolla on vuosien kokemus alalta ja joka on yksi tehokkaimmista tarkistuskoneista kaikenlaisten kyberuhkien havaitsemisessa.

Vaikka ohjelma on edelleen erittäin pätevä, emme saa aliarvioida sen alkuperää: Kaspersky itse asiassa on valmistettu Venäjällä ja kansa on sisällä sotaa Ukrainaa vastaan.

Vaikka yrityksellä ei ole mitään tekemistä sotakonfliktin kanssa, puhumme silti ohjelmistoista (suljettu lähdekoodi), joista

Avast ilmainen virustorjunta

Paras vaihtoehto Kasperskylle on epäilemättä Avast ilmainen virustorjuntajosta voimme ladata ilmaiseksi virallinen sivusto.

Tällä virustorjunnalla saamme täydellisen suojan kaikkia uhkia vastaan, tarkan ja erittäin tehokkaan reaaliaikaisen skannerin, verkkosuojauksen ja erillisen verkkosuojauksen, valvontajärjestelmän verkossa tai käyttöjärjestelmässä esiintyvien vikojen tai puutteiden varalta sekä erillisen kiristysohjelmasuojauksen.

Viruksentorjuntaohjelman lisäominaisuuksista löytyy myös VPN (erinomainen verkkoyhteyksien suojaamiseen), jäljityksenestojärjestelmä, suojattu selain ilman seurantaa ja hälytysjärjestelmä mahdollisista tietosuojaloukkauksista tai tietoturvaloukkauksista.

AVG Antivirus ilmainen

Toinen kelvollinen vaihtoehto Kasperskylle on AVG Antivirus ilmainenjonka voi myös ladata ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

Tämä virustentorjunta on ollut vertailukohtana vuosikymmeniä, ja vuosien mittaan se on lisännyt virustentunnistuskykyään, ja siitä on tullut yksi parhaista, joita voimme asentaa mihin tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustettuun tietokoneeseen. Yritys on osa Avastia, joten tietyllä tavalla tunnistusominaisuudet ovat samanlaiset (vaikka käyttöliittymä ja toiminnot muuttuisivat).

Lisäkomponentteina se tarjoaa turvallisen selaimen, tietokoneen puhdistus- ja huoltojärjestelmän, ohjelman tietokoneen ajurien päivittämiseen, VPN:n Internet-yhteyden suojaamiseen ja innovatiivisen erillisen akunsäästöjärjestelmän (kannettaville tietokoneille).

Avira Antivirus ilmainen

Toinen kuuluisa ilmainen virustorjunta, jota voimme käyttää Kasperskyn sijasta, on Avira Antivirus ilmainenjonka asennusohjelman voi ladata ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

Aiemmin tällä virustorjuntaohjelmalla oli maine erittäin tehokkaana, mutta se esitteli itsensä spartalaisena ja minimaalisella grafiikalla. Viime vuosina on kiinnitetty enemmän huomiota myös käyttöliittymään, joka nyt näyttää erittäin selkeältä ja yksinkertaiselta kaikilta osin; Tässä uudistuksessa mitään ei ole uhrattu suojauksen kannalta, koska se on edelleen yksi parhaista haittaohjelmien sieppaamisessa ja niiden poistamisessa ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa.

Yksi viruksentorjuntaan lisätyistä mielenkiintoisista ominaisuuksista on Avira Crypto, lisensoitu kryptovaluutan kaivostyöntekijä, joka käyttää tietokonetehoa Ethereumin louhimiseen tyhjäkäynnillä. Tällä kaivostyöntekijällä luodut kryptovaluutat hyvitetään virustorjuntaan liitetylle tilille ja voimme siirtää ne lompakkotiliimme Coinbase.

Comodo Internet Security ilmainen

Jokainen, joka on tähän asti käyttänyt Kaspersky Internet Securityä, voi korvata sen lataamalla ilmaisen tietoturvapaketin Comodo Internet Security ilmainensaatavilla virallinen sivusto.

Asentamalla tämän tietoturvapaketin saamme täydellisen ja tehokkaan virustentorjunnan ilmaiseksi, uusimman sukupolven palomuurin, järjestelmän epäilyttävien sovellusten ja asennusohjelmien nopeaan sieppaamiseen, vakoiluohjelmien skannerin, automaattisen hiekkalaatikon epäilyttäville sovelluksille, pilvipohjaisen tarkistusmoduulin ja ostotila (verkkokaupan suojaamiseksi).

Comodoa täydellisempää pakettia on vaikea löytää: se on tällä hetkellä epäilemättä paras virustorjunta- ja tietoturvaohjelmisto, jonka voimme asentaa Windowsiin maksamatta euroa.

Panda ilmainen virustorjunta

Viimeinen virustorjunta, jota voimme kokeilla kelvollisena Kasperskyn korvikkeena, on Panda ilmainen virustorjuntasaatavilla ilmaiseksi alkaen virallinen sivusto.

Tästä virustorjunnasta löydämme tarkan ja automatisoidun pilviteknologiaan perustuvan skannausmoduulin: kaikki allekirjoitukset ja tiedot uusista viruksista ladataan reaaliajassa Internetistä, jotta voidaan tarjota erittäin korkea turvallisuustaso.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat USB-tikun suojajärjestelmä, Panda-palautussarja, multimedia-/pelitila ja ilmainen VPN-yhteys (rajoitettu 150 Mt päivässä).

Johtopäätökset

Kaspersky-tietoturvaohjelmat ovat edelleen parhaita, joita voimme asentaa tietokoneellemme, mutta emme myöskään voi aliarvioida niitä Venäjältä peräisin olevien ohjelmistojen käytön riski.

Onneksi vaihtoehdoista ei ole pulaa, joita ei voi myöskään unohtaa Sophoksen koti joka on ilmainen ja jonka tehokkuus on verrattavissa Kasperskyn tarjoamaan virustorjuntaan, jotta tietokoneesi ei koskaan altistu kyberuhkille.

Lisätietoja saat myös oppaistamme osoitteessa miten Microsoft Defenderin virustorjuntaa käytetään Windows 10:ssä ja 11:ssä ja miten kokeile parhaita kevyitä ja ilmaisia ​​pilventorjuntaohjelmia.

Indeksi
  1. Avast ilmainen virustorjunta
  2. AVG Antivirus ilmainen
  3. Avira Antivirus ilmainen
  4. Comodo Internet Security ilmainen
  5. Panda ilmainen virustorjunta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up