Parhaat ilmaiset ohjelmat kotona työskentelemiseen

Mitkä ovat käytetyimpiä ja hyödyllisimpiä ohjelmia lähes kaikenlaisten älykkäiden työtehtävien suorittamiseen

Monet toimisto-, hallinto- ja liikkeenjohdon työt voidaan tehdä kotoa käsin hätätilanteessa tai jos työpaikka on liian kaukana tai tilapäisesti suljettu.

Kaikkia ammatteja ja toimintoja ei tietenkään voida "siirtää" kotiin, mutta suurta osaa palvelusektorin ja osittain myös toissijaisen sektorin työpaikoista voidaan hallita tietyn ajanjakson ajan jopa laitoksessa olevalta tietokoneelta. Koti.

Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitä parhaat ilmaiset ohjelmat kotona työskentelemiseenkäyttämällä tietokonetta, joka on varattu yksinomaan tähän tarkoitukseen (joten meidän ei tarvitse käyttää tietokonetta pelien, viihdeohjelmien ja niin edelleen), jotta voimme lisätä keskittymiskykyä ja "virtuaalitoimistollamme" saavutettavia tuloksia.

1) Microsoft 365

Asiakirjojen käsittelyssä ja niiden jakamisessa kollegoiden kesken on tärkeää keskittyä Microsoft 365, Pilvi-integroitu versio Microsoft Officesta saatavana kuukausi- tai vuositilauksena.

Tämän tehokkaan työkalun avulla voimme muokata yrityksen asiakirjoja useilla käsillä, jakaa jaettuja kalentereita Outlookin kanssa, ladata ja ladata muita pomon tai muiden työtovereiden jakamia asiakirjoja ja hallita jokaista Office-asiakirjaa asentamatta mitään tietokoneelle, koska se myös toimii erittäin hyvin verkkoselaimella.

siellä Microsoft 365 -lisenssi sen pitäisi olla yrityksen saatavilla, joten käyttääksesi sitä kotoa meidän tarvitsee vain ladata oma asiakasohjelma (kysymme aina järjestelmänvalvojalta) tai käyttää mitä tahansa verkkoselainta (erittäin kätevä ja helppo hallita missä tahansa tilanteessa).

2) AnyDesk

Yhdistääksemme toimiston työasemaan, päästäksemme nopeasti yrityksen palvelimelle tai tarjotaksemme apua työtovereille tai yritysasiakkaille meidän on asennettava etäohjausohjelma, kuten esim. AnyDeskjoka pystyy muodostamaan nopeasti etätyöpöytäyhteyden tietokoneesta toiseen Internet-yhteyden kautta.

Ohjelma on erittäin yksinkertainen käyttää, tarjoaa korkean resoluution, voidaan käynnistää missä tahansa (on kannettava) ja voimme käyttää sitä ohjaamaan mitä tahansa tietokonetta etäyhteydellä ilman valvontaa (joudumme siksi asettamaan etäkäytölle omistetun salasanan).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme parhaisiin etätyöpöytäohjelmat.

3) Zoomaa

Konferensseissa ja yritysvideopuheluissa mikään ei voita sitä Zoomausjosta on nopeasti tullut kiintopiste niille, jotka työskentelevät kotona ja joutuvat olemaan päivittäin tekemisissä kollegoiden kanssa.

Zoomin avulla voimme nopeasti soittaa videopuheluita HD-äänen ja -videon laadulla ja luoda virtuaalisia kokouksia jopa 1000 videon osallistujalla ja 49 näkyvällä näytöllä. Zoomin ilmainen versio on hyvä aloittaa, sillä sen avulla voit luoda tapaamisia jopa 100 osallistujalle enintään 40 minuuttia (kun raja saavutetaan, meidän on suljettava ja aloitettava puhelu uudelleen jatkaaksesi).

Yritystasolla Zoomia tarjotaan usein osana työvälineitä ja tilaushintainen, jotta kaikki tapaamisten ajoittamiseen kykenevät työntekijät voivat käyttää sitä ilman aikarajoituksia ja ilman rajoituksia yhteydessä oleville käyttäjille.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka käyttää Zoomia, eniten käytettyä ohjelmaa videoneuvotteluissa.

4) Google Workspace

Jos etsimme pätevää vaihtoehtoa Microsoft 365:lle ja Zoomille, voimme kokeilla Google WorkspaceGooglen yrityksille varaama alusta.

Tällä alustalla meillä on käytettävissä yritysten Gmail-osoitteet, tuki kaikille Office-tiedostoille Google Docsin ansiosta, alusta tietojen ja asiakirjojen tallentamiseen pilveen (myös jaettu työtovereiden kesken), Google-kalenteri tapaamisten ja kokousten suunnitteluun, muistiinpanot jaetuille muistiinpanoille. ja lopuksi Google Meetteräväpiirtovideopuhelupalvelu, joka pystyy tukemaan jopa 250 käyttäjää samanaikaisesti.

Hinnat Työtilan lisenssi ne ovat erittäin kilpailukykyisiä ja antavat meille mahdollisuuden vastata pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeisiin.

5) löysä

Toinen laajasti käytetty alusta älykkäälle työlle on löysä.

Alusta tarjoaa kaikki työkalut myyntitiimin tai kehitystiimin johtamiseen, koska on mahdollista hallita erilaisia ​​kanavia, joille voidaan jakaa luokkia ja tehtäviä, jotta ammatillinen viestintä voidaan parhaiten jakaa ja ohjata eri tiimeille.

Kaikista eri kanavista löydämme integroidun chat-järjestelmän, videoneuvottelut kanaville tai sisäkanaville, pilvijärjestelmän tiedostojen ja asiakirjojen jakamiseen kaikkien rekisteröityneiden henkilöiden kanssa, jotka ovat osa samaa työkanavaa, jaetun näytön ja nimetyt tilit. Yhteisen chatin lisäksi käytettävissä on myös suoraviesti-chat, jossa voit keskustella yksilöllisesti kollegoiden välillä.

Slackia voi kokeilla ilmaiseksi pienille joukkueille, mutta se ilmaisee maksimaalisen potentiaalinsa, kun sitä tukee a toimilupa todella mielenkiintoisilla hinnoilla.

Slack on samanlainen kuin Microsoft Teams järjestää etätyötäja se on yksi parhaista työkalut ryhmätyöskentelyyn, chattiin, viestintään ja projektien jakamiseen.

6) Tärkein

Jos etsimme jotain ilmaista ja hallittavaa yrityksen palvelimen kautta (ilman muiden yritysten palvelimia tai muita pilviä), voimme luottaa Tärkeintä.

Asentamalla palvelinversion yritykseen pystymme järjestämään täydellisen älykkään työalustan, joka pystyy tarjoamaan eri kanavien ja eri ryhmien hallinnan integroidulla chatilla, videoneuvotteluilla, tiedostojen jakamisella ja edistyneellä salauksella kaikille lähteville ja saapuville virroille. palvelin.

Itse asiassa meidän on vain määritettävä yrityksen palvelin riittävän nopealla Internet-linjalla ja tarjoa tili kaikille työntekijöille, kohdistamalla heidät työryhmään.

7) Käsitys

siellä paras sovellus työn organisointiin on Notionihanteellinen ratkaisu työryhmille tai aivoriihiryhmille, mutta myös erinomainen henkilökohtaisten toimintojen hallintaan, ilmoitustaulujen, listojen ja aikataulujen luomiseen.

Notionin ilmainen palvelu toimii loistavasti pienille ja suurille ryhmille kaikkien tähän mennessä nähtyjen työkalujen rinnalla.

Johtopäätökset

Ratkaisuja, jotka on mahdollista soveltaa älykästä työskentelyä kaikissa yrityksissä, jotka työskentelevät paljon tietokoneiden tai jaettujen projektien parissa niitä on useita, sinun tarvitsee vain valita yrityksessäsi jo toimiva tai edetä kaikkien työntekijöiden toiminnan kattamiseksi tarvittavan lisenssin maksamiseen.

The Ilmaisista ratkaisuista ei ole pulaa, joita pienet tiimit tai pienet yritykset voivat käyttäämutta on aina parempi keskittyä maksullisiin versioihin, jotta voit saada kaikki edut ja työskennellä mahdollisimman tehokkaasti.

Siksi ei myöskään pidä unohtaa parhaat PC-videokeskustelu- ja videoneuvotteluohjelmat ja myös minä ohjelmia etätyöskentelyyn ja verkkoryhmäyhteistyöhön.

Edelleen tuottavuuden aiheesta pyydämme sinua lukemaan oppaitamme Laajennukset parantamaan tuottavuutta Google Chromessa Ja Chrome-laajennukset toimivat nopeammin verkossa.

Jos kuitenkin etsimme muita projektinjakoalustoja, voimme lukea artikkelimme Tee yhteistyötä verkossa ja kirjoita asiakirjoja yhdessä ja ohjelmat projektien hallintaan ja suunnitteluun.

Älä unohda työkalut suorien etäesitysten lähettämiseen.

Indeksi
  1. 1) Microsoft 365
  2. 2) AnyDesk
  3. 3) Zoomaa
  4. 4) Google Workspace
  5. 5) löysä
  6. 6) Tärkein
  7. 7) Käsitys
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up