Parhaat ilmaiset PDF-editorit Macille

Tarvitseeko meidän kiireellisesti muokata PDF-tiedostoa Macissamme? Katsotaanpa, miten se tehdään ostamatta maksullisia ohjelmia

Kun avaamme PDF-tiedostoja Macilla, sovellusta käytetään automaattisesti Esikatselu, macOS:ään integroitu tiedostonlukusovellus, joka voi lukea ja muokata joitain PDF-tiedostoja (esimerkiksi tekstikenttiä, valintaruutuja ja allekirjoituskenttiä). Jos tarvitsemme PDF-tiedostojen syvempää muokkausta, meidän on ostettava Adobe Reader Pro (erittäin kallis) tai luotettava muihin ilmaisiin sovelluksiin, jotka pystyvät muokkaamaan mitä tahansa PDF-tiedostoa kuluttamatta penniäkään.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ilmaiset PDF-editorit Macillevoidaan asentaa vapaasti tiettyjen Mac-pakettien kautta tai käyttää suoraan verkossa ilman, että Maciin tarvitsee asentaa mitään ja asennusta ei tarvitse sotkea.

LibreOfficeDraw

Ensimmäinen ohjelma, jonka suosittelemme, että yrität muokata PDF-tiedostoja ilmaiseksi Macissa, on LibreOffice Draw, piirustussovellus, joka on integroitu avoimen lähdekoodin toimistoohjelmistoon. LibreOffice.

LibreOffice Draw -sovelluksella voimme avata minkä tahansa PDF-tiedoston ja muokata sitä käyttämällä sovelluksen sivupalkin työkaluja lisätäksesi nuolia, viivoja, valintaruutuja, uusia tekstinpätkiä, kuvia ja paljon muuta.

Kun olet tehnyt muutokset, paina oikeasta yläkulmasta Tiedosto ja sitten Vie nimellä -> Vie PDF-muotoon tallentaaksesi uuden muokatun PDF-tiedoston.

Kuori

Toinen ilmainen sovellus PDF-tiedostojen muokkaamiseen Macissa on Kuori, ladattavissa viralliselta verkkosivustolta. Tämä sovellus esittelee itsensä kevyenä ja kompaktina PDF-lukijana, mutta tarjoaa myös lukuisia yksinkertaisia ​​työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen ilman muita sovelluksia: voit kiinnittää, alleviivata, täyttää tekstikenttiä, lisätä muistiinpanoja ja allekirjoittaa.

Se ei ehkä ole Draw'n tasolla tarjottujen työkalujen lukumäärän suhteen, mutta Skim on silti pätevä valinta niille, jotka etsivät yksinkertaista ja täydellistä PDF-editoria ja katseluohjelmaa ilman röyhelöitä, muille tiedostotyypeille tarkoitettuja toimintoja tai käyttämättömiä toimintoja. .

PDFelement

Löydämme parhaiden sovellusten joukossa PDF-tiedostojen muokkaamiseen Macissa PDFelementjossa on ilmainen kokeiluversio ilman aikarajaa (itse asiassa se vain lisää vesileiman muokattuihin PDF-tiedostoihin).

PDFelementillä on mahdollista muokata mitä tahansa PDF-tiedostoa perusteellisesti: voimme itse asiassa muuttaa alkuperäisen PDF-tiedoston kokoa, lisätä allekirjoituksia, kirjoittaa allekirjoituksia tekstiksi, piirtää allekirjoituksia hiirellä tai skannata ne kameralla, lisätä muistiinpanoja, korostaa, yliviivata , alleviivaus ja vielä enemmän.

Tämä ohjelma on yksi harvoista Sen avulla voit myös luoda PDF-tiedoston tyhjästävaikka tässä tapauksessa on parempi luoda asiakirja Wordissa ja viedä se PDF-muotoon.

PDF Pro Essentials

Toinen kelvollinen sovellus, jonka voimme ladata Macille PDF-tiedostojen muokkaamiseen, on PDF Pro Essentials. Tämän yksinkertaisen sovelluksen avulla voimme nopeasti tarkastella mitä tahansa PDF-tiedostoa ja jatkaa olennaisten muokkausten, kuten allekirjoittamisen, täyttämisen, merkkien lisäämisen valintaruutuihin, alleviivauksen, korostamisen ja huomautusten lisäämisen tekstin lukujen tai sanojen viereen.

Tämä sovellus on itse asiassa parannettu versio Preview-sovelluksesta, joka löytyy kaikista Maceista.

PDF24-työkalut (online)

Jos kaikki tähän mennessä nähdyt sovellukset eivät ole vakuuttaneet meitä, voimme aina avata välilehden Safari-selaimessamme ja käyttää verkkosivuston tarjoamia työkaluja PDF24Työkalutsopii parhaiten minkä tahansa PDF-tiedoston kanssa työskentelyyn.

Tämä sivusto tarjoaa erittäin laajan kokoelman työkaluja PDF-tiedostojen muokkaamiseen: voimme esimerkiksi poimia PDF-tiedostosta sivuja, poistaa joitain sivuja, poimia vain kuvia, pakata PDF-tiedostoja, kiertää PDF-sivuja, jakaa PDF-tiedostoja, muuntaa asiakirjoja PDF-muotoon ja muokata PDF-tiedostoja käyttämällä täydellinen ja täysin ilmainen editori.

Et luultavasti tarvitse mitään muuta PDF-tiedostojen muokkaamiseen Macilla, mutta muistetaan, että meidän on silti ladattava PDF-tiedostomme online-sivustolle, millä on ilmeisiä vaikutuksia tietosuojan näkökulmasta (varsinkin jos meillä on yrityksen asiakirjoja kädet).

Johtopäätökset

Muokkaa PDF-tiedostoja ilmaiseksi Macissa on mahdollinen sitoumus: voimme siksi välttää ostamisen Adobe Acrobat Reader Pro, jolla on huomattavat kustannukset (ottaen huomioon, että ilmaisista sovelluksista ei varmasti ole pulaa). Tällä hetkellä luokan parhaat ovat varmasti LibreOffice Draw ja PDFelementmutta myös PDF Pro Essentials ja Skim puolustavat itseään hyvin.

Täydellisin sovellus kaikista on PDF24 Toolstodella täydellinen verkkopalvelu, joka lisätään välittömästi Safarin suosikkeihin, jotta voimme käyttää sitä heti, kun aloitamme PDF-pohjaisen työn.

Aina PDF-teemalla voimme lukea oppaitamme Korosta tekstiä iPadilla ja iPhonella PDF-tiedostoista, kirjoista ja verkkosivuista ja miten muuta PDF Wordiksi iPhonessa ja iPadissa.

Indeksi
  1. LibreOfficeDraw
  2. Kuori
  3. PDFelement
  4. PDF Pro Essentials
  5. PDF24-työkalut (online)
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up