Parhaat ilmaiset pelit ladattavissa Epic Games Storesta

Haluammeko pelata uusia ilmaisia ​​pelejä? Katsotaanpa, mitkä ovat Epic Games Storen parhaat pelit

Pelien latauspalveluiden panoraamasta löydät myösEpic Games Storekelvollinen kauppa, jossa on lukuisia ilmaisia ​​pelejä, jotka kaikki ovat ladattavissa ilmaiseksi millä tahansa tietokoneella

Fortnite

Tunnetuin ilmainen peli, jonka voimme ladata Epic Games Storesta, on epäilemättä Fortnite. Tämä peli on uskomattoman onnistunut, kiitos sen dynamiikan, joka on helppo oppia ja samalla erittäin strateginen.

Peli on online-räiskintäpeli, jossa dmeidän täytyy valloittaa osia kartoista ja maailmoista pelaamalla muita pelaajia vastaanarvostuksen ja palkkioiden lisäämiseksi. Peliä päivitetään jatkuvasti ja se on todellinen lukuja Ja vuodenajatjotka tekevät uusista pelihahmoista saataville (usein elokuvien, muiden videopelien tai TV-sarjojen inspiroimia) ja uusia karttoja taisteluun.

Rohkea

Toinen ilmainen peli, jonka voimme ladata Epic Games Storesta, on Rohkea. Pelin dynamiikka on samanlainen kuin Fortniten, mutta hahmot ovat erilaisia, samoin kuin kartat, joilla voit pelata.

Valorant on yksi taktinen räiskintäpeli kahden 5 pelaajan joukkueen välillä verkossa (yhteensä 10 pelaajalle) hahmopohjainen ja sijoittuu maailmanlaajuiselle näyttämölle. Voittaaksemme taisteluita meidän on näytettävä oveluutta, tekniikkaa ja opittava vastustajien tyyli taktisilla taidoilla, tarkoilla tulitaisteluilla ja mukautuvalla tiimityöllä. Monille sitä pidetään Fortniten "vaikeana" versiona.

Genshin vaikutus

Löydämme Epic Games Storen parhaista ilmaisista peleistä Genshin vaikutus. Tämä peli sijoittuu fantasiamaailmaan, jossa kohtaat hirviöitä, yliluonnollisia elementtejä ja luonnonelementtien jumalia.

Genshin Impactin avulla otamme paras japanilainen roolipelijossa yhdistyvät tunnetuimmille massiivisille verkkopeleille (kuten Fortnite) tyypillinen pelimekaniikka ja hahmokehitys ja lisätäänavoin maailma, eli jokaisen kartan pisteen rajaton tutkiminen. Todella voittoisa sekoitus, varsinkin jos arvostamme roolipelejä niin paljon.

League of Legends

Toinen erittäin kuuluisa peli Epic Games Storessa on League of Legends, jota kutsutaan myös LoL:ksi fanien keskuudessa. Tämä peli perustuu peleihin, kuten Word of Warcraft, jossa meidän on hallittava Mestaritai hahmo, jolla on erityisiä kykyjä ja joka valloittaa vastustajalle osoitetun osan kartasta.

Pelissä on saatavilla 159 mestaria, joilla on ainutlaatuiset kyvyt, ominaisuudet ja ulkonäkö: meidän tarvitsee vain valita mestarimme ja heittäytyä päätävarrella todella jännittäviin ja näyttäviin 5-5-taisteluihin.

Animaatio Throwdown

Jokainen, joka rakastaa amerikkalaisia ​​sarjakuvia voi pelata Animaatio Throwdown, toinen ilmainen peli Epic Games Storessa. Tässä korttipelissä käytämme hahmoja, jotka on otettu kaikkein epäkunnioittavimmista amerikkalaisista sarjakuvista: Family Guy, Bob's Burgers, Futurama, American Dad ja King of the Hill.

Meidän on kohdattava 30 erilaista tehtäväävalitsee ajoittain parhaan hahmon ja yhdistelee kortteja, jotta voit voittaa loistavasti vaikeudet tai pomot tason lopussa, niin paljon ironiaa, joka saa varmasti monia hymyjä tehtävien aikana.

Pinball FX

Kukapa ei muistaisi Windows XP:n sisältämää flipperiä? Jos rakastamme flipperipelejä ja haluamme pelata niitä ilmaiseksi PC:llä voimme ladata ilmaiseksi Pinball FX, saatavilla Epic Games Storesta. Pelissä on erittäin yksityiskohtaisia ​​3D-pöytiä, mukaansatempaavia ääniä ja erittäin realistista pallofysiikkaa, mikä tekee flippereistä ehdottomasti hauskoja.

Jokaisella flipperiharrastajalla pitäisi olla tämä peli kokoelmassaan, jotta he voivat pelata peliä taukojen välillä.

Panssaroitu sodankäynti

Toinen online-peli, jota voimme kokeilla ilmaiseksi Epic Games Storessa, on Panssaroitu sodankäynti. Armored Warfare on a Ilmainen MMO-verkkopeli, jossa meidän on suoritettava räjähtäviä taisteluita tankkien välillä pelaajia vastaan ​​kaikkialta maailmasta.

Pelistä löytyy yli 100 maailman tehokkainta taisteluajoneuvoa, jotka voimme avata etenemällä karttojen läpi ja liittoutumalla oikeiden ystävien kanssa, jotta voimme lisätä jokaisen pelin voittomahdollisuuksia.

Avaruuspunkit

Yksi menestyneimmistä peleistä, jotka voimme löytää Epic Games Storesta, se erottuu varmasti joukosta Avaruuspunkit. Space Punks on ilmainen online-osuuskunta ARPG, jossa meidän on pakko ampua ja ryöstää matkustaessaan syvemmälle avaruuteenetsii uusia aseita ja uusia tehtäviä.

Voimme tehdä yhteistyötä kolmen muun henkilön kanssa verkossa, jotta voimme luoda "lakkoryhmää" tarvittiin piirittääkseen avaruusolentojavarastaa arvokkaita materiaaleja ja tulla todelliseksi ykkösvaaraksi galaksissa, aidolla "Galaksin vartijat" -tyylillä.

Warface

Jos etsimme pelattavaksi hyvin samanlaista peliä kuin Call Of Duty, voimme ladata sen tietokoneellemme Warface. Tässä pelissä ensimmäisen persoonan ammuntapeli me voimme luo joukko sotilaita ja pelaa verkossa miljoonia pelaajia vastaanjonka dynamiikka seuraa CoD-peliä.

Warfacesta löytyy intensiivisiä PvP-tiloja, mukaansatempaavia ratsioita ja PvE-tehtäviä, jotka voidaan hoitaa viidellä eri sotilasluokalla, ja valtavan arsenaalin, jota voidaan muokata joka puolelta, jotta voit lähteä taisteluun oikeilla aseilla.

World of Warships

Merisodan ystäville voit ladata pelin ilmaiseksi World of Warships. Tässä pelissä meidän on pakko Hallitse yhtä tai useampaa sotalaivaa ja voita vihollisen laivoja vastaankaikki erittäin yksityiskohtaisilla grafiikoilla, realistisilla laukauksilla ja päivityksillä aseisiin, runkoon ja miehistöön.

He ovat pelissä mukana yli 350 historiallista alusta ja voimme värvätä tunnetuimmat kapteenit (jotka ovat tehneet nimensä meritaisteluissa), kuten Luigi Sansonetti, Nikolay Kuznetsov, Yamamoto Isoroku ja monet muut.

Johtopäätökset

Kuka sanoi, että sinun täytyy käyttää satoja euroja videopeleihin pitääksesi hauskaa? Epic Games Storesta löydämme paljon ilmaisia ​​pelejä ladattavaksi tietokoneellesi, joten voit heti pelata yksin tai ystävien kanssa kaikenlaisissa jännittävissä verkkotaisteluissa; jos olemme satunnaisia ​​pelaajia, voimme aina pelata flipperiä tai pelata Peter Griffinin kanssa!

Jos haluat löytää muita hauskoja pelejä, suosittelemme lukemaan oppaamme parhaat ilmaiset online-flipperipelit ja -pelit PC:lle ja ai 10 toimistopeliä, jotka piiloutuvat Exceliin.

Indeksi
 1. Fortnite
 2. Rohkea
 3. Genshin vaikutus
 4. League of Legends
 5. Animaatio Throwdown
 6. Pinball FX
 7. Panssaroitu sodankäynti
 8. Avaruuspunkit
 9. Warface
 10. World of Warships
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up