Parhaat ilmaiset tekoälytyökalut työhön ja opiskeluun

Ilmaiset työkalut tekoälyllä opiskelemaan tai työskentelemään paremmin automaattisten avustajien ja ongelmanratkaisijoiden avulla

Monet käyttäjät ajattelevat, että tekoäly on niin monimutkainen ja "saavumaton", että siitä tulee tutkimusyliopistojen ja IT-alalla työskentelevien yritysten yksinoikeus.

Mikään ei voisi olla pielempää: tekoälyt ovat nyt kaikkien ulottuvilla ja niitä voidaan käyttää työskentelyyn ja opiskeluun, apuna apuna uuden sisällön etsimisessä, matemaattisten ongelmien ratkaisemisessa, uuden sisällön luomisessa ja paljon muuta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat tekoälytyökalut, joita voimme käyttää ilmaiseksi työhön ja opiskeluunkäyttämällä heitä henkilökohtaisina avustajina, jotka voivat auttaa meitä monissa jokapäiväisen elämän tehtävissä.

1) Yliluonnollista

Supernormaalia se on tekoäly, joka on suunniteltu litteroimaan Zoomissa tai Google Meetissä pitämiämme kokouksia.

Sen käyttäminen on hyvin yksinkertaista: muodostetaan yhteys sivustoon ennen kokousta, paina eteenpäin Hanki Supernormal ilmaiseksikirjaudumme nopeasti sisään Googlella ja linkitämme Google Meet- tai Zoom-kokouksen, jota haluamme seurata.

Tekoäly pitää kirjaa kaikesta, mitä sanoimme kokouksen aikana, jotta saadaan luotettava transkriptio kaikesta, mitä eri yhteistyökumppaneiden välillä sanottiin.

2) ChatGPT

ChatGPT se on tekoälyn hallitsema chat, joka pystyy ratkaisemaan matemaattisia ongelmia, luomaan uusia sovelluksia tyhjästä, luomaan tekstejä ja runoja, auttamaan meitä kääntämään tekstejä ja paljon muuta.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme keskustele ihmiseltä näyttävän tekoälyn kanssa ChatGPT:ssä.

3) ProfilePicture.AI

Jokainen, joka tarvitsee uuden korkearesoluutioisen avatarin, voi ladata valokuvansa osoitteeseen ProfilePicture.AI ja hanki uusi avatar, jolla on ainutlaatuinen ja erehtymätön tyyli.

Tekoälymoottori luo erilaisia ​​kuvia valitusta kuvasarjasta alkaen, joten voit heti ladata uuden avatarin käytettäväksi työprofiilikuvana tai valokuvana sosiaalisessa mediassa.

4) Kuvaus

Kuvaus se on tehokas tekoälyeditori, joka pystyy muokkaamaan ääntä sen automaattisen transkription perusteella, ja se on erinomainen podcastien hallintaan tai videon äänen poistamiseen haluaville.

Lataamalla ääni- tai videotiedoston saamme heti puheen litteroinnin; poistamalla osia transkriboidusta tekstistä, myös vastaavat ääniosat poistetaan, jotta muokattavilla ääniraidoilla voidaan toimia paljon nopeammin.

5) MagicEraser

Ei-toivottujen esineiden tai ihmisten poistaminen valokuvasta ilman vinoviivoja MagicEraseronline-sivusto, joka käyttää tekoälyä poistaa esineitä mistä tahansa kuvastajossa on fotorealismin rajalla oleva teos.

Saadaksesi lisätietoja, voimme myös lukea oppaamme kuinka poistaa esineitä valokuvista poistamalla elementtejä ja ihmisiä kuvasta.

6) Tweet Hunter

Sivuston kanssa Tweet Hunter voimme luoda uusia mukaansatempaavia twiittejä alusta alkaen hashtageilla ja sanoilla, jotka on jo mukautettu kontekstiin ja jaettavaan valokuvaan tai videoon.

AI-moottori pystyy luoda erittäin tehokkaita twiittejä tuotteen myynnissä tai tuotteen mainonnassa, jotta voimme nopeasti lisätä henkilökohtaiseen tai yritysprofiiliimme liittyvien seuraajien ja uudelleenjakojen määrää.

7) Nara Keet

Emme pidä äänestämme, käytämme aksenttiamme liikaa emmekä halua sen näkyvän joissakin videoissa? Voimme käyttää Nara Keet varten luoda tekstiä, joka "resitoidaan" AI-äänelläjoka on paljon neutraalimpi ja miellyttävämpi kuunnella.

Valikoimastamme löytyy yli 500 mies- ja naisääntä ja voimme myös automaattisesti kääntää sanomamme yli 80 kielen tuen ansiosta.

8) Jokiranta

Kanssa joen ranta voimme luoda ammattitason podcasteja ilman, että tarvitsemme kaikkia tälle sisällölle tyypillisiä tallennuslaitteita.

Tekoälyn avulla voit poistaa tarpeettomat äänet, parantaa tallennettua ääntä, pidä ajoitus eri podcast-esiintyjien välillä ja optimoi lopullinen äänitiedosto. Podcast kuulostaa aina täydelliseltä, vaikka se olisi tallennettu tietokoneeseen tai verkkokameraan sisäänrakennetulla mikrofonilla.

9) Taplio

Viimeinen tekoälytyökalu, jota suosittelemme kokeilemaan liiketoiminnassa Taplioassistentti, joka pystyy parantamaan LinkedIn-profiilin hallintaa ja helpottamaan uusien työpaikkojen hakua.

Taplion ansiosta LinkedIn-profiilimme tulee olemaan tekoälyn hallinnassajoka julkaisee postaukset oikeaan aikaan, alkaa seurata uusia käyttäjiä ja uusia yrityksiä sekä seuraa kaikkia profiilissa olevia kontakteja luodakseen parhaat mahdollisuudet ottaa yhteyttä työntekijöitä etsiville yrityksille.

9) Hahmon AI

Tämä on sivusto, jossa voit luoda uuden AI-hahmon, jonka kanssa voit keskustella josta puhuin toisessa postauksessa, jonka avulla voit myös aloittaa keskustelun kuuluisan tai kuvitteellisen hahmon kanssa, ikään kuin he olisivat todellisia, erinomaiset opiskelua varten.

Johtopäätökset

Tekoäly on nyt todellisuutta, jonka jokainen voi kokea omakohtaisesti: riittää, kun käytät vain joitain yllä luetelluista palveluista nähdäksesi kuinka nykyaikaiset tekoälymoottorit pystyvät luomaan uusia asioitaajattele kuin ihmiset, luo uutta sisältöä, optimoi olemassa olevaa sisältöä, hallitse sosiaalisia profiileja puolestamme ja työskentele ääni-, video- ja kuvatiedostojen parissa.

Parantaaksemme suorituskykyä työssä ja toimistossa voimme myös lukea oppaitamme sovellus toimistoon, työhön ja opiskeluun ja parhaalle sovelluksia ja työkaluja ryhmätyöhön, chattiin, viestintään ja projektien jakamiseen.

Indeksi
 1. 1) Yliluonnollista
 2. 2) ChatGPT
 3. 3) ProfilePicture.AI
 4. 4) Kuvaus
 5. 5) MagicEraser
 6. 6) Tweet Hunter
 7. 7) Nara Keet
 8. 8) Jokiranta
 9. 9) Taplio
 10. 9) Hahmon AI
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up