Parhaat ilmaiset VPN:t nimettömään selaamiseen puhelimestasi

Parhaat ilmaiset ja rajoittamattomat VPN-sovellukset, joita voit selata Android-matkapuhelimella ja -tabletilla, iPhonella ja iPadilla nimettömästi, yksityisesti ja turvallisesti

Puhelimellamme voimme peittää henkilöllisyytemme VPN-sovelluksellajoka pystyy peittämään yhteyden saattamalla sen kulkemaan salatun ja suojatun "tunnelin" läpi ja tarjoamalla käyttäjille uusi IP-osoitejotta saavutetaan täydellinen nimettömyys selatessasi Internetiä tai käyttäessäsi tiettyä sivustoa.

Suojellaksemme riittävästi puhelimesi yksityisyyttä olemme keränneet parhaat ilmaiset VPN:t anonyymiin selaamiseenkäytettäväksi meillä Android-puhelin tai iPhone suojellaksemme yksityisyyttämme ja muodostaaksemme yhteyden ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon ilman sieppauksen ja tietovarkauksien riskiä.

1) Parhaat ilmaiset VPN:t puhelimelle

Niille, jotka haluavat tietää välittömästi, mikä on paras ilmainen VPN puhelimellemme, voimme lukea alla olevan luettelon; mukavuuden vuoksi olemme sisällyttäneet vain VPN-palvelut, jotka tarjoavat rajoittamattoman liikenteen eikä aikarajoituksiajättäen huomioimatta palvelut, jotka tarjoavat liikennerajoituksia tai aikarajoituksia:

 • Opera selain: verkkoselain rajoittamattomalla VPN:llä;
 • Betternet VPN: Rajoittamaton, rekisteröimätön VPN-sovellus;
 • Proton VPN ilmainen: Ammattimainen VPN-sovellus rajoittamattomalla liikenteellä;
 • VPNBook: ilmainen VPN-palvelu asiantuntijoille, konfiguroitavissa OpenVPN:n kautta;
 • Hotspot Shield: Rajoittamaton VPN-sovellus yhdysvaltalaisen sisällön käyttämiseen.

Saat lisätietoja lukemalla seuraavat luvut, jotta voimme analysoida kunkin ehdotetun ratkaisun edut ja haitat ja löytää linkit ilmaisen VPN:n lisäämiseksi puhelimeen.

2) Opera-selain

Identiteettimme piilottamiseen voimme käyttää Opera selainselaimet, joissa ilmainen VPN-palvelu on integroitu ja käytettävissä ilman aika- ja liikennerajoituksia.

Voit käyttää sitä siirtymällä vain vaihtoehtoihin ja painamalla -painiketta VPN ja käytämme parasta palvelinta sijaintimme perusteella; jälleen asetuksista voimme valita alueen, jolla näytämme maailmassa, jotta voidaan avata sisältöä, jota ei ole saatavilla Italiassa.

Tällä hetkellä VPN-ominaisuudet ovat saatavilla vain Opera-sovelluksessa Androidille, jonka voimme ladata suoraan Google Play Kauppa.

Muita selaimia, joissa on sisäänrakennettu VPN, ovat:

 • Aloha-selainsaatavilla iPhone Ja Android. Aloha Browser on selain, jossa on ilmainen rajoittamaton VPN-palvelu, joka voidaan aktivoida milloin tahansa ja joka voi tarjota maksimaalisen yksityisyyden ja turvallisuuden.
 • Holasaatavilla vain iPhone, on erittäin kuuluisa ilmainen sovellus, joka pystyy poistamaan vain Yhdysvalloissa saatavilla olevat suoratoistopalvelut. Hola on ilmainen palvelu, joka toimii myös a web-kiihdytin, joka pakkaa tiedot ennen lähettämistä älypuhelimeen tai tablettiin. Sen lisäksi, että Hola on verkkoliikenteen suodatin, se toimii myös sisällön suoratoiston eston poistamiseksi.
 • Turbo VPNsaatavilla iPhone, on ehkä suosituin ja käytetty VPN älypuhelimissa kaikkialla maailmassa, rajoittamaton ja joka lupaa nopean yhteyden ja toimii erittäin helposti, vain aktivointipainikkeella. Vika on melko ärsyttävä mainonta, joka usein näkyy koko näytöllä.
 • Tor-selainsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhoneon selain, joka käyttää Tor-verkkoa piilottamaan puhelimemme IP-osoitteen ja käyttää erittäin korkeaa salaustasoa jokaisessa yhteydessä.
 • Avast suojattu selainsaatavilla Androidon selain, joka tarkistaa epäilyttävät linkit ja pysäyttää virusten lataamisen, mutta tarjoaa myös kätevän VPN:n, joka voidaan aktivoida milloin tahansa yhteyden suojaamiseksi.
 • AVG-selaimetsaatavilla Androidon selain, joka suojaa puhelinta haitallisilta linkeiltä ja viruksilta sekä salaa ja piilottaa yhteyden erillisen VPN:n kautta.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme selain rajoittamattomalla ja ilmaisella VPN:llä älypuhelimeesi.

3) Betternet VPN

Vaihtoehtona VPN-selaimille voimme asentaa puhelimeen sovelluksen, joka pystyy suojaamaan kaikki yhteydet ja kaikki muut laitteeseen asennetut sovellukset; paras on epäilemättä Betternet VPNsovellus tuo Se toimii heti ilman rekisteröintiä (ei vaadi kirjautumista).

Tämä sovellus tarjoaa rajoittamattoman VPN-yhteyden kaikille laitteille, ilman aikarajoituksia ja ilman liikennerajoituksia, joten voit aina piilottaa henkilöllisyytesi ja surffata nimettömästi ottamatta riskejä. Erinomainen myös sellaisten palvelujen käyttämiseen, joita ei ole saatavilla Italiassa Yhdysvaltain palvelimien läsnäolon ansiosta.

Betternet VPN -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Vaihtoehtoisesti voimme kokeilla muita oppaan ensimmäisessä luvussa nähtyjä sovelluksia, joilla on rajoittamaton yhteys Betternetin kanssa:

 • ProtonVPN ilmainen: erinomainen ilmainen VPN-sovellus Android Ja iPhone, tarjoaa automaattisen VPN-yhteyden Yhdysvalloista tuleviin palvelimiin, aina ilmaiseksi ja ilman rajoituksia. Sovelluksen tarjoaa tunnettu aikuisille tarkoitettu sivusto voittaakseen joidenkin maiden rajoitukset, mutta se toimii erittäin hyvin kaikkien verkkosivustojen kanssa ja siinä on salaus, joka tekee jokaisesta Internet-selausistunnosta yksityistä.
 • VPNBook: Rajoittamaton VPN-palvelu, joka vaatii manuaalisen määrityksen sovelluksessa OpenVPN Connectsaatavana myös Android ja varten iPhone. Tämä palvelu on varattu asiantuntijoille, koska meidän on ensin luotava määritysprofiili OpenVPN:lle ja vasta sen jälkeen ladattava se OpenVPN-sovellukseen, jotta voimme muodostaa yhteyden ilman rajoituksia ja hyötyä edistyneimmästä VPN-suojauksesta.
 • Hotspot Shield: Upea ilmainen VPN-sovellus saatavilla vuodesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store. Sovellus tarjoaa rajoittamattoman yhteyden, nopeita palvelimia joka puolella maailmaa ja omistettuja palvelimia pääsyä varten Yhdysvaltain palveluihin, joten voit katsella sisältöä, jota ei vielä ole saatavilla Italiassa.

Tutustuaksemme muihin kelvollisiin VPN-palveluihin ilmaisilla kokeiluilla voimme lukea oppaamme parhaat nopeat, luotettavat ja rajattomat VPN:t.

4) Vaihtoehtoja VPN-sovelluksille

Jos olemme jo oppineet vaihda DNS puhelimessa voimme käyttää tätä temppua selataksemme sivustoja, joihin ei pääse Italiasta, ikään kuin käyttäisimme nimetöntä VPN:ää.

Sama voidaan tehdä iPhone- tai Android-puhelimesta muuttamalla DNS-parametreja sen verkon asetuksissa, johon muodostat yhteyden (sinun on muutettava DNS-asetuksia erikseen jokaiselle Wi-Fi-verkolle, johon muodostat yhteyden).

Ilmaisten DNS-palveluiden joukossa, joita voimme käyttää, ne erottuvat varmasti Google DNSjoiden avulla voit ohittaa estettyjen sivustojen tarjoajan rajoitukset.

Google DNS:n lisäksi voimme kokeilla muita anonyymejä DNS-palveluita, kuten CloudFlare DNSjonka voimme ottaa käyttöön ilmaiseksi ja tarjota nopean DNS-palvelun ilman rajoituksia, jotta pääsemme myös estettyihin sivustoihin Italiassa.

Jos selaat kotoa, voimme käyttää ilmaista ja nimetöntä DNS:ää käyttämällä DNS:ää suoraan modeemin sisällä, kuten näkyy myös oppaassa kuinka DNS asetetaan modeemiin.

Johtopäätökset

Jotta voimme navigoida täydellisessä nimettömänä ja täydellisessä suojassa puhelimessasi, meidän on välttämättä luotettava a selain integroidulla VPN:llä tai, mikä vielä parempi, aTäydellinen ja ilmainen VPN-sovellusjoten voit navigoida kotona ja poissa kotoa yhdellä yhteydellä hakkerit tai vakoilijat eivät voi siepata.

Ohje on aina aktivoida VPN, kun olemme yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Niille, jotka välittävät erityisesti yksityisyydestä ja nimettömyydestä, suosittelemme lukemaan oppaamme huijaus IP naamioituaksesi verkossa ja edelleen järjestelmät anonyymiin selaamiseen väärennetyn IP-osoitteen avulla.

Indeksi
 1. 1) Parhaat ilmaiset VPN:t puhelimelle
 2. 2) Opera-selain
 3. 3) Betternet VPN
 4. 4) Vaihtoehtoja VPN-sovelluksille
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up