Parhaat ilmaiset VR-pelit, joita voit kokeilla PC:llä

Haluammeko kokeilla virtuaalitodellisuuspelejä? Katsotaan, mitä pelejä voimme kokeilla ilmaiseksi PC:llä VR-kuulokkeilla

Virtuaalitodellisuusvideopelit ovat tulossa yhä enemmän yleisön saataville, myös VR-katsojien yleistymisen ansiosta konsolien hintaa vastaavilla hinnoilla ja minkä tahansa tietokoneen kanssa yhteensopivien (ilman satunnaisten pelaajien pakottamista ostamaan supertehokas tietokone).

Jos haluamme pitää hauskaa virtuaalitodellisuuspelien parissa seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle parhaat VR-kuulokkeet joita voimme ostaa verkosta ei parhaat ilmaiset VR-pelit, jotka voimme ladata mille tahansa tietokoneellejoutumatta maksamaan euroakaan.

Mitkä kuulokkeet kannattaa ostaa VR-peleihin?

Jotta voisit kokeilla VR-pelejä tietokoneellamme, suosittelemme, että ostatOculus Quest 2saatavana verkosta alle 350 eurolla.

Tämä VR-kuuloke on yhteensopiva monien PC:lle saatavilla olevien virtuaalitodellisuuspelien kanssa, siinä on sarja pelejä, jotka voidaan käynnistää ilman tietokonetta (erillistilassa), siinä on 128 Gt omaa sisäistä muistia, tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen näytön , sisältää edistyneitä ohjaimia, ja mitä ei pidä aliarvioida, se on saatavana hintaan ehdottomasti houkutteleva hintasama kuin Nintendo Switchissä.

Kirjoitushetkellä se on paras VR-kuuloke, jonka voimme ostaa: jos olemme niin innokkaita kokeilemaan VR-pelejä, tämä on oikea ostos syntymäpäivän, vuosipäivän tai muun loman kunniaksi.

Jos haluat löytää muita VR-katsoja läheltä, suosittelemme lukemaan oppaamme osat ja 3D-esitykset PC:lle ja ai 3D-virtuaalitodellisuuden katselulaitteet älypuhelimellasi.

VR:n leviäminen

Yksi parhaista ilmaisista VR-peleistä, joita voimme kokeilla PC:llä, on VR:n leviäminensaatavilla Steamissä ja yhteensopiva Oculus Riftin, Oculus Quest 2:n, Vale Indexin, HTC Viven ja Windows Mixed Realityn kanssa.

Tässä pelissä meidän on ammuttava monia zombeja ja kauhistuttavia olentoja käyttämällä aseita, joita löydämme pelin ympäriltä, ​​liikkuen pimeissä ja selvästi pelottavissa ympäristöissä. Virtuaaliympäristön graafinen suorituskyky on todella korkea (ilmaiseksi peliksi), samoin kuin äänitehosteet ja yhteensopivuus Oculus Quest 2:n liikeohjaimien kanssa.

Punainen Stare

Toinen hauska VR-peli, jota voimme kokeilla tietokoneella, on Punainen Stare, ladattavissa suoraan Steamista ja yhteensopiva Oculus Riftin, Oculus Quest 2:n, Vale Indexin ja HTC Viven kanssa. Peli vaatii vähintään 2 x 1,5 metrin esteettömän alueen, koska joudumme liikkumaan 360 astetta tutkimisen aikana.

Tämä peli tekee meistä vakoojia vuonna 1950 New Yorkissa, jonka tehtävänä on kerätä todisteita ja vihjeitä amerikkalaisten joukkoon soluttautuvista Neuvostoliiton vakoojista. Todella erittäin mukaansatempaava kokemus, jossa on erilaisia ​​pulmia, hyväuskoisia vakoojia, faksilla tai puhelimitse saatuja vihjeitä, analysoitavia murha- tai varkaustapauksia ja esineitä, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa koko huoneessa, jota voi myös vapaasti tutkia jalan (parempi poistaa kaikki todellinen este tieltä, koska vaarana on vahingoittaa itseämme).

Laboratorio

Laboratorio se on hiekkalaatikkopeli, joka sisältää lukemattomia minipelejä ja demoja, jotka kaikki on suunniteltu saamaan meidät arvostamaan täysin VR-pelien ominaisuuksia. Peli on saatavilla ilmaiseksi Steamista ja se on yhteensopiva Oculus Riftin, Oculus Quest 2:n, Vale Indexin, HTC Viven ja Windows Mixed Realityn kanssa.

Monista saatavilla olevista minipeleistä erottuvat VR-jousiammunta, avaruusalussimulaattori, joidenkin todellisten panoraamaskenaarioiden tutkija (tehty 3D-kuvista), aurinkokunnan tutkimusmatkailija ja ammuntasimulaattori. Monia demoja ei ole suunniteltu pelattavaksi, joten ne sopivat myös niille, jotka haluavat kokeilla virtuaalitodellisuutta ilman välttämättä pelaamista.

Echo VR

Löydämme parhaiden Oculus Quest 2 -pelien joukossa (saatavana myös ilman PC:tä). Echo VRnollapainovoimasimulaattori, jossa voit pelata moninpeliä 4 vs 4 -haasteissa.

Tässä pelissä meidän täytyy lyödä vastustajiamme ja tehdä yhtä monta pistettä kuin vastustajamme, täsmälleen kuten laserpeleissä nähdään. Grafiikkajärjestelmä on korkeatasoinen ja ottaa kaiken irti Oculus Quest 2:n ominaisuuksista, mukaan lukien ohjaimet (välttämätöntä, että pystyt kuvaamaan oikeaan suuntaan). Peli simuloi täydellisesti nollapainovoimaa, joten se voi aiheuttaa vaikeuksia niille, jotka eivät ole tottuneet virtuaalitodellisuuspeleihin (se on itse asiassa luokiteltu kohtalaiseksi mukavuudeksi, ei sovi kaikille).

Rec Room

Rec Room on sosiaalinen hiekkalaatikkopeli, joka on ladattavissa ilmaiseksi Steamista. Kyseinen peli on yhteensopiva Oculus Riftin, Oculus Quest 2:n, Vale Indexin, HTC Viven ja Windows Mixed Realityn kanssa.

Tämän pelin avulla voimme pelata yhdessä ystävien kanssa, luoda digitaalisen avatarimme ja uppoutua erilaisiin maailmoihin ja huoneisiin, jotka ovat muiden pelaajien suunnittelemia tai itse suunnittelemia, tyylillä, joka muistuttaa läheisesti Minecraftia. Pelin sisällä on mahdollista jutella, viettää aikaa yhdessä ja rakentaa uusia vapaasti teemahuoneita.

Spider-Man: Far From Home Virtual Reality

Spider-Man- ja Marvel-elokuvien ystävät eivät voi missata tällaista peliä Spider-Man: Far From Home Virtual Realityladattavissa ilmaiseksi Steamista ja yhteensopiva Oculus Riftin, Oculus Quest 2:n, Vale Indexin, HTC Viven ja Windows Mixed Realityn kanssa.

Peli saa meidät ottamaan Peter Parkerin roolin, jossa voimme valita pukunsa ja keinua täydellisesti uudelleen luodun VR-maailman läpi New Yorkin rakennusten välillä etsimään rikoksia. Vaikka pelissä ei loppujen lopuksi olisikaan monia pelitiloja, se voi olla hauskaa ajanvietettä faneille, etenkin niille, jotka eivät kärsi Matkapahoinvointi.

Johtopäätökset

Virtuaalitodellisuus pelit ne voivat olla lähitulevaisuudessa suuria uutisia, ja niissä on todella mukaansatempaavia pelejä, joissa me olemme päähenkilöitä ensimmäisessä persoonassa. Jos haluamme nauttia virtuaalitodellisuuspeleistä heti, voimme ostaa a erinomaiset VR-kuulokkeet, kuten Oculus Quest 2 ja meidän rinnallamme a hyvä peli PCilman monia vaatimuksia (loppujen lopuksi katsoja tekee kaiken tarvittavan, eikä valtavaa laskentatehoa tarvita).

Indeksi
  1. Mitkä kuulokkeet kannattaa ostaa VR-peleihin?
  2. VR:n leviäminen
  3. Punainen Stare
  4. Laboratorio
  5. Echo VR
  6. Rec Room
  7. Spider-Man: Far From Home Virtual Reality
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up