Parhaat kannettavat kosketusnäytöllä

Haluammeko käyttää kannettavaa tietokonetta, jossa on kosketusnäyttö? Katsotaan yhdessä parhaat saatavilla olevat kannettavat PC-mallit

Kannettavissa tietokoneissa kosketusnäyttö ei ole saavuttanut toivottua menestystä: monet kannettavat ilmestyivät markkinoille Windows 8.1:n aikaan, mutta ne eivät olleet tarpeeksi kypsiä korvaamaan perinteisiä ei-kosketuskannettavia. Windows 11:n, Windows 10:n ja uuden käyttöjärjestelmän saapuessa ChromeOS musiikki on muuttunut ja Yhä useammat sovellukset tukevat kosketuskynääjoka on välttämätöntä, jotta voit piirtää kannettavalle tietokoneelle ilman erillistä näytönohjainta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä ne ovat parhaat muistikirjat kosketusnäytöillä Saatavilla markkinoilla kiinnittäen erityistä huomiota malleihin, jotka tukevat erityisiä kosketusnäytön kynsiä (erittäin hyödyllinen piirtämisessä tai 3D-suunnittelussa).

Ominaisuudet

Hyvän kosketusnäytöllisen kannettavan tietokoneen ominaisuudet ovat samat kuin yllä olevassa oppaassa kuinka valita uusi muistikirjamutta lisättynä joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia:

 • Muunnettava kosketusnäyttö: kannettavasta tietokoneesta voi tulla suuri ja tehokas tabletti kääntämällä näyttöä 360 astetta ja kääntämällä näyttöä itsekantava rakenne tai irrottamalla näppäimistö.
 • Eleiden tuki: yksinkertainen kosketusnäyttö ei riitä sovellusten ja käyttöjärjestelmän täydelliseen hallintaan, koska siinä on oltava täysi tuki Windows-eleet ja Chrome-käyttöjärjestelmän eleet.
 • Optimoitu käyttöjärjestelmä: Windows 11 ja Windows 10 tukevat kosketusnäyttöjä erittäin hyvin, mutta niitä on myös markkinoilla Chromebook kosketusnäytöllä sopii kotikäyttöön ja verkkosovellusten käyttöön.
 • Kosketuskynä: Kapasitiivisen kynän läsnäolo on olennaista, koska sillä on ero joissakin piirustus- ja 3D-suunnittelusovelluksissa verrattuna hiireen ja näppäimistöön. Kalliimmissa malleissa kynä on integroitu, kun taas toisissa on aina parempi ostaa kosketuskynä kannettavan tietokoneen kanssa täydentämään varustusta.

Vain jos valittu kannettava tietokone täyttää nämä vaatimukset (tai ne on mahdollista korjata itsenäisesti, kuten kosketuskynän tapauksessa), voimme harkita sen ostamista.

Kosketa kannettavan tietokoneen osto-opas

Tässä luvussa näemme yhdessä kaikki markkinoiden parhaat kosketusnäytölliset kannettavat. Kaikki suositellut mallit ovat saatavilla Amazonista, joka on paras alusta osta täysin turvallisesti uusi kannettava tietokone.

Lenovo IdeaPad Flex 5

Halvin kosketusnäyttö, jonka voimme ostaa, on Lenovo IdeaPad Flex 5 , uusimman sukupolven Chromebook, jossa on 13,3 tuuman FullHD Touch -näyttö, 360 asteen vaihdettava näyttö, Intel Celeron 6305 -prosessori, 64 Gt eMMC:n sisäinen muisti, 4 Gt RAM-muistia, integroitu Intel UHD Graphics -näytönohjain , Chrome OS -käyttöjärjestelmä ja Lenovo USI Pen kapasitiivinen kynä.

ASUS VivoBook Flip 14

Erinomainen kannettava tietokone tehokkaalla ja joustavalla kosketusnäytöllä onASUS VivoBook Flip 14 , alumiinirunkoinen kannettava tietokone, 14 tuuman FHD Glossy -kosketusnäyttö, NanoEdge-design, 360 asteen muunnettava näyttö, AMD Ryzen 5 5500U -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt sisäistä muistia M.2 ja Windows 11 käyttöjärjestelmä.

HUAWEI MateBook

Jos etsimme kannettavaa tietokonetta perinteisillä linjoilla, mutta kosketusnäytöllä, voimme katsoa HUAWEI MateBook (1 049 €), erittäin tehokas kannettava tietokone, jossa on 14 tuuman 3K FullView -kosketusnäyttö, Intel Core i5-1135G7 -prosessori, 16 Gt RAM-muistia, 512 Gt sisäistä M.2-muistia, neljä kaiutinta jaetulla taajuudella ja subwooferilla sekä Windows 11 käyttöjärjestelmä.

ASUS ZenBook Duo 14

Yksi innovatiivisimmista kosketusnäytöllisistä kannettavista löytyy varmastiASUS ZenBook Duo 14 (1 498 €), kannettava tietokone, jossa on kaksoiskosketusnäyttö (suurin on 14 tuuman FHD Anti-Glare), Intel Core i7-1195G7 -prosessori, 16 Gt RAM-muistia, 1 Tt M.2 sisäistä muistia, omistettu video NVIDIA GeForce MX450 2GB GDDR6, Windows 11 -käyttöjärjestelmä ja ASUS Pen kapasitiivinen kynä.

Microsoft Surface Pro 8

Paras kosketusnäytöllinen kannettava, jonka voimme ostaa, on epäilemättä Microsoft Surface Pro 8 (1 968 €), joka täydellisimmässä versiossaan tarjoaa 13" Flow PixelSense -kosketusnäytön, 2880x1920 pikselin resoluution, Intel Evo -alustan (perustuu Intel Core i7-1185G7:ään), 16 Gt RAM-muistia, 512 Gt sisäistä muistia M.2, USB 4.0 -portit, jotka tukevat Thunderbolt 4 -tekniikkaa, Windows 11 -käyttöjärjestelmää, Keyboard Platinum -näppäimistöä ja Microsoft Surface Pen -kapasitiivista kynää.

Parhaat kapasitiiviset kynät

Seuraava kosketuskannettavat meidän täytyy Osta myös erinomainen kosketuskynä, joka on välttämätöntä, jotta voit käyttää piirustussovelluksia tai sovelluksia, jotka vaativat tarkkuutta kirjoitettaessa (AutoCAD tai vastaava). Parhaat ostettavat kynät ovat:

Valitsemme uuden kosketuskynämme huolellisesti, jotta voimme piirtää kuin todelliset ammattilaiset ilman näytönohjainta tai yksinkertaista tablettia.

Johtopäätökset

Kosketusnäyttöiset muistikirjat ovat nousseet näkyville viime aikoina erinomaiset laitteet ammattitason piirtämiseenluopumatta omien sovellusten mukavuudesta ja klassisen muistikirjan tehosta.

Muutaman vuoden takaiseen verrattuna kosketuskynien tekniikka on parantunut huomattavasti, ja siitä on nyt tullut erittäin herkkä (kuten oikeat kynät) ja mukavia käyttää tietyissä projekteissa tai töissä. Jos päätät ostaa kosketusnäytöllä varustetun kannettavan, varmista, että kynä on mukana, tai osta jokin luvussa olevista kynistä.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaitamme parhaat Windows-kannettavat tietokoneet, jotka voidaan muuntaa tableteiksi Älä viitsi mitä valita kannettavan ja tabletin välillä.

Indeksi
 1. Ominaisuudet
 2. Kosketa kannettavan tietokoneen osto-opas
  1. Lenovo IdeaPad Flex 5
  2. ASUS VivoBook Flip 14
  3. HUAWEI MateBook
  4. ASUS ZenBook Duo 14
  5. Microsoft Surface Pro 8
 3. Parhaat kapasitiiviset kynät
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up