Parhaat modeemit, joissa ei-toivottu puhelun esto

Paras modeemireititin, joka pystyy käsittelemään VoIP-puheluita ja joka sisältää puhelun eston

Ei-toivottujen puheluiden vastaanottaminen on aina epämiellyttävää, varsinkin jos se soitetaan lankapuhelinnumeroomme (jossa niiden tehokas suodattaminen on vaikeampaa).

Jos viime aikoihin asti ainoa tapa estää tai suodattaa lankapuheluja oli pitää lankapuhelin pois päältä tai irrotettuna, nykyään voimme luottaa nykyaikaisiin modeemireitittimiin, myös VoIP-tekniikan (eli Internetin kautta puhelut) leviämisen ansiosta. käyttää paljon tehokkaampaa puhelusuodatinta verrattuna vanhaan analogiseen linjaan suunniteltuihin laitteisiin.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat VoIP-modeemireitittimet, joissa on puheluiden esto ja suodatus, jotta voit vihdoin hallita kaikkia lankapuhelimella vastaanotettuja puheluita ja estä ne, joilla on yleisimmät etuliitteet. Yhdessä laitteiden kanssa näytämme myös, kuinka voit lisätä uusia numeroita modeemisuodattimiin, esimerkkinä AVM Fritz!Box (markkinoiden parhaat modeemit).

Tietoja VoIP-modeemeista

Nykyaikaiset modeemit VoIP-toiminnolla mahdollistavat lankapuhelimen liittämisen suoraan niihin ilman ADSL-suodattimia. Tämä sukupolven harppaus tehtiin mahdolliseksi puhelinsignaalin digitalisoinnin ansiosta, joka nyt kulkee Internetin kautta (tämä selittää VoIP:n merkityksen).
Jos meillä on valokuitulinja (FTTH tai FTTC), kiinteä puhelinliikenne tarjotaan digitaalisen linjan kautta, koska vanha analoginen äänisignaali ei ole enää saatavilla.

Kuituoptiikalla he voisivat tarjota meille myös modeemin, mutta operaattoreiden tarjoamissa malleissa sitä ei todennäköisesti ole. puhelujen suodatus tai ei-toivottujen puhelujen estojärjestelmä. Se riittää korjaamaan sen yhdistä uusi modeemi puhelusuodattimellakuten mallit, joita näemme oppaan viimeisessä luvussa.

FTTC:n tapauksessa meidän on valittava modeemireititin, jossa on VDSL-tuki, joka on tekniikka, jota käytetään Internet- (ja ääni-) signaalin saamiseen kotiimme; heti kun uusi modeemi saapuu kotiin, poistamme patentoidun modeemin ja asennamme välittömästi sen tilalle (se on täysin yhteensopiva tavallisen puhelinpistorasian kanssa) käyttämällä yhteyden edellyttämiä parametreja (kuten oppaastamme määritä modeemi TIM:lle, Fastwebille, Vodafonelle, Windille).

Jos kuitenkin olemme FTTH:ssa tai linjassa on tukossa oleva modeemi, voimme aina yhdistää uuden modeemin vanhaan kaskadin kautta; Jos haluat lisätietoja tästä mahdollisuudesta, suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka liitä uusi reititin modeemiin vaihtamatta verkkoa.

Aktivoi ei-toivottu puhelun esto

Jokaisella modeemilla on erilainen käyttöliittymä ja erilaiset painikkeet ja valikot, joten ei ole mahdollista näyttää kaikkia näyttöjä ja vaiheita puheluneston aktivoimiseksi kussakin mallissa. Yleiset vaiheet sisältävät modeemin asetuspaneelin avaamisen (yleensä osoitteen kanssa 192.168.1.1) ja etsi valikko nimeltä Puhelut, Puhelin tai Puhelusuodatin/Estä.
Esimerkiksi Fritz!Boxissa, mielestämme parhaat modeemit tämän tyyppiseen palveluun, meidän tarvitsee vain päästä modeemin ohjauspaneeliin ja noudata seuraavia vaiheita:

  • Napsautamme valikkoa Puhelimet ja sitten päälle Puhelunhallinta
  • Painamme korttia Puhelulohkot
  • Paina lopuksi Lisää numero osion alla Estä puhelinnumerot

Nyt voimme syöttää estettävät numerot modeemin antamiin kenttiin ja huolehtia myös nimen asettamisesta. Voimme syöttää estonumeron tai tietyn puhelinnumeron, joka soittaa jatkuvasti: esimerkiksi lisäämällä "00"-suodattimen, estämme kaikki ulkomaanpuhelut heti alkuunsa, jotta emme saa kalliita puheluita ulkomailta tai puhelinkeskuksista (jotka soittavat usein ulkomailta).

Jos kuitenkin haluamme estää anonyymit numerot, paina vain alareunassa olevaa painiketta Lisää kenttä ja avattavassa valikossa Alavalita Nimettömät soittajat.

Jos haluat lisätietoja numeroiden estämisestä Fritz!Boxilla, suosittelemme lukemaan meidän Opas numeroiden estämiseen Fritz!Boxissa.

Parhaat modeemit puhelunestolla

Tässä oppaan luvussa näytämme sinulle parhaat mallit, jotka voit ostaa aktivoidaksesi puhelun eston lankapuhelimissamme.

Kirjoitushetkellä kaikki puhelunestolla varustetut mallit ovat AVM Fritz!Boxjota kannattaa harkita, jos haluamme saavuttaa tehokkaan ja pitkäkestoisen puhelunsuodatustason.

Tutustuaksemme muihin huippuluokan modeemiin voimme lukea ai-oppaamme tämän hetken parhaat modeemit (kuitu, kaksoiskaista, langaton AX).

Johtopäätökset

Käyttämällä huippuluokan modeemia ja yhdistämällä lankapuhelimen siihen pystymme Estä tehokkaasti ei-toivotut puhelut, nimettömät puhelut ja puhelinkeskuksen puhelutsamalla tehokkuudella kuin mobiililaitteille suunnitelluissa sovelluksissa ja palveluissa.

Jos haluat lisätietoja lanka- ja matkapuhelimien puheluiden estämisestä, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Estä ei-toivotut kaupalliset puhelut lankapuhelimiin ja matkapuhelimiin.

Voit estää puhelut matkapuhelimesta yksityisestä tai tuntemattomasta numerosta lukemalla oppaan estää puhelut yksityisistä tai tuntemattomista numeroista.

Indeksi
  1. Tietoja VoIP-modeemeista
  2. Aktivoi ei-toivottu puhelun esto
  3. Parhaat modeemit puhelunestolla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up