Parhaat mustat taustakuvat Windowsille

Tummat taustakuvat ovat vähemmän väsyttäviä kaikissa järjestelmissä, myös Windowsissa. Katsotaanpa PC-työpöydän parhaat tummat taustat

Dark Mode on nyt läsnä kaikissa nykyaikaisissa käyttöjärjestelmissä, ja koska musta muoti on nyt räjähtänyt kaikessa loistossaan, kaikki PC:llä näkemämme grafiikka on tummaa: sovellusikkunat ovat mustia ja asetusvalikot ovat myös tummia. . Ainoa asia, joka puuttuu ulkoasun täydentämisestä PC:mme "täysmusta" on tausta, jonka täytyy olla kaunista katsottavaa, merkityksellistä ja ennen kaikkea laadukasta.

Seuraavaan oppaaseen olemme koonneet 20 parasta mustaa taustakuvaa, jotka voimme yhdistää Windows 10:n tumman tilan kanssa ja muut käyttöjärjestelmät. Kaikki kuvat toimitetaan HD-tarkkuudella (vähintään 1920x1080 pikseliä) ja ne voidaan ladata suoraan sivustoltamme virallisen latauslinkin kautta.

Indeksi

  Kuinka lisätä taustakuvia Windowsiin

  Jos haluat lisätä uuden taustan Windows-tietokoneeseen, siirrytään työpöydälle avaamatta mitään sovellusta tai ohjelmaa, paina oikeaa painiketta työpöydän taustalla ja valitse Mukauta.

  Windowsin tausta

  Lisää henkilökohtainen taustamme painamalla -painiketta Selaa ja siirrymme Lataa-kansioon, jotta voimme lisätä tumman taustamme, jotta se sopii täydellisesti kansioon Tumma tila integroitu Windowsiin.

  Parhaat mustat taustakuvat ladattavaksi

  Kaikkien suosittelemiemme taustakuvien viitesivusto on Poista roiskeet, todellinen vertailukohta korkealaatuisille taustakuville, jotka perustuvat ammattivalokuvaajien ottamiin valokuviin ja jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi.

  Lataaksesi taustakuvan, meidän tarvitsee vain painaa painiketta Lataa ilmaiseksi jokaisen kuvan oikeassa yläkulmassa. Painamalla painikkeen vieressä olevaa nuolenpäätä voimme myös valita kuvan resoluution: varmista, että lataat kuvan 1920 x 1080 tai valita resoluutioista Keskikokoinen tai Suuri.

  1) Papukaija mustalla taustalla

  Ensimmäinen taustakuva, jota voimme kokeilla puhelimellamme, on Papukaija mustalla, hyvin yksinkertainen mutta silmiinpistävä tausta, jossa on erinomainen kontrasti linnun värin ja muun kokonaan mustan taustan välillä.

  Parot

  2) Kaupunki mustavalkoisena

  Toinen erittäin mielenkiintoinen ja vihjaileva tausta on Kaupunki mustavalkoisena, josta löydämme valokuvan joistakin suuren metropolin rakennuksista, joissa on tummia sävyjä, samankaltaisia ​​kuin mustavalkoinen valokuva.

  Kaupungin tausta

  3) Kahvi ja kynä

  Muita kiinnostavia aiheita yritystietokoneelle tai yritysmuistikirjalle ovat Kahvi ja kynä, jossa kahvin musta erottuu erittäin hyvin pöydän ja kynän harmaan sävyistä.

  Musta kahvi

  4) Yöpolut

  Erittäin mukava taustakuva tietokoneellesi on Yöpolut, jossa kiemurtelevan tien valot vangitaan timelapse-tilassa täysin mustaa taustaa vasten, mikä luo todella upean kontrastin.

  Herätys timelapse

  5) Kivi etualalla

  Kuvassa Rock etualalla löydämme erittäin suuren kallion, joka peittää puolet kehyksestä, ja loput valokuvasta on kääritty syvään mustaan.

  Rock lähikuva

  6) Salama iskee yötaivaalle

  Valokuvaa ei voinut jättää väliin Salama iskee yötaivaalle, jossa voimme nähdä salaman nousevan ja leikkaavan tuskin näkyvien mustien pilvien ja punaisten välähdysten läpi.

  Musta salama

  7) Musta työpöytä

  Toinen yritystietokoneelle tai ammattilaiselle sopiva valokuva on Musta työpöytä, jossa täysin mustalle työpöydälle ilmestyy vihko, kello, kynä ja kahvi, kaikki erittäin tärkeitä työkaluja työskenteleville.

  Musta työpöytä

  8) Käynnistä tietokone pimeässä

  Löydämme myös vihjailevien valokuvien joukosta, jotka voimme asentaa tietokoneellemme Tumma PC-käynnistys, jossa kannettava tietokone toimii mustalla taustalla ja jossa on monia valon kontrasteja näytön kirkkauden vuoksi.

  PC tumma

  9) Musta pantteri

  Valokuvaa ei voinut jättää väliin Musta pantteri, jossa etualalla on valtava kissa, joka näyttää tulevan mustalta taustalta uhkaavasti. Varo kuka koskettaa tätä tietokonetta!

  Musta pantteri

  10) Yömatkaaja

  Toinen erittäin mielenkiintoinen valokuva, jota voimme käyttää taustana, on Yömatkaaja, josta löydämme matkustajan maastoajoneuvosta, joka näyttää etsivän tietä pimeässä Linnunradan ja napatähden heikon valon apuna.

  Yö safari

  Lisää mustia taustoja

  Tähän mennessä nähtyjen tummien taustojen lisäksi voimme ladata yhden seuraavan kokoelman taustakuvista, jotta voimme tyydyttää minkä tahansa intohimon tai henkilökohtaisen maun.

  Valitsemme PC:llemme parhaan ja käytämme sitä taustana ja huolehdimme siitä, että asetetaan pysyvä tumma tila (jopa päiväsaikaan).

  Johtopäätökset

  Mustan taustan valikoima on erittäin laaja: voimme hyvin valita jonkin nykyisistä taustoista tai antaa meidän inspiroitua ja valita henkilökohtaisesti taustamme tummille teemoille tai Windowsin tummalle tilaan keskittyen vain korkealaatuisiin kuviin, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi. ilman yllätyksiä eikä piilotettuja tai mainoksilla täytettyjä latauksia.

  Voimme myös lisätä joitain, jotta PC:stämme tulee entistä näyttävämpi sovelluksia, jotka vaihtavat taustakuvan automaattisesti, valitse sitten joistakin yllä olevista kuvista ja kierrä niitä tietyn ajan kuluttua.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up