Parhaat Nintendo Switch -emulaattorit PC:lle

Haluammeko pelata Nintendo Switch -pelejä ostamatta konsolia? Katsotaan yhdessä parhaat PC:lle saatavilla olevat emulaattorit

Nintendo Switch -konsoli on yksi halutuimmista videopelimarkkinoilla, sillä sen avulla jopa 4 ystävää voivat pelata kahdella ohjainparilla (vertaamattoman hauskanpitoon) ja pelata Nintendon historiaa tehneitä nimikkeitä (esim. esimerkiksi Super Mario- ja Zelda-pelejä). Konsoli on myynnissä markkinoilla hintaan 300 €, summa, jota monet eivät ole valmiita maksamaan pelikonsoliin.

Onneksi niistä ei ole pulaa Nintendo Switch -emulaattorit PC:lle, joiden avulla voit pelata pelejä tällä konsolilla ilman, että omistat sitä fyysisesti. Muistutamme, että emulaattorien käyttö on sallittua vain, jos käytämme alkuperäisiä ROM-levyjä tai säännöllisesti ostettuja kasetteja: Emme käytä emulaattoria Internetistä laittomasti ladattujen pelien pelaamiseen.

Navigaweb ei ota vastuuta seuraavan oppaan sisältämien tietojen sopimattomasta käytöstä. Piratismi on laitonta ja lain mukaan rangaistavaajoten jatka lukemista omalla vastuullasi.

Nintendo Switch -emulaattorin laitteistovaatimukset

Jotta Nintendo Switch -emulaattori toimii oikein tietokoneellamme, suosittelemme, että hankit vain tietokoneita, jotka noudattavat noudattamalla laitteistovaatimuksia:

 • Intel Core i3 tai AMD Ryzen 5 -suoritin
 • 8 Gt RAM-muistia
 • SSD-pohjainen sisäinen tallennustila
 • Erillinen näytönohjain (NVIDIA tai AMD)

Näiden ominaisuuksien avulla on mahdollista käynnistää emulaattoreita ja pelata Nintendo Switch -pelejä yksinkertaisessa grafiikkatilassa (vähemmän yksityiskohtia, mutta parempi yhteensopivuus). Jos etsimme pelikokemusta, joka on hyvin samanlainen kuin alkuperäisen konsolin tarjoama pelikokemus, meidän täytyy hanki tietokone, jolla on korkeammat laitteistovaatimukset:

 • Intel Core i5 tai AMD Ryzen 7 -suoritin
 • Vähintään 16 Gt RAM-muistia
 • Sisäinen muisti perustuu M.2 NVMe SSD:hen
 • NVIDIA GTX 1060 tai AMD Radeon RX 470 -näytönohjain (tai uudemmat mallit)

Näiden ominaisuuksien avulla kaikki emulaattorit, jotka näytämme sinulle alla, toimivat suurimmalla kapasiteetilla ja emuloivat alkuperäisen pelin grafiikkaa (edellyttäen, että ne ovat yhteensopivia emulaattorin kanssa!). Jos etsimme hyvää PC:tä emulaattoreille, suosittelemme lukemaan oppaamme rakentaa korkean suorituskyvyn PC.

Yuzu

Ensimmäinen Nintendo Switch -emulaattori, jota kutsumme kokeilemaan, on Yuzu.

Tällä avoimen lähdekoodin emulaattorilla voimme käynnistää hyvän valikoiman pelejä Nintendo Switchille muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Emulaattori on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi käyttää: käynnistämisen ja vaadittujen tiedostojen lataamisen jälkeen voit käynnistää emuloinnin ja aloittaa pelaamisen erittäin tyydyttävällä tarkkuudella vetämällä pelikansion ikkunaan.

Ennen kuin lataat tämän emulaattorin, suosittelemme tarkistamaan luettelo yhteensopivista peleistäyrittää mahdollisuuksien mukaan käynnistää vain pelejä, jotka on merkitty nimellä Täydellinen (eli ne toimivat täydellisesti, ilman ilmeisiä vikoja). Peleille ei ole hakukonetta; kompensoidaksemme voimme painaa selaimessa CTRL+F ja käyttää toimintoa Löydöt selaimessasi löytääksesi suosikkipelisi.

Ryujinx

Toinen Nintendo Switch -emulaattori, jota voimme kokeilla PC:llä, on Ryujinx vapaa.

Tämä avoimen lähdekoodin emulaattori tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tuomaan uusia käyttäjiä konsoliemulointiin. Vaikka se ei ole yhteensopiva kaikkien Nintendo Switch -pelien kanssa, Ryujinx väittää olevan yhteensopiva yli 1000 pelin kanssa, vaikka alle puolet niistä on pelattavissa hyväksytyllä tasolla.

Ennen kuin lataat tämän emulaattorin, on siksi suositeltavaa lukea yhteensopivuusluettelo, joka on ladattu suoraan kehittäjän Github-sivulle, jotta voit tarkistaa halutun pelin yhteensopivuuden. Yhteensopivuusvälilehden sisällä oleva hakupalkki on erinomainen: sen avulla voit etsiä pelin välittömästi ja tarkistaa sen toimivuuden.

Cemu

Viimeinen emulaattori, jota suosittelemme kokeilemaan, on Cemusuunniteltu jäljittelemään Wii U -konsolia ja yhteensopiva myös i:n kanssa Multiplatform-pelejä, jotka on julkaistu Switchissä.

Cemu on monimutkaisempi emulaattori kuin kaksi ensimmäistä, jotka näytimme sinulle, mutta kun se on määritetty oikein, voit pelata Wii U- ja Nintendo Switch -pelejä korkeammalla graafisella tasolla. muita mielenkiintoisia ominaisuuksia pelleille.

Tässäkin tapauksessa on aina suositeltavaa tarkistaa yhteensopivuusluettelo ennen kuin siirryt emulaattoriin. Käytämme tätä tarkoitusta varten sivun aakkosjärjestystä ja tarkistamme yhteensopivuuskuvakkeen olemassaolon: jos mahdollista, yritämme pelata vain pelejä, jotka on merkitty Täydellinen.

Johtopäätökset

Nintendo Switch -emulaattorit ovat pieniä teknisiä jalokiviä, jotka pystyvät ajamaan monia vain Nintendo-konsoleille julkaistuja pelejä myös meidän PC:llämme ilman, että konsolia tarvitsee ostaa fyysisesti. Peli-ROM-levyjä voi hankkia vain alkuperäisistä kasetteista: siksi on suositeltavaa aseistaa itsesi kasettien ROM-poistimella ja kopioida oma kopio pelistä levylle välttäen laittomat lataukset Internetistä (usein täynnä viruksia tai tietoturvariskejä).

Ne, jotka haluavat pelata vanhoja pelejä PlayStationille tai DreamCastille, voivat myös lukea oppaitamme parhaat emulaattorit PlayStationille Hei parhaat emulaattorit DreamCastille.

Indeksi
 1. Nintendo Switch -emulaattorin laitteistovaatimukset
 2. Yuzu
 3. Ryujinx
 4. Cemu
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up