Parhaat ohjelmat ja sovellukset kryptovaluuttojen hallintaan

Haluammeko tallentaa kryptovaluuttoja, mutta emme tiedä mitä lompakkoa käyttää? Katsotaan yhdessä parhaat palvelut, joita voidaan käyttää tietokoneella ja puhelimella.

Viime vuosina kryptovaluutat ovat nousseet yhä tärkeämmäksi rooliksi maailmantaloudessa, ja niistä on muodostunut uusi keino spekuloida taloudellisella tasolla sekä suoraan (louhimalla ja/tai myymällä kryptovaluuttaa sen arvon noustessa) että epäsuorasti. (vedonlyönti kryptovaluutan arvon noususta tai laskusta).

Tunnetuin kryptovaluutta on Bitcoinmutta vuosien varrella on ilmestynyt monia muita vastaavia kryptovaluuttoja, jotka ovat hitaasti nostaneet hintaaan, kunnes ne ovat saavuttaneet erittäin mielenkiintoisia arvoja.

Mutta jos halusimme tallentaa Bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja, mitä työkaluja voimme käyttää? Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat kryptovaluuttalompakot, joita voit käyttää tällä hetkellä. Lompakot jaetaan sen mukaan, millä alustalla niitä hallitaan: lompakot kuuma lompakko ovat saatavilla sekä PC-ohjelmina että älypuhelinsovelluksina, kun taas lompakoita kylmä lompakko ne ovat saatavilla fyysisinä USB-tikuina, joilla voit mustasukkaisesti suojata kryptovaluuttojasi.

Kuinka kryptovaluuttalompakko toimii

Kryptovaluuttalompakko voi toimia kahden koodin ansiosta, jotka annetaan lompakon aktivoinnin yhteydessä: the julkinen avain ja yksityinen avain. Nämä kaksi koodia ovat kryptovaluutoille omistetun lompakon toiminnan perusta, ja ennen sovelluksen tai palvelun valitsemista meidän on tiedettävä niiden merkitys hyvin.

  • Julkinen avain: tämä avain vastaa perinteisen tilin IBAN-numeroa ja mahdollistaa kryptovaluuttojen vastaanottamisen lompakkoosi. Jakamalla tämän koodin voimme vastaanottaa Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja tilillemme muista kryptolompakoista, kaivosohjelmista tai kryptovaluutanvaihtosivustoista.
  • Yksityinen avain: tämä avain on tärkein, koska se mahdollistaa pääsyn lompakkoon. Se vastaa nykyisen tilin salasanaa, eikä sitä tule koskaan jakaa kenenkään kanssa! Tämän avaimen katoaminen vastaa perinteisen lompakon menetystä (emme voi enää koskaan käyttää sitä) ja tämän avaimen varastaminen johtaa kaikkien tallennettujen kryptovaluuttojen menettämiseen (koska varas siirtää kaikki kryptovaluutat käyttämällä hänen julkinen avaimensa).

Säilytämme nämä kaksi koodia huolellisesti heti kun ne ovat saatavilla, ehkä hyödynnämme joitain asianmukaisesti suojattuja ja salattuja tiloja.

Parhaat lompakkoohjelmat PC:lle

Paras PC:lle ladattava kryptovaluuttalompakko on Electrumilmainen ja avoimen lähdekoodin lompakko, joka on yhteensopiva Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa.

Tällä ohjelmalla voimme luoda suojattuja lompakoita Bitcoinin ja sen johdannaisten (kuten Bitcoin Cash) tallentamiseen, mutta sitä ei voi käyttää muuntyyppisten kryptovaluuttojen tallentamiseen. Keskittymällä tähän ohjelmaan voimme hyötyä kaikista edistyneimmistä toiminnoista portfoliomme hallintaan: kaksivaiheisesta todennusta pääsyyn laitteistoavaimen kautta (tarkoitukseen suunniteltu USB-tikku). Ohjelma tarjoaa myös näyttöjä, jotka on omistettu kryptovaluuttojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen (myös QR-koodin kautta), joten voit rikastuttaa lompakkoasi tai myydä hallussasi olevia Bitcoineja ansaitaksesi rahaa.

Toinen erittäin kelvollinen ohjelma kryptovaluuttojen tallentamiseen PC:lle on Exodusladattavissa Windowsille ja Macille (myös M1-sirulla varustetuille).

Tämä lompakko tukee yli 150 erilaista kryptovaluuttaa (klassisen Bitcoinin lisäksi), tarjoaa vertaansa vailla olevan turvatason yksityisten ja julkisten avainten tallentamiseen ja tarjoaa myös selkeästi näkyvät painikkeet kotisivulla kryptovaluuttojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen yksinkertaisen QR-koodin avulla. jaetaan sen henkilön kanssa, jonka on lähetettävä kryptovaluutta lompakkoimme). Se on tällä hetkellä paras valinta niille, jotka haluavat hallita useita kryptovaluuttoja modernilla, turvallisella ja helppokäyttöisellä lompakolla.

Ne, jotka haluavat käyttää kryptovaluuttoja ikään kuin ne olisivat todellista valuuttaa, voivat keskittyä SpectroCoinvoidaan käyttää PC:llä verkossa olevan ohjelman kautta.

Keskittymällä tähän kryptovaluuttalompakkoon voimme tallentaa Bitcoinia ja muita viimeaikaisia ​​kryptovaluuttoja moderniin ohjelmaan, joka on vahvasti integroitu verkkokäyttöliittymään, jotta voimme tarjota tehokkaan hallintakokemuksen, joka on välttämätöntä kryptovaluuttojen lähettämisessä ja vastaanottamisessa. Mielenkiintoisin ominaisuus on mahdollisuus pyytää sellainen virtuaaliseen lompakkoon linkitetty prepaid-korttijoten voit nostaa pankkiautomaateista ja maksaa kaikissa Visa-piiriä tukevissa kaupoissa muuntaen kryptovaluutat euroiksi tai dollareiksi reaaliajassa.

Parhaat lompakkosovellukset mobiililaitteille

Älypuhelintaan usein käyttävät voivat asentaa sen sisään kryptovaluuttalompakkosovelluksen ja tarkistaa lompakon saldon reaaliajassa sekä lähettää tai vastaanottaa kryptovaluuttoja mihin aikaan päivästä tahansa.

Paras sovellus, jota voimme käyttää kryptovaluutoille omistettuna mobiililompakkona, on Coinbaseladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Coinbase-sovelluksella on mahdollista tallentaa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja turvallisesti uusimman sukupolven kaksikerroksisella turvajärjestelmällä ja biometrisellä pääsyllä lompakkoon. Sovelluksen käyttöliittymästä on mahdollista välittömästi tarkistaa kokonaissaldo ja saldo kaikkien hallussamme olevien kryptovaluuttojen perusteella ja jälleen käyttöliittymästä voimme valita, lähetetäänkö, vastaanotetaan tai vaihdetaanko kryptovaluuttoja muiden Coinbase-lompakkojen kanssa vai muiden digitaalisten lompakoiden kanssa. lompakot.

Toinen kryptovaluutta-mobiililompakko, jota suosittelemme kokeilemaan, on Luottamusladattavissa Android ja varten iPhone.

Lataamalla tämän sovelluksen puhelimeen voimme hallita Bitcoinia, Ethereumia ja muita menestyneitä kryptovaluuttoja erittäin yksinkertaisessa ja selkeässä käyttöliittymässä, joka pystyy tarjoamaan välittömästi kaikki työkalut uusien kryptovaluuttojen lähettämiseen ja vastaanottamiseen (kuten QR-koodin jakamiseen siirtoa varten). Myös tässä tapauksessa voimme hyödyntää biometristä pääsyjärjestelmää ja kaksivaiheista todennusta lompakon suojaamiseksi paremmin.

Toinen hyödyllinen sovellus kryptovaluuttalompakona on Kuuladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Kyseinen sovellus tarjoaa mahdollisuuden tallentaa tunnetuimpia kryptovaluuttoja ja ostaa niitä suoraan ilman louhintaa siinä olevan vaihtoalustan ansiosta. Jokainen halukas voi siksi välttää kiinnostavien Bitcoinien tai muiden kryptovaluuttojen louhimisen ja ostamisen suoraan sovelluksesta ilman, että joutuisi vaihtamaan niitä tai vastaanottamaan niitä muilta lompakon omistajilta.

Parhaat laitteistolompakot

Turvallisimmat kryptovaluuttalompakot ovat epäilemättä laitteistolompakot. Nämä lompakot tunnistetaan myös kylmä lompakko koska ne eivät vaadi Internetiä ja voivat säilytä kryptovaluuttojamme turvallisestivaikka sähköä ei ole tai Internetiä ei ole mahdollista käyttää.

Tämän tyyppisistä lompakoista kiinnostuneet (vähemmän käytännölliset kuin edelliset, mutta paljon turvallisemmat) voivat valita yhden alla olevista malleista:

Määrittämällä jonkin yllä olevista laitteistolompakoista saamme turvallisen tilan kryptovaluutoidemme tallentamiseen, suojassa hakkereilta ja huijareilta.

Johtopäätökset

Kryptovaluuttojen säilyttäminen on erittäin tärkeää ja on välttämätöntä valita välittömästi hyvä digitaalinen lompakko, johon luotamme ja joka tarjoaa korkeat turvallisuusstandardit. Ne, jotka haluavat vaihtaa kryptovaluuttoja tietokoneelta, voivat käyttää erittäin tehokkaita ohjelmia, kuten mahdollista käytä kaikkien käytössä olevien älypuhelinmallien kanssa yhteensopivia lompakkosovelluksia. Vainoharhaisimmat voivat ostaa kryptovaluuttoja ja säilytä niitä kylmässä lompakossaodottavat voivansa myydä ne edelleen ostohintaa korkeammalla hinnalla.

Ne, joilla on vähän kokemusta ja jotka haluavat kokeilla spekulatiivista sijoittamista kryptovaluuttoihin tai haluavat vain tehdä talletuksen kerätäkseen korkoa, voivat yksinkertaisesti luottaa lompakoihin, joita hallinnoivat online-alustojen, kuten Coinbase tai Nexo, jotka käytännössä toimivat pankkien tavoin. Rekisteröidyt, talletat rahaa ja nostat milloin haluat, ilman huolta lompakoiden itsenäisestä hallinnasta.

Ne, jotka eivät ole kryptovaluuttojen asiantuntijoita ja haluavat saada nopeasti kaikki tiedot niistä, voivat lukea oppaamme parhaat kryptovaluuttasovellukset aloittelijoille.

Indeksi
  1. Kuinka kryptovaluuttalompakko toimii
  2. Parhaat lompakkoohjelmat PC:lle
  3. Parhaat lompakkosovellukset mobiililaitteille
  4. Parhaat laitteistolompakot
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up