Parhaat online- ja pilvipalvelut

Parhaat Microsoft Office -vaihtoehdot, jotka ovat verkossa ja joita voi käyttää ilmaiseksi kaikilla tietokoneilla ja älypuhelimilla

Microsoftin Office -ohjelmistopaketti on saatavana kahdessa versiossa, joista toinen voidaan ostaa perinteisellä tavalla asennettavien ohjelmien kanssa, toinen kokonaan verkossa pilvessä, joka maksetaan tilauksella. Olemme nähneet toisessa artikkelissa eroja klassisen Microsoft Officen ja Microsoft 365 -pilven välillä, viitaten siihen, että useimmissa tapauksissa se on kätevää keskittyä pilviversioonvarsinkin jos työskentelemme usein Officen kanssa.

Jos et halua käyttää mitään, tiedämme jo parhaan vaihtoehdon LibreOffice, joka voidaan asentaa ilman rajoituksia Windows- ja Mac -tietokoneille.

Mutta jos haluamme käyttää Officea verkossa, hyödyntäen siten pilveä jokapäiväisten asiakirjojen hallintaan? Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat Office -ohjelmat verkossa, joten voit luoda, muokata, tallentaa ja jakaa asiakirjoja mistä tahansa tietokoneesta pitäen samalla synkronoidun arkiston pilvessä.

LUE MYÖS -> Top 10 ilmaista Microsoft Office -vaihtoehtoa PC: lle ja Macille italiaksi

Indeksi

  1) Office Online

  Sivu Toimisto verkossa voit käyttää Office -pääohjelmia (Word, Excel ja PowerPoint) verkkosovelluksena, joten voit luoda ja muokata mitä tahansa asiakirjaa täysin ilmaiseksi.
  Microsoft -ohjelmiston verkkosovellukset voidaan käynnistää selaimella, kuten Chromella tai Firefoxilla, ilman ohjelmiston asennusta ja ilmaiseksi.

  Jatkaaksemme meidän tarvitsee vain napsauttaa luvun alussa olevaa linkkiä, napsauttaa sitten Kirjaudu ja antaa Microsoft -tilin tunnistetiedot, jotta pääset online -osioon, jossa voit luoda uusia Word-, Excel- tai PowerPoint -tietoja asiakirjoja.

  Ainoa järjestelmän rajoitus on syvä yhteys pilveen: muokatut tai luodut tiedostot ladataan OneDrive -pilvitilaan, joka on ainoa, jota voidaan käyttää tiedostojen hallintaan Office Onlinen kautta. Tämä ei ole suuri ongelma, jos käytämme Windowsia, koska Onedrive -kansiot synkronoidaan järjestelmän kanssa ja voimme sitten helposti käyttää tiedostojamme avaamalla OneDrive -kansion.

  Eri web -toimisto -ohjelmien käyttöliittymät ovat käytännössä identtisiä, ja niissä on kaikki tärkeimmät työkalut ja vaihtoehdot tekstin muotoiluun ja elementtien lisäämiseen. On selvää, että kehittyneistä toiminnoista tai tietyistä erityisistä työvälineistä puuttuu, mutta voimme aina saada ne rekisteröitymällä Microsoft 365.

  2) Google -dokumentit

  Jos et pidä Microsoftin toimistosta verkossa, voimme käyttää myös Googlen tarjoamaa ohjelmistopakettia Google Docs.
  Tämä paketti tarjoaa Wordin, Excelin ja PowerPointin kaltaisia ​​verkkosovelluksia asiakirjojen kirjoittamiseen, laskentataulukoiden ja esitysten luomiseen.

  Google -asiakirjat on tekstieditorille varattu osio, mutta voimme milloin tahansa avata vasemman yläkulman valikon ja valita sarjan muut osat (Google Sheets Ja Google -esitykset), jotta saat oikean ohjelman käsillä olevaan työhön.

  Google -dokumentit käyttää OneDrive -tallennustilaa uusien tiedostojen ja muokattujen tiedostojen tallentamiseen, ja kuten Office Onlinessa, voimme synkronoida tiedostoja eri tietokoneilta ja pitää ne tallennettuina pilveen pitäen ne aina saatavilla lataamalla asiakasohjelman . Google asema.

  Myös Google Driven kautta voimme ladata doc- tai docx-, xls- tai xlsx-, ppt- tai pptx -tiedostoja ja muokata niitä suoraan verkkosovellusten kautta. Toimiakseen sviitti vaatii Google -tilin (Gmailille tai Android -älypuhelimelle luotu tili on myös hyvä), ja jotta voimme avata tiedostoja jopa offline -tilassa, meidän on asenna tietokoneellemme Google Chrome ja tietty laajennus.

  Toisessa artikkelissa näimme kuinka avaa Office -tiedostot tietokoneella Google -dokumenttien avulla; lukemalla meidän Google -dokumenttien opas tulemme yhä paremmin käyttämään tätä täysin ilmaista sviittiä.

  ONLYOFFICE

  Toinen vaihtoehto perinteiselle toimistolle on ONLYOFFICE, online -toimistopaketti, joka julkaistiin avoimen lähdekoodin lisenssillä.
  Jos haluat käyttää tätä sviittiä, rekisteröidy palveluun ilmaiseksi ja siirry kirjautumalla ONLYOFFICE Cloud -osaan, jotta sinulla on heti tekstieditori, laskentataulukko ja esityseditori, joka on helppokäyttöinen, nopea ja tukee kaikkia tiedostotyyppejä luotu Officella (doc, docx, xls, xlsx, ppt ja pttx). Online -verkkosovellusten lisäksi voit myös asentaa asiakkaan tietokoneellesi, joten voit käyttää todellista vaihtoehtoa Office -tietokoneellesi ilmaiseksi.

  Sviitti on saatavilla ilmaiseksi, mutta eri rajoituksilla, enemmän kuin tarpeeksi kodin tai pienen toimiston tarpeisiin; jos tarvitsemme enemmän virtaa ja pääsyä kaikkiin toimintoihin, voimme tilata a kuukausi- tai vuositilaus palveluun, jotta toimintoja voidaan laajentaa myös muille käyttäjille.

  SSuite -toimisto

  Haluammeko käyttää todellista online -käyttöjärjestelmää Office -paketin mukana? Suosittelemme kokeilemaan SSuite -toimisto, todellinen pilvikäyttöjärjestelmä, jota voidaan hallita selainikkunasta.
  Käynnistämällä tämän käyttöjärjestelmän (hyvin samanlainen kuin Windows) voimme muokata ja luoda uusia toimistoasiakirjoja suoraan verkossa avaamalla Käynnistä -valikon vasemmassa alakulmassa ja käyttämällä jotakin osion verkkosovelluksista SSuite -toimistotyökalut.

  Voimme muokata Word -tiedostoja Carbon HD + Word Editor tai WordGraph Online -editori, kun taas laskentataulukoissa voimme käyttää CarbonPlus HD + -laskentataulukko Ja BasicMath -laskentataulukko. Tällä hetkellä ei ole esitysohjelmaa, mutta asiakirjojen kirjoittaminen ja laskentataulukoiden hallinta on varmasti erinomainen vaihtoehto tähän asti nähtyille ratkaisuille.

  OffiDocs

  Viimeinen alusta, jonka haluamme mainita kelvollisena vaihtoehtona Office Onlineen, on OffiDocs.
  Tältä sivustolta löydämme joidenkin erittäin kuuluisien avoimen lähdekoodin ohjelmien (LibreOffice) verkkosovellusversiot, jotka voidaan käynnistää yksinkertaisesti painamalla painiketta Tulla sisään valitun verkkosovelluksen vieressä.

  Sen avulla voimme luoda tekstiasiakirjoja (aloittamalla Luo uusia online -asiakirjoja), uudet laskentataulukot (alkaen Luo uusi online -XLS -laskentataulukko) ja lopuksi luoda uusia esityksiä (aloittamalla Luo uusi online -PPT -esitys).

  Toimistosovellusten lisäksi löydät myös GIMP online, OpenShot online, Blender online ja Audacity.

  Päätelmät

  Ilmaisten online -toimistopakettien avulla voimme muokata toimistoasiakirjoja suoraan pilvessä ottamatta tilaa tietokoneelta ja tallentamatta muutoksia ja uusia tiedostoja valitulle palvelulle varattuun tilaan välttäen Microsoft 365 -tilauksista tai klassisesta paketista maksamisen. toimistosta.

  Suurinta osaa yllä olevista alustoista voidaan käyttää kirjoittaa samanaikaisesti jaetun asiakirjan, jotta voit kirjoittaa useille käsille samalle arkille; Tästä näkökulmasta Google Docs on lyömätön ja edelleen paras vaihtoehto Office Onlineen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up