Parhaat ostettavat Chromebookit, erittäin nopeat Google-kannettavat

Jos haluat ostaa nopean kannettavan tietokoneen edulliseen hintaan, Googlen Chromebook on täydellinen valinta, joten katsotaanpa, minkä ostaa

Jos etsimme nopeaa mutta edullista kannettavaa tietokonetta, voimme harkita Chromebookin ostamista Chrome OS käyttöjärjestelmä hallinnoi suoraan Google.

Näissä innovatiivisissa kannettavissa tietokoneissa yhdistyvät Windows-kannettavien parhaat ominaisuudet Macin mukavuuteen ja välittömyyteen: ne ovat siksi helppokäyttöisiä, erittäin turvallisia (on immuuneja Windows-viruksille) ja selkeästi erittäin nopeita sekä käynnistyksen yhteydessä että uusia ohjelmia avattaessa.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat ostettavat Chromebookitjoka kuvaa Chromebookien hintoja ja erityisiä ominaisuuksia, jotta kannettava tietokone voidaan korvata tehokkaasti Windowsilla tai MacBookilla.

Chromebookin ominaisuudet

Chromebook on kannettava tietokone, jossa on ChromeOS käyttöjärjestelmänä; jälkimmäinen Se perustuu Google Chrome -selainkoodiinoptimoitu tarjoamaan nopean ja sujuvan työpöytäkokemuksen.

Chromebookien erityispiirteet ovat periaatteessa kolme:

 • Chromebook-ohjelmat ovat täydellisiä verkkosovelluksia jota voidaan käyttää vain, kun tietokone on yhteydessä Internetiin. Chrome OS:n uusimmissa versioissa voimme käyttää joitain verkkosovelluksia offline-tilassa tai asentaa Android-sovelluksia lisätä tuottavuutta vaarantamatta käyttöjärjestelmän nopeutta.
 • Käyttöjärjestelmä perustuu Google Chrome -selaimeen ja se on pohjimmiltaan sovellusten käynnistyspaneeli ja selain verkkosivustojen selaamiseen ja kaikkien verkkopohjaisten sovellusten avaamiseen.
 • Chromebookit ovat erittäin helppokäyttöisiäkoska Google päivittää jatkuvasti konfiguraatioita, ylläpitoa, virustorjuntaa ja koko järjestelmää.

Emme kuitenkaan voi käyttää Chromebookeissa ohjelmia, jotka voidaan asentaa Windowsiin tai Maciin: Yhteensopivia sovelluksia voi ladata Chrome Web Storestajoka esittelee suuren määrän sovelluksia, jotka on rakennettu toimimaan omistettuina ohjelmina.

Juuri tämä ominaisuus on menestyksen perusta: saatavilla on lukuisia sovelluksia työ- ja viihdetoimintojen suorittamiseen kaikilla tasoilla, ja koska se perustuu Chromeen, ohjelmat käynnistetään ja suoritetaan nopeudella, jollaista ei ole koskaan nähty muissa kannettavissa tietokoneissa (ehkä vain MacBookit voivat olla yhtä nopeasti kuin Chromebook).

Chromebookit käynnistyvät alle 5 sekunnissa ja niitä voivat käyttää myös IT:stä täysin tietämättömät ihmiset ilman, että he voivat aiheuttaa vahinkoa ja tarvitsematta koskaan teknistä apua.

Ilmeisesti sovellusten lisäksi Yhteensopivuus Chrome-laajennusten kanssa on taattujotka aktivoituvat ja vaikuttavat koko järjestelmään. Järjestelmä on vahvasti integroitu Googlen ekosysteemiin (Gmail, YouTube, Drive jne.), joten tunnetuimpien hakukonepalvelujen käyttäminen on todella helppoa. Järjestelmä on optimoitu katsomaan mitä tahansa videota verkossa parhaalla laadulla, mutta voimme myös toistaa paikallisia tiedostoja ja tiedostoja flash-asemalla.

Sovellukset, pelit, valokuvat, musiikki, elokuvat, videot ja asiakirjat tallennetaan Internetiin, ja ne voidaan avata, lukea tai muokata mistä tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia tiedostojen varmuuskopioinnista tai katoamisesta.

Tämä ei tarkoita sitä tiedostot ne kuitenkin tallennetaan vain verkkoon, mutta ne voidaan myös tallentaa paikallisestitietokoneen muistissa.

Laitteistopuolella meillä on hyvät kannettavat tietokoneet verkkotoimintojen suorittamiseen ja Chromelle optimoitujen ohjelmien käynnistämiseen, mutta älä usko, että niillä voi tehdä tietokonegrafiikkaa tai pelata pelejä (myös koska käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva perinteisen PC:n kanssa pelit).

Parhaat ostettavat Chromebookit

Kun olet nähnyt Chromebookin edut ja haitat, on aika arvioida, mikä malli kannattaa ostaa. Italiassa on saatavilla monia malleja, joista osa myydään myös suurissa IT-ketjuissa.

Suositus on ostaa Chromebookit verkkokauppasivustoilta (kuten Amazon), jotta voimme aina palauttaa Chromebookin ja nähdä muita ongelmia tai tyytymättömyyden sattuessa. halpa kannettava tietokone.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 2-in-1

Tällä hetkellä halvin Chromebook, jonka voimme ostaa, on Lenovo IdeaPad Duetjonka myy ja toimittaa Amazon alle 300 eurolla.

Tässä kannettavassa tietokoneessa on 10,1 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, MediaTek P60T -prosessori, 64 Gt sisäistä muistia, 4 Gt RAM-muistia, integroitu ARM Mali-G72 MP3 -näytönohjain, Wi-Fi+Bluetooth-liitäntäjärjestelmä, Lenovo-näppäimistö, kamera 2,0 MP edessä, 8,0 MP takakamera ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.

HP Chromebook x360 14a

Toinen kelvollinen kannettava ChromeOS-käyttöjärjestelmällä onHP Chromebook x360 14ajoka kuuluu muistikirjoiksi muunnettavien tablettien luokkaan.

Tässä uusimman sukupolven avoautossa on 14" FHD IPS häikäisemätön kosketusnäyttö, 360 astetta kääntyvä näyttö, Intel Celeron N4120 -prosessori, 4 Gt LPDDR4 RAM -muistia, 64 Gt sisäistä muistia, Intel UHD 600 -näytönohjain, Wi-Fi-yhteys, HD-verkkokamera, nopea lataustuki (HP Fast Charge) ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.

Acer Chromebook 314

Löydämme tällä hetkellä Chromebook-kategorian parhaista kannettavista tietokoneistaAcer Chromebook 314.

Tässä kannettavassa on 14" Full HD LED -näyttö, Intel Pentium Silver N5030 -prosessori, 8 Gt DDR4 RAM, 64 Gt sisäinen muisti, Intel UHD 605 -näytönohjain, Wi-Fi-yhteys, paino 1,5 kg ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.

Lenovo IdeaPad Flex 5 Chromebook

Hinta-laatusuhteeltaan paras Chromebook on epäilemättä Lenovo IdeaPad Flex 5 Chromebookerinomainen keskitason avoauto, joka sopii kaikkiin käyttötilanteisiin.

Tässä kannettavassa tietokoneessa on 13,3" Full HD Touch -näyttö, 360 astetta kääntyvä näyttö, Intel Celeron 6305 -prosessori, 64 Gt sisäistä muistia, 4 Gt RAM-muistia, Lenovo USI Pen -kosketuskynä, integroitu Intel UHD Graphics -näytönohjain, Wi-Fi-yhteys -Fi , HD-verkkokamera ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.

Acer Chromebook Spin

Markkinoiden huipulla on erittäin tehokas ja erittäin kallis Chromebook (joka on sama kuin Windows-kannettavissa): puhummeAcer Chromebook Spin.

Korkea myyntihinta on perusteltu tämän Chromebookin suurella teholla: siinä on 13,5 tuuman Quad-HD IPS -kosketusnäyttö, Intel Core i3-10110U -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 128 Gt sisäistä muistia, Intel UHD Graphics 620 -grafiikka kortti, Bluetooth- ja Wi-Fi 6 -yhteys ja Chrome OS -käyttöjärjestelmä.

Johtopäätökset

Yllä näkemämme Chromebookit ovat epäilemättä parhaita verkossa ostettavia Chromebookeja, mikä säästää rahaa ja saa maksimaalista myynnin jälkeistä apua. Nämä Google-kannettavat ovat ehdottomasti supernopeita, niitä voi käyttää opiskeluun ja työhönne ovat kevyitä ja ne voidaan yhdistää mihin tahansa Wi-Fi-verkkoon ilman suojausongelmia Chrome-käyttöjärjestelmän tarjoaman korkean suojausstandardin vuoksi.

Chrome OS -käyttöjärjestelmää ei kuitenkaan voi ladata ilmaiseksi niille, jotka haluavat käyttää tai vain kokeilla Google ChromeOS -käyttöjärjestelmäävoi ladata Pilvivalmiitailmainen ja yhteensopiva kaikkien tietokoneiden kanssa.

Saat lisätietoja lukemalla ai-oppaitamme Chromebookin temppuja online- ja offline-työskentelyyn ja klo 30 parasta Chrome-sovellusta, jotka toimivat offline-tilassa ohjelmina.

Indeksi
 1. Chromebookin ominaisuudet
 2. Parhaat ostettavat Chromebookit
  1. Lenovo IdeaPad Duet Chromebook 2-in-1
  2. HP Chromebook x360 14a
  3. Acer Chromebook 314
  4. Lenovo IdeaPad Flex 5 Chromebook
  5. Acer Chromebook Spin
  6. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up