Parhaat PC-sovellukset piirtämiseen grafiikkatabletilla

Onko meillä tietokoneeseen kytketty näytönohjain? Katsotaan yhdessä ilmaisia ​​ohjelmia, joita voimme käyttää piirtämiseen

Grafiikkatabletti on korvaamaton työkalu niille, jotka rakastavat piirtää tai maalata ammattimaisesti PC:llä. Sen avulla voimme tehdä luonnoksia piirustuksista, joita teemme myöhemmin, mutta myös piirtää sarjakuvia, mangaa tai mitä tahansa muuta suoraan näytölle, koska ne tarjoavat kosketukselle hyvin samanlaisen renderöinnin kuin kynä ja lyijykynä, tietyllä tarkkuudella verrattavissa klassiseen vapaan käsin piirtämiseen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle ilmaisia ​​piirustusohjelmia, joita voidaan käyttää ilmaiseksi PC:llä näytönohjaimen kanssa. Suositellut sovellukset ovat kaikki ilmaisia ​​ja ovat täydellisesti yhteensopivia uusimman sukupolven näytönohjainten kanssa, kuten

Indeksi
  1. Microsoft Whiteboard
  2. LINKUTTAA
  3. Inkscape
  4. Krita
  5. Pencil2D-animaatio
  6. Sovelluksia lapsille

Microsoft Whiteboard

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan näytönohjaimen kanssa, on Microsoft Whiteboardintegroitu Windows 11:een ja Windows 10:een, mutta myös ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Microsoft Store.

Tämän sovelluksen avulla voimme alkaa tutustua grafiikkatauluun ja mukana tulevaan kynään piirtämällä hyvin yksinkertaisia ​​viivoja, muotoja ja aiheita. Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta tämä sovellus tarjoaa ikkunan alaosassa joukon vinkkejä, lyijykyniä ja kyniä käytettäväksi värittämiseen ja piirtämiseen sekä muita hyödyllisiä piirtotyökaluja, kuten pyyhekumi, viivain, lasson valinta ja tekstin lisääminen. tai kuvia.

LINKUTTAA

Löydämme perinteisistä kuvankäsittelyohjelmista, jotka ovat hyödyllisiä myös piirtämiseen LINKUTTAA, yksi parhaista vaihtoehdoista Photoshopille; Tämä sovellus voidaan ladata ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

Vaikka sitä ei ole suunniteltu piirtämiseen, siinä on kaikki tarvittavat työkalut minkä tahansa piirtämiseen, mukaan lukien siveltimet (erityyppisillä kärjillä), kaikenlaiset lyijykynät ja jopa tehokas täyttötyökalu. Paras työkalu piirtämisen aloittamiseen GIMP:llä ja grafiikkataululla on varmasti sivellin, mutta voimme myös luoda hienostuneempia piirustuksia lyijykynällä, airbrushilla tai kynällä.

Inkscape

Jos haluamme aloittaa piirtämisen vakavasti, meidän on käytettävä ammattimaisia ​​ohjelmistoja, mieluiten ilmaisia ​​ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Paras, jonka voimme asentaa PC:lle, on ehdottomasti Inkscapeladattavissa osoitteesta virallinen sivusto.

Inkscape on vektorigrafiikkaa varten suunniteltu ohjelma, joka tarjoaa monia siveltimiä ja työkaluja kaikenlaisten kuvien piirtämiseen. Grafiikkataulun liittämisen jälkeen meidän tehtävämme on aloittaa piirustuksen viivojen ja ääriviivojen piirtäminen sekä tehdä muutoksia viivoihin ja vektoripisteisiin, jotta piirrettävien viivojen ja muotojen oikeat mittasuhteet säilyvät. Se on tällä hetkellä paras PC-ohjelma grafiikkataululla piirtämiseen.

Krita

Jokainen, joka haluaa kokeilla käsiään sarjakuvan tai mangan luomisessa, voi piirtää grafiikkataululla yhdessä ammattiohjelman kanssa, esim. Kritasaatavilla ilmaiseksi alkaen virallinen sivusto.

Krita tarjoaa monia piirustustyökaluja, joten voit luoda sarjakuvia luonnoksia, värittää sarjakuvia ja luoda kuvia japanilaisesta mangasta. Tämän sovelluksen erikoisuutena on lukuisten mallien olemassaolo, joita voit käyttää oman suunnittelusi pohjana: voimme siis valita, aloitammeko kokonaan tyhjästä vai inspiroitummeko jostain olemassa olevista malleista.

Pencil2D-animaatio

Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus animoitujen sarjakuvien piirtämiseen on Pencil2D-animaatiojosta voimme ladata ilmaiseksi virallinen sivusto.

Pencil2D Animationin avulla voimme luoda nopeasti sarjakuvia tai mangaja ja animoida ne suoraan sovelluksessa ilman erillistä renderöintiohjelmaa. Tämä ohjelma toimii erityisen hyvin johdannossa suositellun näytönohjaimen kanssa, ja sen avulla voit luoda kaikenlaisia ​​piirustuksia, sarjakuvia tai mangaja.

Sovelluksia lapsille

Haluammeko herättää lastemme mielikuvitusta? Näytönohjain sopii heille, sillä sitä voi käyttää jo pienestä pitäen piirtämiseen ja siten inspiraation ja luovuuden hankkimiseen. Ensimmäinen sovellus, jota voimme antaa lasten käyttää yhdessä näytönohjaimen kanssa, on Maalisisältyy jo moniin Windows-versioihin, mutta ladattavissa ilmaiseksi (jos olemme poistaneet sen) osoitteesta Microsoft Store.

Tämän sovelluksen avulla lapset voivat piirtää helposti käyttämällä ohjelman yläpalkissa olevia yksinkertaisia ​​työkaluja (lyijykynä, sivellin ja pyyhekumi, kaikki eri kokoisia ja värejä). Kun piirustus on valmis, voit viedä sen JPG- tai BMP-muotoon, jotta voit tulostaa sen helposti.

Toinen lapsille suunniteltu piirustusohjelma on Tux Paintladattavissa ilmaiseksi osoitteesta virallinen sivusto.

Todella yksinkertaisesta käyttöliittymästä löydämme koko sarjan siveltimiä, lyijykyniä, vesivärejä ja monia muita piirustustyökaluja lapsille, jotka voivat pitää hauskaa piirtäessään mitä tahansa piirustusalueen grafiikkataulun avulla.

Johtopäätökset

Grafiikkatabletti syntyi ammattimaiseksi piirustustyökaluksi, mutta voimme käyttää sitä myös kotona (myös hyvin saatavilla olevan hinnan vuoksi) anna lasten piirtää tietokoneellaluoda pieniä henkilökohtaisia ​​piirustuksia tai luonnoksia, testata taitojamme siveltimillä tai kokeilla sarjakuvien tai mangan piirtämistä (edellyttäen, että meillä on kuuluisa "kosketus").

Jos haluamme käyttää näytönohjainta piirtämiseen online-piirustussivustoilla, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka maalaa verkossa, väritä ja piirrä vapaalla kädellä taiteellisilla tehosteilla ja miten Luo online-abstrakteja kuvia ja malleja siveltimillä, maaleilla, muodoilla ja tekstillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up