Parhaat pilvipalvelut ilmaisten verkkolaskujen luomiseen

20 parasta ilmaista verkkosovellusta verkkolaskujen luomiseen, tulostamiseen, hallintaan, lähettämiseen ja laatimiseen

Freelancerit tai IT-palveluntarjoajat voivat löytää vaihtoehdon perinteiselle paperille laskun laatimiseen. Kuluttamatta rahaa kalliisiin ja monimutkaisiin kirjanpito- ja laskutusohjelmiin, voit luottaa joihinkin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat "pilvi"-sovellukset laskujen hallintaan ja laatimiseen.

Laskutusohjelmisto ei välttämättä rajoitu yhden laskun luomiseen, vaan myös tapahtumien, maksuviivästysten, verojen ja muiden talousraporttien hallintaan. Seuraavassa oppaassa näemme yhdessä parhaat sivustot laskujen hallintaan, luomiseen, laatimiseen, lähettämiseen ja tulostamiseen suoraan verkossamaksamatta mitään ja tekemällä vain ilmaisen rekisteröitymisen valittuun palveluun.

Ilmaiset online-laskusivustot

 

1) Laskut pilvessä se on luultavasti paras sivusto laskujen hallintaan ja luomiseen suoraan pilvessä ilman ohjelmien asentamista tietokoneellesi tai puhelimeesi. Sivusto hallitsee kaiken tyyppisiä laskuja, voit laatia arvioita, aikatauluja, päiväkirjamuistiinpanoja ja lähettää laskut välittömästi Verovirastolle. Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi yksinkertaisella sähköpostiosoitteella.

2) CloudFinance on toinen kelvollinen pilviohjelma, jolla voit lähettää ja vastaanottaa laskujasi yksinkertaisen selaimen avulla asentamatta mitään tietokoneellesi. Tämä sivusto tukee sekä B2B-B2C-laskuja että laskuja PA-laskuille Exchange System SdI:n kautta. Täysin ilmainen versio tarjoaa rajoitettuja toimintoja, mutta sitä voidaan käyttää rajoittamattomien laskujen vastaanottamiseen (vaikka se on rajoitettu 5 laskuun lähetysvuotta kohden).

3) Webfat on yksi parhaista ammattilaisten laskutusohjelmistoista, joka toimii kokonaan pilven kautta. Tämän palvelun avulla yksinkertaistamme kaikentyyppisten yritysten laskujen hallintaa sekä pystymme säilyttämään kaikenlaisia ​​asiakirjoja ja hallitsemaan muita yrityksen peruselementtejä (kuten varaston inventointia). Tilin luominen on ilmaista ja sen avulla pääset kokeilemaan kaikkia pilviohjelman toimintoja.

4) Laskuttaja on sovellus laskujen ja arvioiden luomiseen. Online-ohjelma on varmasti ammattimainen, mutta sitä voidaan käyttää ilmaiseksi suhteiden hoitamiseen jopa 3 asiakkaan kanssa 10 eri tuotteelle. Vaikka se on vain englanniksi, se voidaan kääntää kaikilta osin italian kielelle.

5) vapaa agentti on toinen kelvollinen ilmainen sivusto laskujen luomiseen pilvessä, yrityksen tilien pitämiseen ja toimittajien tai velkojien maksamiseen sähköisten maksuvälineiden avulla (myös PayPal tuetaan).

6) Laskulla on poikkeuksellinen verkkopalvelu, joka pystyy hallitsemaan asiakkaita ja luomaan räätälöityjä laskuja helposti ja ilmaiseksi ilman rajoituksia, paitsi logon läsnäolo jokaisessa laskussa.

7) Aalto on loistava all-in-one kirjanpito- ja laskutuspalvelu, joka on ilmainen ja suunnattu pienille yrityksille, yrittäjille ja freelancereille.

8) Laskutus on ilmainen verkkosivusto laskujen ja kuittien luomiseen ja niiden tallentamiseen PDF-tiedostoina, linkkeinä tai sähköpostitse, mikä ei vaadi rekisteröitymistä. Voit vierailla verkkosivustolla ja aloittaa laskun luomisen kirjoittamalla tietosi.

9) Hiveage on ilmainen tili, joka on rajoitettu vain yhteen laskuun kuukaudessa. Hiveage on yksi helpoimmista ohjelmistoista tässä luettelossa, jotta voit hallita maksuja verkkosivustolla, joka on aina käytettävissä miltä tahansa käytetyltä tietokoneelta ilman ohjelman asentamista.

10) Zoho-lasku on yksinkertainen ja tyylikäs palvelu laskujen luomiseen verkossa, jossa käyttäjät voivat valita ja muokata laskumalleja mielensä mukaan. Jos ajan säästäminen on tärkeintä, Zoho mahdollistaa uusien laskujen luomisen yhdellä napsautuksella alkaen arvioista tai jo aiemmin täytetyistä arvioista, joissa on yrityksen logo. On myös mahdollista seurata ja seurata kuluja ja käyttää muita työkaluja, kuten valuuttamuunninta. Voit tuoda asiakastietoja vakiomuodoista, kuten Outlook Expressistä ja Zoho CRM:stä. Ilmainen versio on rajoitettu yhteen projektiin viittä asiakasta kohden. Zoho tarjoaa myös ilmaisen instant Invoice Generatorin, jota voit käyttää milloin tahansa omistettu sivu.

11) Laskutettu on toinen verkkosovellus, jolla voit luoda laskuja verkossa ilman rekisteröitymistä ja nopeasti. Logo voidaan myös lisätä laskuun ja jokainen tarra voidaan muokata ja kääntää italiaksi. Invoicdin avulla voit lähettää laskuja sähköpostitse tai ladata ne tietokoneellesi PDF-muodossa.

12) Lasku 24 se on sivusto kokonaan italialainen jossa voit luoda ja hallita laskuja verkossa. Ilmaisen tilin avulla voit luoda jopa 15 laskua vuodessa. Laskujen lisäksi voit luoda arvioita ja tarkastella yrityksesi yhteenvetoraportteja.

13) Invoiceto.me se ei ole hallintaohjelma, vaan vain averkkosovellus PDF-muotoisten online-laskujen luomiseen. Verrattuna muihin, tämä tarjoaa taulukon, jossa jokaista kenttää voidaan muokata ja siten kääntää italiaksi joka kohdassa. Laskuja ei kuitenkaan tallenneta verkkoon, vaan ne on välttämättä ladattava tietokoneellesi.

14) Ilmainen laskuntekijä ilmainen työkalu yksinkertaisten laskujen lähettämiseen ilmaiseksi.

15) Online-laskugeneraattori on mukava sivusto, jolla on helppo luoda laskuja nopeasti ja joka tukee erilaisia ​​maksutapoja, kuten PayPalia.

16) Slimvoice on verkkosovellus, jonka mukana tulee laskulomake, joka sinun tarvitsee vain täyttää, muokata ja tulostaa.

17) Shopify tarjoaa ilmaisen laskutusohjelmiston, joka on hieman monimutkainen, mutta ei silti vaadi Shopify-tiliä, ja voit kokeilla sitä demolla.

18) Invoice.to on sivusto, jossa voit täyttää, kirjoittaa ja tulostaa laskun ilman tilauksia tai rekisteröityjä tilejä.

Johtopäätökset

 

Laskujen tekeminen verkossa on tullut todella yksinkertaiseksi ja välittömäksi, niin että yhä useammat kirjanpitäjät ja järjestelmänvalvojat päättävät keskittyä pilvipohjainen kirjanpitojoten voit käyttää jo lähetettyjä laskuja ja luoda uusia laskuja miltä tahansa tietokoneelta tai laitteelta ilman, että sinun tarvitsee ladata mitään erityistä ohjelmaa tai sovellusta.

Tietysti on aina suositeltavaa ladata paikallinen kopio tietokannasta ja joka viikko laadituista/luoduista laskuista, jotta niitä voidaan käyttää myös ongelmatilanteissa. Tietokanta voidaan tallentaa henkilökohtaiseen tai yrityksen pilvitilaan käyttämällä vahva salaus.

Muissa artikkeleissa olemme myös nähneet parhaat ilmaiset liikkeenjohdon ohjelmat, CRM / ERP, kirjanpito ja rahoitusi parhaat Excel-mallit taloushallinnon ja kirjanpidon tarpeisiin Hei Parhaat ilmaiset kirjanpito- ja hallintaohjelmat.

Indeksi
  1. Ilmaiset online-laskusivustot
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up