Parhaat sivustot HD-elokuvien katseluun ilmaiseksi

Luettelo parhaista laillisista verkkosivustoista, joilla voit katsella elokuvia verkossa suoratoistettaessa tietokoneista ja sovelluksista

Kun puhumme elokuvien suoratoisto verkossa törmäämme usein Vaaralliset sivustot täynnä mainoksia, viruksia ja haittaohjelmiajoka jokaisella napsautuksella avaa ponnahdusikkunat ja haittaohjelmien lataukset.

Jos etsimme jotain yksinkertainen, turvallinen, laillinen, ilman petosta ja vaaratonta Vältämme huolellisesti piraattisuoratoistosivustoja ja luotamme sen sijaan parhaat sivustot HD-elokuvien katseluun ilmaiseksi. Tämän oppaan sivustot antavat sinulle mahdollisuuden katsella elokuvia teräväpiirtona ilmaiseksi.

1) Pluto TV

Ensimmäinen sivusto, jota voimme suositella katsomaan HD-elokuvia ilmaiseksi, on Pluto TVuusi alusta, joka mahdollistaa nopean pääsyn ilman rekisteröintiä kokoelmaan kaikentyyppisiä elokuvia sekä tarjoaa (aina ilmaiseksi) sarjan televisiokanavia sarjakuvissa, TV-sarjoissa ja paljon muuta.

Nähdä Pluto TV PC- tai Mac-tietokoneellasi avaa vain suosikkiselaimesi (Edge, Safari tai Chrome), avaa linkki sivustolle, paina vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta kolmella rivillä, paina valikkoa Tarpeen vaatiessa ja valitse yksi esillä olevista elokuvakategorioista; aloittaaksesi elokuvan meidän tarvitsee vain painaa eteenpäin Katso nyt.

Nähdä Pluto TV puhelimellasi tai tabletillasi lataa vain oma sovellus osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store ja noudata samaa menettelyä kuin avaat elokuvan sivustolla.

Jos sen sijaan olemme kiinnostuneita katso Pluto TV Smart TV:stä avaa vain televisioon integroitu kauppa ja etsi sovelluksen nimi; vaihtoehtoisesti voimme aina yhdistää a Fire TV Stick televisioosi ja lataa sovellus Pluto TV Fire TV:ssä.

2) Rakuten TV

Rakuten TV on toinen loistava sivusto katso elokuva ilmaiseksi ilman rekisteröintiä.

Rakuten TV:ssä on runsas valikoima ilmaisia ​​ja tilattavia elokuvia, ja voit suoratoistaa niitä tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi jopa ilman tiliä. Se on vain elokuvia koskeva sivusto, joten ilman tv-sarjoja, mutta siellä on useita muutama vuosi sitten suosittuja amerikkalaisten elokuvien nimikkeitä, jotka ansaitsevat ehdottomasti nähdä ja jopa käydä uudelleen toisen kerran.

Nähdä Rakuten TV PC:llä tai Macilla avaamme suosikkiselaimemme, käytämme yllä olevaa linkkiä ja valitsemme kotisivun elokuvista tai eri kategorioista; paina elokuvajulisteen avaamisen jälkeen Katso ilmaiseksi mainoksilla aloittaaksesi toiston.

Nähdä Rakuten TV puhelimellasi tai tabletillasi meidän tarvitsee vain ladata sovellus Android ja varten iPhone/iPadavaa ilmaisille elokuville varattu osio ja aloita katselu.

Sovellus Rakuten on saatavilla monissa älytelevisioissa, etsi se vain järjestelmän sovellusten joukosta tai lataa se erillisestä kaupasta; kelvollisena vaihtoehtona suosittelemme käyttämään Google Chromecast Google TV:n kanssajohon voit asentaa sovelluksen Rakuten TV saatavilla Androidille.

3) Popcorntv.it

Toinen kelvollinen sivusto HD-elokuvien katseluun ilmaiseksi on Popcorntv.itjoka sisältää kokoelman hienoja klassikoita ja taideelokuvia, jotka ovat valmiina katsottavaksi millä tahansa alustalla ilman tiliä rekisteröintiä ja ilman outoja lukituksen avaustoimenpiteitä.

Sivusto toimii kuin elokuvakontti: kun olet valinnut katsottavan elokuvan, avautuu ikkuna, jossa sinun tarvitsee vain painaa aloituspainiketta aloittaaksesi toiston. Tällä sivustolla ei ole tällä hetkellä mobiilisovellusta tai TV-sovellusta, mutta mikään ei estä meitä käynnistämästä sitä sisäänrakennetusta selaimesta, kuten oppaastamme kuinka saada Internet televisioon.

4) RaiPlay

RaiPlayRain virallisella verkkosivustolla voit katsella kanavalähetyksiä suorana tietokoneeltasi, ja se tarjoaa myös osan sivustosta, josta löydät fiktion lisäksi monia ilmaisia ​​elokuvia katsottavaksi suoratoistona, joista monet ovat tuoreita (jos lähetetään televisiokanavat).

Jotta voit katsoa elokuvia RaiPlayssa, sinun on rekisteröitävä ilmainen tili, mutta pikatileillä pääset heti käsiksi suosikkielokuvaasi (voimme kirjautua sisään Facebook-, Twitter-, Google Apple- tai Huawei-tilillä).

Jos haluamme katsoa RaiPlay älypuhelimella tai tabletilla lataa vain RaiPlay-sovellus Android Ja iPhone/iPad.

RaiPlayn katsomiseen Smart TV:llä voimme hyödyntää toiminnallisuutta HbbTV tai vaihtoehtoisesti liitä Fire TV ja lataa sovellus RaiPlay for Fire TV.

5) Mediaset Infinity

Mediaset Infinity on Mediasetin luoma sivusto, jossa on monia korkealaatuisia suoratoistoelokuvia, joita voimme katsoa ilmaiseksi ilman rajoituksia. Mediset-televisiokanavat lähettävät myös monia elokuvia, mikä tekee siitä yhden parhaista luetteloista, joita voit käyttää ilmaisten suoratoistoelokuvien katseluun.

Ainoa vaatimus on kirjautua sisään kautta a ilmainen tilijonka voimme tilata missä tahansa sivustossa painamalla yläreunaa Kirjaudu sisään ja käytä jotakin sivuston tukemista pikatileistä tai paina Rekisteröidy-kohtaa kirjautuaksesi sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Jos haluamme katsella Mediaset-elokuvia tabletista tai älypuhelimesta, lataa sovellus Android ja varten iPhone/iPad.

Katsoaksesi Mediaset Infinityä Smart TV:llä voimme ladata erillisen sovelluksen tärkeimpien valmistajien (Samsung, LG, Sony ja Philips) kaupasta tai liittää Fire TV:n ja ladata sovelluksen. Mediaset Infinity Fire TV:lle.

6) VVVVID

VVVVID on sivusto täynnä japanilaista alkuperää olevia elokuvia, tv-sarjoja ja sarjakuvia, niin että siitä tuli heti paras ilmainen sivusto niille, jotka haluavat katso japanilaisia ​​sarjakuvia.

PC- ja Mac-sivusto vaatii ilmaisen tilin rekisteröinnin, mutta mahdollistaa myös nopean käytön Facebookin kautta. Sisään päästyämme pääsemme käyttämään eri kanavia genren mukaan, jotta voimme helposti löytää katsottavan elokuvan tai TV-sarjan.

VVVVID:lle on myös sovellus Androidille ja sovellus iPhonelle ja iPadille.

Jos kuitenkin haluamme nähdä VVVVIDin Smart TV:ssä, meidän on asennettava Android-sovellus Android TV -televisioihin tai vaihtoehtoisesti avattava televisioon integroitu selain ja vierailtava sivustolla kuin olisimme tietokoneella.

7) MyMoviesOne

MyMoviesOne on toinen erittäin hyvä sivusto katsella elokuvia suoratoistona ilmaiseksi, ja sen luettelo perustuu pääasiassa eri elokuvanäyttelyissä eri puolilla maailmaa esitettyihin elokuviin.

Kun olet avannut meitä kiinnostavan elokuvan, paina vain Kokeile ilmaiseksi ja rekisteröidy aloittaaksesi katselun; siellä kokeile MyMovies One kestää 7 päivääjossa voimme nähdä kaikki luettelon elokuvat ilmaiseksi (jotkut ovat saatavilla vain Italiassa).

Tällä hetkellä on olemassa vain sovellus iPhone tai iPadkun taas Android- ja Smart TV -sovellukset puuttuvat kokonaan (voimme silti käyttää selainta).

8) Kuinka löytää ilmainen elokuva

Jos emme tiedä mistä löytää ilmaisia ​​HD-elokuvia tai haluamme selvittää, jos tietyn elokuvan voi katsoa ilmaiseksi voimme käyttää palvelua Katso vainsaatavilla mobiilisovelluksena Android Ja iPhone/iPad ja miten verkkosivusto.

Kun olet asentanut sovelluksen tai vieraillut sivustolla, aktivoi suodattimet Vapaa Ja Mainonta kategoriassa Hinta saada täysi näkymä ilmaiseksi suoratoistona saatavilla olevista elokuvista; jos etsimme tiettyä elokuvaa, käytä vain integroitua hakukonetta ja tarkista, onko jokin tässä oppaassa näkyvistä sivustoista eri suoratoistopalveluiden joukossa.

Johtopäätökset

Kuten on selvää, täällä ei ollut mahdollista ilmoittaa sivustoista, joilla ei ole elokuvien suoratoisto-oikeuksia, joten kokoelma saattaa tuottaa pettymyksen niille, jotka odottivat löytävänsä ilmaisen Netflix-kloonin. Tarjotut luettelot saattavat tuntua huonoilta monissa vanhoissa tapauksissa, mutta silti niille, jotka haluavat löytää nimikkeitä, jotka eivät ole valtavirrassa, jotka haluavat kokeilla jotain uutta tai käydä uudelleen vanhoissa, nyt unohdetuissa elokuvissa ja TV-sarjoissa, ilmaiset ja lailliset suoratoistosivustot ne voivat todella tuottaa tyydytystä.

Jos haluat suoratoistaa elokuvia tietokoneeltasi televisioon, suosittelemme lukemaan oppaamme Katso videoita ja elokuvia suoratoistona tietokoneeltasi televisiossa Chromecastin avulla.

Jos sen sijaan halusimme katsoa perinteisiä televisiokanavia suorana Internetin kautta, voimme lukea artikkelimme aiheesta Suorat TV-kanavat Internetissä.

Indeksi
  1. 1) Pluto TV
  2. 2) Rakuten TV
  3. 3) Popcorntv.it
  4. 4) RaiPlay
  5. 5) Mediaset Infinity
  6. 6) VVVVID
  7. 7) MyMoviesOne
  8. 8) Kuinka löytää ilmainen elokuva
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up