Parhaat sivustot ilmaisten nuottien lataamiseen

Haluammeko harjoitella kotona tietyllä instrumentilla? Katsotaanpa kuinka ladata tulokset ilmaiseksi verkosta

Soittimen soittamista rakastava ei tule toimeen ilman nuottia, joka on välttämätöntä uusien melodioiden ja sävellysten harjoitteluun ja oppimiseen. Internetin ansiosta voimme keskittyä monia sivustoja, joissa voit ladata ilmaisia ​​nuottejajolloin luomme henkilökohtaisen kokoelmamme soittaessasi soitinta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä parhaat sivustot ilmaisten nuottien lataamiseentodella hyödyllinen, rakastamme kitaran, pianon ja muiden soittimien soittamista tai opiskelua huvin tai työn vuoksi.

1) Soinnut ja partituurit

Yksi parhaista sivustoista, joiden avulla voimme ladata ilmaisia ​​nuotteja Soinnut ja partituurititalialainen sivusto, jolla on lukuisia viimeaikaisia ​​kappaleita ja klassisia kappaleita.

Sivuston käyttöliittymä mahdollistaa sen Pääset nopeasti kaikkiin hyödyllisiin osioihin, jotka sisältävät sointuja, pianonuotteja, musiikkiaiheisia YouTube-videoita ja kitaratunteja. Löytääksesi uuden partituurin, kirjoita vain kappaleen tai artistin nimi hakupalkkiin oikeassa yläkulmassa, etsi ladattava partituuri ja paina lopuksi Lataukset ladata partituuri PDF-muodossa.

2) 1000 seteliä

Toinen erittäin hyvä sivusto nuottien lataamiseen ilmaiseksi on 1000 seteliäjonka on luonut musiikkia rakastava ystäväryhmä ja josta on nopeasti tullut viitepiste niille, jotka haluavat ladata partituureja verkosta.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Sivuston käyttö on todella yksinkertaista: avataan osio Taiteilijat ja käytämme kirjaimia etsiäksemme taiteilijan nimeä ja teoksen, jonka partituuria haluamme hankkia. Kun olet löytänyt kappaleen, napsauta sitä löytääksesi sanoitukset ja nuotit.

Partituurit on suunniteltu kitarallemikä helpottaa sen viritystä uuden kappaleen oppimiseksi tai suosikkikappaleemme soittamiseksi, koska läsnä on monia moderneja laulajia (jotka arvostavat nuoria ja hyvin nuoria).

3) Petrucci Music Library

Korvaamaton klassisen musiikin partituurien lähde on varmasti Petruccin musiikkikirjastojosta voit ladata ilmaiseksi yli 600 000 partituuria jaetaan ilmaisella lisenssillä.

Sivuston toiminta on täysin samankaltaista kuin Wiki-sivulla: sivun avaamisen jälkeen voimme etsiä hakupalkin avulla esittäjän (tai säveltäjän) nimeä tai etsimämme kappaleen nimeä. nähdäksesi tulokset välittömästi.

Pisteiden lisäksi se on mahdollista kuuntele ja lataa valitun kappaleen tallenteetjotta voimme kuunnella kappaleita oppiaksemme opiskellessamme partituuria.

4) ChoralWiki

Toinen sivusto, jolla voimme ladata nuotteja ilmaiseksi, on ChoralWikiChoral Public Domain Library -projektin virallinen sivu, joka säilyttää vapaasti käytettävissä olevat partituurit kaikkien saatavilla.

Suurin osa pisteet koskevat laulujen kuoroja ja lauluatodella hyödyllinen, jos opiskelemme laulua ja meidän on tiedettävä tietyn kappaleen partituuri, joka meidän on laulettava tai joka meidän on opittava seuraavaa laulutuntia varten.

Myös tässä tapauksessa sivusto toimii kuten Wiki-sivu: voimme itse asiassa käyttää oikeassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia etsiäksemme kappaleita, partituureja ja tekijöitä tai käyttää jotakin etusivun luokista löytääksemme etsimämme.

5) Ilmaiset pisteet

Löydämme kansainvälisten resurssien joukosta ilmaisia ​​nuotteja lataamiseen Ilmaiset Pisteetyksi klassisen ja nykymusiikin partituurien ja äänitettyjen kappaleiden kaivos.

Kun olet avannut sivuston, käytä ylähakupalkkia löytääksesi välittömästi etsimämme artistin tai kappaleen. Valitun kappaleen tallenteet ovat usein myös saatavilla (kuunneltuna sivulle integroidulla soittimella) ja oma sivu, jolta voit ladata partituurin PDF-tiedoston eri muodoissa, MP3-tiedoston offline-kuuntelua varten ja tiedoston MIDI-muotosovittaa kappale uudelleen karaokemuotoon.

6) 4Jaettu

Myös monia ilmaisia ​​nuotteja löytyy tiedostonjakosivustot kuten 4 Jaettujossa monet käyttäjät ovat jakaneet klassisen musiikin nuottitiedostotnuotteja viimeaikaisista kappaleista ja kitarasointuja.

Koska tälle sivustolle on tallennettu suuri määrä tiedostoja, suosittelemme, että käytät yläpalkkia etsiäksesi etsimäämme partituuria kirjoittamalla kirjoittajan tai kappaleen nimen ja sanan "score" jälkeen tai englanniksi "partituuri" tai "nuotit".

Muita sivustoja tekstitiedostojen ilmaiseen jakamiseen (joilta usein löytyy myös nuotteja) löytyy ai-oppaastamme parhaat sivustot ilmaisten italiankielisten kirjojen lataamiseen.

Johtopäätökset

Nuottien löytäminen Internetistä täysin ilmaiseksi ladattavaksi on helppoakiitos myös monien näiden sivustojen ylläpidosta vastaavien intohimoisten käyttäjien tahdon ja sitoutumisen. Kaikki tarjottu materiaali on ilmaista, eikä tekijänoikeussuojaa: voimme siksi luoda oman henkilökohtaisen nuottikokoelmamme pianolle tai mille tahansa muulle soittimelle milloin tahansa.

Jos haluat etsiä minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja Internetistä (mukaan lukien tulokset), pyydämme sinua lukemaan oppaamme tapoja etsiä Googlella ja löytää tarkkoja tuloksia ja ai sivustoja, joilla voit etsiä mitä tahansa Internetistä.

Indeksi
  1. 1) Soinnut ja partituurit
  2. 2) 1000 seteliä
  3. 3) Petrucci Music Library
  4. 4) ChoralWiki
  5. 5) Ilmaiset pisteet
  6. 6) 4Jaettu
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up