Parhaat sivustot, joissa on kuvia ja kuvia, jotka voit ladata ilmaiseksi

Parhaat sivustot, joista voit löytää kuvia ladattavaksi ilmaiseksi ja valokuvia ilmaiseksi käytettäväksi Creative Commons -lisenssin alaisena julkisesti

Internetistä löytyy kuvia, joita voimme ladata ilmaiseksi ja rajoituksetta sivustoomme tai blogiimme, mutta kaikilla ei ole oikeita vaatimuksia käytettäviksi sivustoilla: jotkin ilmaiset kuvat edellyttävät tekijänoikeuksien tunnustamista ja tunnustusta. alle rahan muodossa (vaikka monille lisensseille riittää lähteen mainitseminen tai saman lisenssin kopioiminen).

Vaikeimpia ladata kuvat ovat vesileimalla varustetut kuvat: ne ovat usein saatavilla myös ilmaiseksi, mutta alhaisella resoluutiolla ja lähde, josta kuvan otimme, on selvästi näkyvissä.

Jotta vältytään näkemästä kuvia, joissa on vesileimoja tai kuvia, jotka on rajoitettu kaupalliseen käyttöön, näytämme sinulle välittömästi seuraavassa oppaassa kuinka ladata ilmaisia ​​valokuvia ja kuvia ilmaisella lisenssilläeli sivustot, joista on mahdollista löytää tämä ilmainen materiaali "Rojaltivapaat" tai "CC0" (Creative Commons Zero) -kuvatjota voidaan käyttää ilman lisenssiongelmia, muokkaamalla niitä haluamallasi tavalla ja mainitsematta edes lähdettä.

Indeksi
 1. Lataa ilmaisia ​​kuvia ja kuvia
 2. Google-kuvat
 3. Bing-kuvat
 4. Pixabay
 5. Pexelit
 6. Poista roiskeet
 7. GettyImages
 8. Flickr
 9. Wikimedia Commons
 10. Freerange
 11. Räjähtää
 12. PicJumbo
 13. LifeOfPix
 14. JESHOOTS
 15. Kaboompics
 16. Stockvault
 17. Gratisografia

Lataa ilmaisia ​​kuvia ja kuvia

Kun on kyse kuvia ladata ilmaiseksi meidän on aina kiinnitettävä huomiota siihen, minkä tyyppisellä lisenssillä ne toimitetaan, koska kaikkia niitä ei voida käyttää ilmaiseksi ilman rajoituksia. Kun etsimme kuvia, meidän on siksi tehtävä ero kahdentyyppisten kuvien välillä:

 • Julkiset kuvat ja valokuvat ei kuulu tekijänoikeuden piiriin, saatavilla ilmaiseksi kaikenlaiseen käyttöön ilman lupaa.
 • Kuvat ja valokuvat ovat Creative Commons -lisenssillä ne ovat myös ilmaisia ​​käyttää, mutta niiden jakelua, lainausta ja kaupallista käyttöä koskevat hyvin erityiset rajoitukset.

Creative Commons se on joukko ilmaisia ​​lisenssejä digitaalisten tuotteiden kohtuulliseen käyttöön (tiedoksi, Navigaweb.net on myös Creative Commons -lisenssin alainen). Tämän lisenssin sisältämät kuvat ovat ilmaisia, ja niissä on itse lisenssissä ilmaistuja rajoituksia, kuten kielto muuttaa tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin tai tekijänoikeus.

Jos haluamme käyttää kuvia ilman, että kukaan voi kertoa meille mitään, on parempi keskittyä niihin julkisia kuvia tai ilmoitettu lisenssissä CC0 (eli ilmainen Creative Commons), jotta kukaan ei voi vaatia tekijää ja vaatia meiltä korvausta.

Google-kuvat

Google tarjoaa erittäin tehokkaan hakukoneen minkä tahansa tyyppisten kuvien etsimiseen, mukaan lukien vapaasti lisensoidut kuvat. Tämän tyyppistä kuvaa varten avaamme sivuston Google-kuvatteemme minkä tahansa haun ja paina sitten Hakutyökalut ja sitten valikkoon Käyttöoikeudetjossa voimme valita ilmaisen lisenssin valitsemalla kohteen Creative Commons -lisenssit.
Näin ollen saamme vain ilmaisia ​​kuvia, joita voidaan käyttää myös kaupallisiin tarkoituksiin, esimerkiksi blogeissa, foorumeissa tai muissa projekteissa.

Aloita varsinainen lataus painamalla ilmaista kuvaa ja oikealla olevassa esikatselussa hiiren kakkospainikkeella sitä ja käytä kohdetta Tallenna kuva nimellä. Jotkin kuvat vaativat avaamisen sivustolta, jotta ne voidaan nähdä korkealaatuisina, ja esikatseluna näytetään vain hyvin pieni tai erittäin rakeinen kuva. näissä tapauksissa vain avaa oikealla oleva esikatselu ja napsauta sitten kuvaa nähdäksesi sen sivustolla.

Bing-kuvat

Kelvollisena vaihtoehtona Google Imagesille voimme käyttää Microsoftin hakukonetta, ts Bing-kuvatlöytääksesi vapaasti lisensoituja valokuvia.
Suodattaaksesi tulokset lisenssin perusteella, kirjoita mikä tahansa sana tai lause hakukenttään ja paina sitten valikkopainiketta Lisenssi ja valitse kohde Julkinen tai Saatavilla ilmaiseksi muokkausta, jakamista ja kaupallista käyttöä varten.

Näytämme kaikki kuvat, joita voimme käyttää vapaasti ilman lisenssiä tai ilman tekijää. Jos haluat ladata vapaasti käytettävissä olevan kuvan, napsauta sitä ja käytä hiiren oikeaa painiketta sen esikatselussa, jotta voit käyttää ääntä Tallenna kuva nimellä.

Pixabay

Jos etsimme sivustoa, joka indeksoi vain ilmaisia ​​kuvia, voimme kokeilla Pixabay.
Pixabay on ehkä se parhaat ilmaiset kuvahakusivustotjosta voit etsiä ja ladata ilmaisia ​​valokuvia ja kuvia, joita voidaan käyttää myös kaupallisiin tarkoituksiin ilman lähteen tai tekijän mainitsemista.

Mikä ei ole vähäistä, voit etsiä myös italiaksi ja löytää vahvistuksen käytännössä kaikkeen etsimääsi, varsinkin jos se liittyy IT-alaan.

Pexelit

Toinen Pixabayn kanssa hyvin samanlainen sivusto ilmaisten ja lisenssivapaiden kuvien etsimiseksi on Pexelit.
Pexels on aggregaattori, joka järjestää eri valokuvaus- ja kuvien indeksointisivustoilta otettuja kuvia, joita jaetaan Creative Commons Zero -lisenssillä ja joita voidaan siksi käyttää myös kaupallisiin tarkoituksiin sivustoja, blogeja ja digitaalisia projekteja varten.

Poista roiskeet

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto, josta voit löytää ilmaisia ​​kuvia, on Poista roiskeet.
Unsplash on sivusto, joka on täynnä korkearesoluutioisia kuvia, jotka voidaan ladata ilmaiseksi ja joita voit käyttää myös kaupalliseen käyttöön ilman, että sinun tarvitsee edes mainitsea valokuvaajaa. Sivusto tarjoaa parhaat tulokset englanninkielisillä sanoilla, koska suurin osa indeksoidusta sisällöstä on tällä kielellä.

GettyImages

Löydämme myös mielenkiintoisimpia sivustoja, joista voit löytää ilmaisia ​​kuvia Getty Images.
Tämä sivusto tarjoaa 35 miljoonaa kuvaa, joita voit käyttää ilmaiseksi henkilökohtaiseen blogiin tai Facebookiin tai muihin sosiaalisiin verkostoihin (tai mihin tahansa ei-kaupalliseen projektiin). Sivusto tarjoaa jokaiselle ilmaiselle kuvalle ja valokuvalle upotuskoodin, joka varmistaa tekijänoikeuden.

Flickr

Löydämme myös parhaita sivustoja, joilla voimme ladata ilmaisia ​​valokuvia Flickr.
Flickr on usein huomiotta jätetty resurssi, josta voimme löytää kaikenlaisia ​​kuvia, myös ilmaisia. Aloitamalla minkä tahansa haun yläpalkista löydät heti ilmaisia ​​kuvia valitsemalla suodattimen Ei tunnettuja tekijänoikeusrajoituksiajotta voit käyttää sisältöä sen muokkaamiseen tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman tekijänoikeusvaikutuksia.

Wikimedia Commons

Jos haluamme käyttää ilmaisia ​​Creative Commons -kuvia, joihin voimme myös luottaaWikimedia Commons.
Wikimedia Commons kerää Wikipediassa ja Wiki Foundationin sivustoilla käytetyt valokuvat ja kuvat, yli 30 miljoonaa vapaasti käytettävää multimediatiedostoa ja monia julkisia kuvia.

Aloita haku kirjoittamalla etsittävä hakupalkki oikeassa yläkulmassa ja painamalla sitten valikkoa Kaikki lisenssit ja valitsemme Ei merkintää päästäksesi välittömästi julkisiin kuviin.

Freerange

Vähän tunnettu sivusto, josta voit löytää ilmaisia ​​kuvia ladattavaksi ilmaiseksi Freerange.
Freerange on mukava arkisto ilmaisista kuvista, jotka on järjestetty luokkiin. Jos löydämme tältä sivustolta valokuvan, voimme ladata sen ilmaiseksi ilman lähdettä ja ilman vesileimoja tai merkintälinkkejä.

Räjähtää

Jos etsimme kuvia ja valokuvia ammattimaiselle sivustolle tai sponsoroimme yritystämme, voimme ladata tarvitsemamme osoitteesta Räjähtää.
Burstista voimme ladata vapaasti korkealaatuisia kuvia sivustojen taustakuviksi, artikkelien tai blogien kansiksi tai kuviksi yritysaiheisten esitteiden tai lentolehtisten luomiseen.

PicJumbo

PicJumbo se on ammattivalokuvaajille omistettu sivusto, joka on erinomainen korkealaatuisten valokuvien lataamiseen ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä.
PicJumbosta löydämme vain erittäin kauniita valokuvia, jotta voimme luoda artikkeleita verkkoon tai blogiin korkearesoluutioisilla kuvilla ja eloisilla yksityiskohdilla, jotta saadaan myös hyvä sijoittelu indeksoinnin aikana.

LifeOfPix

LifeOfPix Se on erittäin mukava ilmainen kuvasivusto, jossa on ammattivalokuvaajien ottamia kuvia.
LifeOfPixistä voimme ladata ja käyttää kaikkia sivuilta löytämiämme kuvia ilman tekijänoikeuksia kategorioihin jaettuna, jotta voimme aina löytää etsimämme kuvan ladattujen joukosta.

JESHOOTS

JESHOOTS se on sivusto, jolla voit käyttää ja ladata korkearesoluutioisia valokuvia ilmaiseksi; kuvat on yhden ammattivalokuvaajan ottamia, jotka ovat kaikkien saatavilla ilmaiseksi.
Jos olemme kiinnostuneita tietystä valokuvatyypistä, meidän tarvitsee vain avata oikea kategoria, etsiä meitä kiinnostava valokuva ja painaa Lataa valokuva kuvan esikatselun jälkeen.

Kaboompics

Toinen erittäin hyvä sivusto ilmaisten kuvien lataamiseen on Kaboompics.
Kaboompics jakaa valokuvat tunnisteiksi, joten voit etsiä niitä helposti. kaikki sivustolla olevat valokuvat ovat täysin ilmaisia, ja ne voidaan ladata ilman sähköpostiosoitetta ja ilman rekisteröitymistä.

Stockvault

Stockvault sisältää monia valokuvia, mukaan lukien erinomaisen laatuiset kuvat, joita voidaan käyttää ilmaiseksi.
Stockvault tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvia, jotka ovat vapaasti ladattavissa tietokoneellesi ja valmiita käytettäväksi yritysympäristössä ilman, että sinun tarvitsee mainita lähdettä ja maksamatta korkeimman resoluution kuvan käytöstä.

Gratisografia

Gratisografia sisältää vain ilmaisia ​​korkearesoluutioisia kuvia, joita voit käyttää henkilökohtaisiin tai kaupallisiin projekteihin.
Jos jokin sivuston kuvista sopii meille tai sopii hyvin luotavaan projektiin, voimme ladata sen helposti avaamalla esikatselun ja painamalla painiketta Lataa veloituksetta tai napsauttamalla kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja napsauttamalla Tallenna kuva nimellä.

Johtopäätökset

Kun kirjoitamme artikkelin blogiin tai sivustolle tai käytämme kuvia lukuvuosikirjoissa ja asiakirjoissa, varmistamme, että käytetyt kuvat ovat julkisia, jotta estetään teoksemme vaarantuminen tekijänoikeuksien laillisen haltijan toimesta.

Muissa artikkeleissa olemme myös näyttäneet sinulle Parhaat visuaaliset sivustot kuvien ja valokuvien etsimiseen Internetistä Ja Parhaat sivustot, joissa voit ladata ilmaisia ​​leikekuvia, piirrettyjä kuvia ja piirroksia.

Jos kuitenkin etsimme muuta ilmaista ja tekijänoikeusvapaata multimediasisältöä (videoita ja musiikkia), pyydämme sinua lukemaan ai-oppaamme Sivustot ilmaisen musiikin kuunteluun suoratoistona myös klubeille ja juhliin laillisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up