Parhaat sovellukset kasvien, kukkien ja puiden tunnistamiseen

Selvittääksemme, millainen kukka tai kasvi meillä on edessämme, voimme käyttää automaattisia tunnistussovelluksia ja ryhtyä välittömästi kasvitieteen asiantuntijoiksi.

Aikaisemmin kasvin tai kukan tunnistamiseksi piti ottaa valokuva ja hankkia kasvitieteellinen kirja, jossa verrattiin kaikkia kirjan kukkia yksitellen. Onneksi tekniikka on mennyt eteenpäin ja puhelimemme kameran ja nykyaikaisten tekoälyllä varustettujen hakukoneiden ansiosta voimme tunnistaa kasveja, kukkia ja puita yksinkertaisesti kehystämällä vihannes ja odottamalla sovelluksen tunnistamista.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset tunnistamaan automaattisesti kasvien, kukkien ja puiden nimet ja perheetjotta pystyt välittömästi yhdistämään tietyt muodot tiettyyn kasvilajiin ja tarvittaessa osata hoitaa niitä, kuinka paljon kastella niitä, kuinka kauan pitää niitä auringossa ja ovatko ne sisällä vai ulkona kasvit.

Varmuuden vuoksi suosittelemme älä käytä sovellustietoja sienien tunnistamiseen: monet myrkylliset sienet ovat samanlaisia ​​kuin syötävät sienet, on parempi olla vaarantamatta henkeäsi ja saada apua todelliselta sieniin erikoistuneelta asiantuntijalta.

Indeksi
  1. Google Lens
  2. iNaturalist
  3. SmartPlant
  4. PlantSnap
  5. LeafSnap
  6. NatureID
  7. Kasvin vanhempi

Google Lens

Yksinkertaisin ja välittömin sovellus (mutta ei tarkin) kukkien ja kasvien tunnistamiseen on Google Lenssaatavilla ilmaiseksi alkaen Google Play Kauppa.

Avaamalla sovelluksen ja ottamalla valokuvan meidät ohjataan välittömästi samankaltaisiin kuviin Google Kuvahaussa, jotta voimme löytää kasvin nimen ja muita arvokkaita kasvitieteellisiä tietoja. Valokuvien tunnistusjärjestelmä on erittäin tarkka Google Kuvissa jo toiminnassa nähdyn tekoälyn ansiosta.

varten käytä Google Lensiä iPhonessa meidän on ensin ladattava sovellus Google-kuvatota valokuva kasvista tai kukasta sovelluksella Kameraavaa Google Kuvissa otettu kuva ja paina kuvaketta Google Lens.

iNaturalist

Toinen erittäin hyödyllinen sovellus asuntojen ja kukkien tunnistamiseen on iNaturalistladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksen avulla voit ottaa välittömästi kuvia kasveista tai kukista ja tunnistaa sisäisen algoritmin avulla yleisimmät ja yleisimmät lajit Italiassa. Jos tunnistusjärjestelmä ei toimi, voimme aina pyytää apua asiantuntijayhteisöltä, joka pystyy nopeasti tunnistamaan kuvatut lajit.

Sovellus tallentaa myös kaikki tehdyt havainnot, jotta pääset aina käsiksi vuosien varrella tunnistettuihin valokuviin, myös suodatukseen joidenkin parametrien mukaan (vuosi, kasvityyppi, laji jne.).

SmartPlant

Yksi parhaista sovelluksista, joiden avulla voit tunnistaa kasveja, puita ja kukkia SmartPlantSillä Android ja varten iPhone.

Sovellus luotiin kotikasvien ylläpitojärjestelmäksi, jossa asiantuntijat neuvovat kasvua ja parasta käytettävää lannoitetta. Edelleen sovellukseen sisältyvän chat-järjestelmän avulla voimme ottaa kuvan tuntemattomasta kasvista tai kukasta ja pyytää asiantuntijoilta tunnustusta, joka on selvästi tarkempi kuin yksinkertaisella hakukoneella saadut tulokset (net 'AI).

PlantSnap

Toinen sovellus, jota voidaan käyttää kasvien, kukkien ja puiden tunnistamiseen, on PlantSnapladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Kuten tähän mennessä nähdyt sovellukset, PlantSnap antaa sinun ottaa valokuvan kasveista ja yli 600 tuhannen kasvin tietokantansa ansiosta se voi yhdistää muodot ja värit jo tunnistettuun kasviin, jotta se voi löytää sen. tieteellinen nimi, yleinen ja muut yksityiskohdat, jotka ovat hyödyllisiä sen luonteen ymmärtämiseksi.

LeafSnap

Voimme myös ladata sovelluksen tunnistaaksemme nopeasti kasveja, kukkia ja puita LeafSnapsaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa tehokkaan kuvantunnistusmoottorin, joten voit välittömästi tietää kuvatun lajin yksityiskohtaisesti. Sovellusta voidaan käyttää suoraan kamerana (osoittaa tunnistettavaa kasvia tai kukkaa) tai vaihtoehtoisesti voimme avata suoraan kuvagallerian ja avata kuvan sisäiseen muistiin tallennetuista kukista tai kasveista.

NatureID

Viimeinen sovellus, jota haluamme suositella kasvien ja kukkien tunnistamiseen, on NatureIDladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Tämän sovelluksen avulla voimme tunnistaa puutarha- ja huonekasvit hyvällä tarkkuudella ja saada jokaiselle niistä päteviä neuvoja sen hengissä pitämiseen ja kastelemiseen. Sovellukseen voidaan myös ohjelmoida muistutuksia, jotta voit muistaa, milloin tietty kasvi tulee kastella ja milloin käyttää lannoitetta.

Kasvin vanhempi

Kasvin vanhempiilmaiseksi Android Ja iPhone, on viimeisin lisäys, joka on nimetty vuoden 2022 parhaiden sovellusten joukkoon ja jossa on järjestelmä jokaisen kasvin tunnistamiseen kameran ja tekoälyn avulla. Sovellus ei ole hyödyllinen vain lajien tunnistamiseen, vaan myös kasvien oikeaan hoitoon, neuvoja, oppaita, taudintunnistusominaisuuksia, ohjelmoitavia muistutuksia.

Johtopäätökset

Kuinka monta kertaa tämä on tapahtunut meille? nähdä kauniin kukan tai kauniin kasvin, mutta ei tiedä siitä mitään: nykytekniikalla pelkkä internetiin kytketty älypuhelin riittää tunnistamaan nopeasti puutarhassa olevat tai kadulla näkyvät kasvit ja kukat käyttämällä kehittyneitä tunnistusalgoritmeja tai perinteisemmällä tavalla pyytämällä apua kasvitieteellisiltä asiantuntijoilta, saavutettavissa yhteisöissä, jotka hallinnoivat monia yllä näkyvistä sovelluksista.

Kuten oppaassa mainittiin, Google Lens -sovellus käyttää järjestelmää kasvojentunnistus näkyy jo Google Kuvissa mutta selvästi parannetussa versiossa. Valokuvien esineiden tunnistamiseksi oikein voimme noudattaa myös omia ehdotuksiamme oma opas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up