Parhaat sovellukset kotona harjoitteluun mukautetuilla ohjelmilla

Parhaat kuntosovellukset, joiden avulla voit seurata yksilöllisiä harjoituksia ja pysyä kunnossa myös kotona ollessasi

Jatkuvat rajoitukset, joita meille kohdistuu meneillään olevan terveyskriisin vuoksi, muuttavat perusteellisesti lähestymistapaamme kuntojosta on tulossa yhä useampi versio "kotivaimo" myös teknologian tuen ansiosta. Itse asiassa se tulee avuksemme laajalla valikoimalla ilmaisia ​​ja muita sovelluksia Fitnessja siihen Jooga.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaat urheiluun omistetut sovellukset korostaa, kuinka tärkeää valinnassamme on olla tietoisia sisällöstä ja palveluista, joita jokainen tarjoaa meille.

Parhaat ilmaiset kunto- ja joogasovellukset

1) 7 minuutin harjoittelu: se on sovellus, joka tarjoaa käyttäjien saataville maksutta erilaisia ​​harjoituksia, jotka voidaan suorittaa 7 minuutissa. Nämä ovat tyyppiharjoituksia HIIT, tai korkea intensiteetti, sopii kaikille, jotka haluavat pysyä kunnossa huolimatta siitä, että päivällä on vähän aikaa. Sovellus on saatavilla molemmille Android tuon takia iPhone.

2) Fitify: saatavilla molemmille laitteille Android kuin laitteille iPhone, tarjoaa laajan valikoiman harjoituksia ja harjoitussuunnitelmia sekä vapaavartalolla että varusteineen. Fitify-harjoittelusuunnitelmat ovat viikoittaisia ​​ja kattavia, ja niissä yhdistyvät korkean intensiteetin harjoitukset palautusistuntoihin, jotka kestävät 15-25 minuuttia.

On mahdollista suorittaa ennalta määritettyjä harjoituksia tai mukauttaa niitä. Jotta voit käyttää sovellusta, sinun on asennettava se laitteellesi ja luotava tili määrittelemällä tavoitteet, jotka haluat saavuttaa. Suurin osa sisällöstä on ilmaista; Jos haluat käyttää ylimääräisiä ja mukautettuja harjoituksia, sinun on vaihdettava versioon Pro maksua vastaan.

3) Fixfit: sovellus esittelee itsensä ilmaisena henkilökohtaisena päiväkirjana, joka tarjoaa kaikki työkalut pysyä kunnossa ja jonka avulla voit järjestää harjoitussuunnitelmasi ja tallentaa henkilökohtaista edistymistäsi.

Fixfitin sykkivä sydän on mahdollisuus harjoitella itsellesi asetettujen tavoitteiden, valmistautumisen ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Ilmainen versio mahdollistaa pääsyn yli 600 yksilölliset harjoitukset, tilastot ja oman kuntokalenterin laatiminen. Sitten on versio Premium maksullinen, joka tarjoaa enemmän sisältöä.

Sovellus on saatavilla molemmille Android joka iPhonelle, mutta ei löydy Apple Storesta, koska se luotiin uudella tekniikalla "Progressiiviset verkkosovellukset" joka mahdollistaa asennuksen suoraan verkkosivusto ja on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa (windows, ios, android). Luo sitten tili ja... aloita harjoittelu!

Fixfit tarjoaa käyttäjille myös a Kuntotesti jonka avulla voit ymmärtää, mikä vaikeustaso valita harjoitukselle ja yksi Käynnistin oppia suorittamaan ehdotetut harjoitukset oikein.

4) Freeletics: Sovelluksen avulla voit käyttää lyhyitä harjoituksia, jotka on suunniteltu saavuttamaan nopeita tuloksia sen mukaan, mitä tavoitteita haluat saavuttaa. Virtuaalinen valmentaja luo räätälöityjä harjoitusohjelmia sekä koti- että ulkotreeniin. Suuri osa sisällöstä on saatavilla ilmaiseksi; lisätullit ovat mahdollisia versiossa Premium maksua vastaan.

Freeletecs on saatavilla Android ja iPhone.

5) Nike Training Club:alustan avulla voit mukavasti kokeilla ilmaisia ​​harjoituksia kotona, kuten HIIT, Jooga, Kehon painovalita useammasta kuin 185 valinnainensopii kaikentasoisille urheilijoille. Ne ovat myös saatavilla Harjoituskokoelmat tarkoituksena on auttaa käyttäjiä saavuttamaan asetetut tavoitteet ohjelmien avulla, jotka ovat yhteensopivia heidän päivittäisten sitoumustensa kanssa. NTC-sovellus on mahdollista ladata molemmille laitteille Android Että iPhone.

6) Adidas koulutus: saatavilla 15 eri kielellä, sovellus jakaa harjoituksiaan harjoituksista yli 280 harjoitukseen, jotka voidaan tehdä rauhassa kotona riippuen siitä, mitä tavoitteita haluat saavuttaa. Pääset harjoituksiin asentamalla sovelluksen (saatavilla molemmille Android tuon takia iPhone) laitteellasi ja määritä tavoitteesi noudattamalla ohjeita tiliäsi luodessasi.

Suurin osa sisällöstä on ilmaista, osa on osa pakettia Premium saatavilla maksua vastaan.Adidas koulutus se voidaan yhdistää sisarsovellukseen Adidas Runtasticjoka on omistettu kaikille niille, jotka pitävät juoksemisesta pääurheiluharrastuksensa ja mahdollistavat pääsyn siihen Facebook-yhteisö omistettu.

Parhaat maksulliset kunto- ja joogasovellukset

1) Buddyfit: se on todellinen digitaalinen kuntosali, joka tarjoaa live-suoratoistotunteja, joita pitävät eri henkilökohtaiset valmentajat kaikkialta Italiasta ja joihin pääsee useilla Internetiin yhdistetyillä laitteilla.

Nämä ovat kuntoilutunteja "elää" vaihtelevat TABATA kohtaan Pilates mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa kouluttajien ja muiden käyttäjien kanssa chatin kautta. Oppitunnit kattavat aikavälin alkaen 7.00 aamulla klo 20.15 iltaisin, 7 päivää viikossa (suorat lähetykset viikonloppuisin kattavat supistetun aikavälin).

Tällä hetkellä kursseja voi seurata vain "livenä", mutta pyrimme toteuttamaan toiminnon, joka mahdollistaa niiden seuraamisen myös lykättynä.

Buddyfit on olemassa molemmille Android tuon takia iPhone ja päästäksesi sen sisältöön sinun on luotava tili ajanjaksoksi oikeudenkäyntiä of 14 päivää jonka jälkeen on mahdollista olla jatkamatta tai tehdä kuuden kuukauden tai vuosittainen tilaus.

2) Buti TV: on laitteille saatavilla olevan sovelluksen nimi Android ja iPhone; todellisuudessa siihen liittyvää kunto-ohjelmaa kutsutaan Buti jooga.

Buti TV tarjoaa sisältöä Vinyasa Yogan soveltamisesta Fitnessiin. Ehdotetut harjoitukset vaihtelevat Buti Treeni kohtaan Primal Flow, sopivat kaikentasoisille urheilijoille ja ne pidetään englanniksi. Sisältö on monipuolinen ja aina käytettävissä tilin luomisen jälkeen. Buti TV odottaa ajanjaksoa oikeudenkäyntiä of 14 päivää jonka jälkeen voit päättää peruuttaa tilin tai tehdä kuukausi- tai vuositilauksen.

3) Kyberobikki: se on sovellus, joka vaihtelee kuntoilusta joogaan harjoituksiin. Sovellus tarjoaa useita korkean intensiteetin harjoituksia jalkojen, vatsan ja pakaroiden kiinteyttämiseen sekä joogatunteja, joita kuka tahansa voi tehdä milloin ja missä haluaa. Sovellus on saatavilla laitteille Android ja iPhone ja siinä säädetään ajanjaksosta oikeudenkäyntiä of 14 päivää jonka jälkeen voit peruuttaa asennuksen aikana luodun tilin tai tehdä tilauksen.

4) Asana kapinallinen: se on sovellus, joka on kokonaan omistettu Jooga yhdistämällä se nykyaikaiseen tyyppikoulutukseen HIIT. Asana Rebel sisältää 400 voiman, joustavuuden, tasapainon ja hengityksen harjoituksia. Treenit sopivat kaikille tasosta ja iästä riippumatta.

Sovellus on saatavilla molemmissa Android Että iPhone ja sen asentaminen edellyttää, että luot tilin ja rekisteröidyt kuukausittaiseen tai vuositilaukseen päästäksesi sen sisältöön.

Johtopäätökset

On selvää, että edes paras sovellus ei koskaan pysty korvaamaan varsinaista kuntosalia, mukaan lukien sen sisällä tapahtuvat ihmisten vuorovaikutukset. Tässä artikkelissa ehdotetut ovat erittäin päteviä sovelluksia, joita olen testannut ja joita olen käyttänyt lukituksen alkamisesta lähtien ja joiden tarkoituksena on auttaa niitä, joilla kaikesta huolimatta on tahto pysyä kunnossa tai joka tapauksessa soveltuu kaikille opiskeleville ja/tai työssä on hyvin vähän aikaa omistaa urheilulle.

Henkilökohtaisesti olin erittäin tyytyväinen siihen Fixfit joiden valmentajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja täsmällisiä selittämään harjoitukset Buti TV koska se on täysin erilainen tuote kuin ne, joihin olemme tottuneet, ja nyt olen siihen erittäin tyytyväinen Buddyfit koska se on ainoa sovellus, jonka avulla voit ottaa yhteyttä kouluttajiin, pyytää selvennyksiä erilaisiin harjoituksiin ja muihin käyttäjiin, vaikkakin vain chatin kautta (kouluttajat lukevat ja vastaavat "livenä").

Mutta se on hyvin tiedossa "enemmin kuin ei mitään... se on parempi!".

Indeksi
  1. Parhaat ilmaiset kunto- ja joogasovellukset
  2. Parhaat maksulliset kunto- ja joogasovellukset
  3. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up