Parhaat sovellukset rahan ja henkilökohtaisten kulujen hallintaan (Android ja iPhone)

Parhaat sovellukset henkilökohtaisen talouden, arjen kulujen hallintaan ja rahan määrän selvittämiseen kuukaudessa

Älypuhelimesi voi olla erinomainen henkilökohtainen avustaja pidä kulut, perheen budjetti ja laskukulut hallinnassa jotta tiedät, kuinka paljon voit kuluttaa ja milloin olisi tarkoituksenmukaista säästää ilman, että sinun tarvitsee pitää paperia tai säilyttämättä rahaa ympäri taloa (kuten kuuluisassa postivihkossa, joka on nyt selvästi vanhentunut työkalu).

Tässä oppaassa näytämme sinulle, mitkä ovat parhaat ilmaiset sovellukset iPhonelle ja Androidille suunniteltu järjestää kuluerät ja pystyy automaattisesti luomaan raportteja ja kaavioita taloudellisesta suorituskyvystäjotta tiedät aina, kuinka paljon rahaa menee ulos ja tulee perheen budjettiin joka kuukausi.

1) Rahaa

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme yrittää hallita rahaa ja henkilökohtaisia ​​kuluja, se erottuu varmasti Rahaasaatavilla Android ja varten iPhone.

Asentamalla tämän sovelluksen voimme hallita kuluja, kirjata tuloja ja luoda budjetin, jotta tiedämme kuinka paljon voimme kuluttaa joka kuukausi ja milloin olemme säästäneet edellisessä kuussa (se merkitään säästöiksi tai tappioiksi uuden kuukauden tilille ). Sovelluksen avulla voit luoda useita erilaisia ​​portfolioita ja päättää sisällytetäänkö ne kuukausitiliin, jotta voit luoda helppoja raportteja, joiden avulla voit seurata kulujamme ja tulojamme.

Erittäin hyödyllinen on myös widget, jolla voit lisätä kuluja ja tuloja lennossa avaamatta sovellusta, mutta PIN-suojausjärjestelmä, pääsy biometrisen ohjauksen kautta (jotta estetään tilillemme kurkistamasta) ja automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä Google Drivessa tai iCloudissa tallentaaksemme kopion taseistamme ja palauttaaksemme sen puhelimen vaihdon yhteydessä).

2) HyväBudget

Toinen erittäin hyödyllinen sovellus rahan ja henkilökohtaisten kulujen hallintaan on GoodBudgetsaatavana myös iPhone ja varten Android.

Tämän sovelluksen avulla voit hallita oikein kaikkia tuloja ja menoja, jotta voit luoda kuukausibudjetin kulutusrajoilla (jotka raportoidaan välittömästi, jotta tiedät milloin lopettaa tai rajoittaa kulut minimiin).

Voit luoda erilaisia ​​luokkia tallentaaksesi kuinka paljon käytät kuukausittain. Vaikka sovellus ei olekaan graafisesti Monefyn tasolla, se on silti erittäin yksityiskohtainen ja synkronoi online-tilitiedot, joten voimme halutessasi myös luoda ja hallita yhden budjetin jaettavaksi muiden perheenjäsenten tai luotettujen ystävien kanssa.

3) Maksaa

Jos etsimme todella täydellistä ja ammattimaista sovellusta, joka hallitsee jokaista tiliämme tuloa ja poistumista (avaamatta koskaan pankki- tai tilisovellusta), suosittelemme, että yrität Kuluttaasaatavilla Android ja varten iPhone/iPad.

Tämä sovellus yksinkertaistaa kuluerien keräämistä sen ansiosta SmartScan, jonka avulla voit ottaa kuvia kuiteista ja laskuista ja jättää sovelluksen tehtäväksi kopioida luvut ja erilaiset viitteet, jotta voimme ladata kulumme muutamassa sekunnissa ja ottaa kuvia kaikista vastaanottamistamme kuiteista ja kuiteista; Tietysti voimme myös hallita kuluja ja lisätä tuloja manuaalisesti lisäämällä kulut johonkin nykyisistä luokista.

Hyödyllisten toimintojen joukossa on myös mahdollisuus saada yksityiskohtaisia ​​raportteja tilin tai budjetin edistymisen tarkastamiseksi ja säästämisen estämiseksi. Tiedot voidaan synkronoida verkossa ja sovellusta voidaan käyttää myös tietokoneelta verkkosivustolla.

4) Kustannuspäällikkö

Toinen erittäin ammattimainen sovellus rahojemme hallintaan on Kustannuspäällikköladattavissa Android ja varten iPhone/iPad.

Tämä sovellus on erittäin selkeä ja yksityiskohtainen, ja se on ilo niille, jotka jo hallitsevat kuluja paperilla tai raporteissa: itse asiassa voimme lisätä erilaisia ​​​​kuluja, jotta voimme tietää, kuinka paljon kulutamme ja kuinka paljon käytämme. täytyy säästää, jos ylitämme tietyt rajat (voidaan asettaa halutulla tavalla).

Sovellus tarjoaa luettelon yleisistä kuluista ja eri luokista myös valmiiksi käännetyillä malleilla helpottaakseen ja nopeuttaakseen ensimmäistä, tylsintä kokoamista.

5) Päivittäiset kulut

Toinen yksinkertainen ja helppokäyttöinen sovellus rahan ja henkilökohtaisten kulujen hallintaan on Päivittäiset kulutladattavissa Android ja varten iPhone/iPad.

Tällä sovelluksella on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on ihanteellinen niille, jotka eivät halua pysyä muiden sovellusten liian monien toimintojen mukana, ja niille, jotka haluavat vain nopean sovelluksen tallentaakseen käytetyt rahat ja luodakseen viitebudjetin kuukausikulut.

Sovelluksen avulla voit myös hallita henkilökohtaista taloutta sekä hallita käyttötilejä ja luottokortteja erikseen, jotta tiedämme aina, mihin olemme käyttäneet tietyt summat ja mihin meillä on varaa käyttää hieman enemmän rahaa.

6) Nopea budjetti

Yksi mukavimmista ja yksinkertaisimmista italiankielisistä sovelluksista rahan ja henkilökohtaisten kulujen hallintaan Nopea budjettisaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone/iPadsekä hallittavissa kuin verkkosovellus millä tahansa PC:llä.

Sovelluksen avulla voit pitää henkilökohtaisen tai perheen talouden hallinnassa ja kirjata tulosi ja päivittäiset menosi. Huomionarvoisista toiminnoista nostamme esiin yhteenvetokaavion, taulukon kulutrendeillä sekä suodatusjärjestelmän, jolla viime päivinä tehdyt kulut löytyvät nopeasti.

7) Monone

Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus rahan ja henkilökohtaisten kulujen hallintaan on Mononeladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksessa on miellyttävä grafiikka, jota on helppo käyttää, kaikki kulut ovat hallittavissa eri luokissa ja väistämätön ympyräkaavio, josta näet välittömästi kulujen trendin. Verrattuna muihin vastaaviin sovelluksiin se erottuu ehdottomasti edukseen tekstiviesti-ilmoitusten automaattinen lukeminen kortin tai tilin liikkeistä (lisätäksesi tehdyt kulut) ja raportoi suojauksesta PIN-koodin, sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen avulla.

8) Kuluttaja

Budjetin ja perheen menojen hallintaan tarkoitettujen sovellusten joukossa emme voineet jättää väliin Spendeesaatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Sovelluksessa on kaikki odotetut toiminnot perheen budjetin hallintaan: ympyräkaaviot kulujen seurantaan, analyysi kulujen kehityksestä viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana sekä innovatiivinen kulutuksen optimointijärjestelmä, joka näyttää meille, mihin kuluihin käytämme liikaa ja miten voimme muuttaa tapojamme säästää.

Johtopäätökset

Lataamalla välittömästi yhden oppaassa näkyvistä sovelluksista, meistä tulee nopeasti todellisia mestareita kuukausittaisen menobudjetin hallinnassa ja lompakkoon tulevien ja sieltä lähtevien rahojen seuraamisessa; käyttämällä suosikkisovellustasi tarkasti ja täsmällisesti voimme säästää paljon rahaavarsinkin jos olemme erittäin varovaisia ​​suoritettavien kulujen suhteen.

Edelleen säästämisestä ja rahanhallinnasta voimme lukea myös artikkelimme Sovellus tallentaa kuitit ja rekisteröi kulut automaattisella skannauksella.

Jos kuitenkin haluamme yhdistää budjettipäällikön muihin työ- ja toimistotyökaluihin, voimme lukea oppaamme Sovellus toimistoon, työhön ja opiskeluun, ilmainen Androidille ja iPhonelle.

Emmekö voi laittaa rahaa sivuun? Tässä tapauksessa suosittelemme, että yhdistät jonkin yllä olevista sovelluksista oppaassa käsiteltyihin sovelluksiin Sovellus säästää energiaa, sähköä, kaasua ja bensiiniä.

Indeksi
  1. 1) Rahaa
  2. 2) HyväBudget
  3. 3) Maksaa
  4. 4) Kustannuspäällikkö
  5. 5) Päivittäiset kulut
  6. 6) Nopea budjetti
  7. 7) Monone
  8. 8) Kuluttaja
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up