Parhaat tarra- ja tarrapaketit WhatsAppille

Parhaat sovellukset tarroilla ja tarroilla, joita voimme lisätä WhatsApp-keskusteluihin tehdäksemme keskusteluistamme hauskempia

WhatsAppissa on mahdollista lisätä tarroja ja tarroja manuaalisesti suoraan sovelluksen käyttöliittymästä painamalla mitä tahansa tekstikenttää, painamalla Emoji-kuvaketta, painamalla Stocker-kuvaketta ja valitsemalla suosikkitarrasarjasi.

Ne, jotka haluavat aina enemmän, voivat myös lataa tarrapaketteja puhelinkaupasta, jotta saadaan uusia tarroja, joita kukaan ei ole vielä käyttänyt, antaen eloa yksityisissä chateissa ja ryhmissä kirjoittamillemme viesteille ja viesteille.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat pakkaukset ladattavia tarroja ja tarroja WhatsAppille, lisätä puhelimeseemme ilmaiseksi. Jos et tiedä kuinka hallita uusia tarroja, suosittelemme, että luet ensin oppaamme kuinka luoda ja lähettää tarroja Whatsappissa.

WAStickerapps

Korostamme parhaiden sovellusten joukossa, jotka voimme lisätä puhelimeen saadaksemme uusia tarroja WhatsAppiin WAStickerapps.

Tämä sovellus sisältää a Valtava kokoelma tarroja ja hymiöitä HD-laadulla ja sen sisältä löytyy sarjakuvatarroja (mutta myös kuuluisia ihmisiä ja suosituimpia meemejä) eri luokkiin lajiteltuina. Kun olet löytänyt suosikkitarrapaketin, voimme helposti lisätä sen WhatsAppiin painamalla painiketta Lisää WhatsAppiin.

Wemoji - WhatsApp-tarravalmistaja

Toinen erittäin mukava sovellus uusien tarrojen saamiseksi WhatsAppiin on Wemoji.

Wemoji on tarkoitettu luo uusi paketti henkilökohtaisia ​​tarroja alkaen valokuvista tai verkosta ladatuista kuvista: muokatun kuvan lataamisen jälkeen on mahdollista lisätä muita kuvia, lisätä tekstejä, hymiöitä ja tarroja, jotta voit luoda oman tarrapakkauksen meidän tai ystävien ja sukulaisten kasvojen perusteella.

Sticker.ly - Tarravalmistaja

Toinen kuuluisa sovellus uusien tarrojen luomiseen ja henkilökohtaisten tarrojen lataamiseen on Sticker.ly.

Sticker.ly:n avulla voimme ladata miljoonia muiden käyttäjien luomia henkilökohtaisia ​​tarroja, jotka on jaettu sovelluksen kautta. loistava valikoima tarroja WhatsApp-keskusteluissa. Valmiiden tarrapakkausten lisäksi tämän sovelluksen avulla voimme luoda yksilöllisiä tarroja käyttämällä omia tai ystävien kuvia muokata niitä ja liittää ne tiettyyn emojiin.

Tarrapaketit WA:lle

Jos olemme käyttäneet WhatsAppia lyhyen aikaa emmekä tiedä mitä tarroja lisätä, voimme ladata ne puhelimeen Tarrapaketit WA:lleyksi tarrojen kokoelma otettu suoraan WhatsAppin historiallisesta kilpailijasta: Telegram.

Kun olet lisännyt tämän paketin puhelimeen, avaa WhatsApp ja siirry tarraosioon pääset välittömästi käsiksi Telegramin kuuluisimpiin tarroihinjoten voit käyttää niitä myös WhatsApp-keskusteluissa.

Tarran valmistaja

Toinen kelvollinen sovellus tarrojen ja tarrojen lisäämiseen WhatsAppiin on Tarran valmistaja.

Sovellus on hyvin samanlainen kuin edellisissä luvuissa nähty: sen avulla voit luoda uusia tarroja henkilökohtaisista tai verkosta otetuista kuvista alkaen ja lisää kirjoituksia, tarroja, tehosteita ja paljon muuta, mikä määrittää uudet luodut tarrat tietylle emojille. Sovelluksen avulla voit myös ladata uusia tarroja ja käyttää niitä chateissa sekä käyttää niitä pohjana uusille henkilökohtaisille tarroille.

Stickers Cloud & Sticker Maker

Täydellisin sovellus tarrapakkausten ja tarrojen lisäämiseen WhatsAppiin on epäilemättä Stickers Cloud & Sticker Maker.

Stickers Cloudin ja Sticker Makerin avulla voimme etsi parhaita tarroja hakukoneella täydellinen tai vaihtoehtoisesti käyttämällä sovelluksen luokkia etsiäksesi suosituimpia tai käytetyimpiä tarroja. Tarrojen ja tarrojen hakukoneen rinnalta löydät myös erittäin täydellisen tarraeditorin, joten voit luoda oman henkilökohtaisen paketin suosikkikuvistasi tai -kuvistasi.

TarratOK WhatsAppille

Yksi täydellisimmistä ja kauneimmista tarra-aiheisista sovelluksista, jotka voimme asentaa Android-älypuhelimiin TarratOK WhatsAppille.

StickersOK for WhatsApp -sovelluksella on laaja valikoima tarroja ja liimoja minkä tahansa luonteisia, ja ne voidaan helposti lisätä suosituimpiin keskusteluihin etsimällä uusia tarroja kirjoittamisen aikana tai lisäämällä ajoittain tarroja, joista pidämme eniten. WhatsAppista. Sovellus tarjoaa myös valikoiman animoituja tarrojauutuus, jota varmasti arvostetaan chateissa ja jonka avulla voimme tehdä hyvän vaikutuksen joka tilanteessa.

Johtopäätökset

Olemme näyttäneet sinulle parhaita tarroja ja tarroja, jotka voimme lisätä Android-puhelimeemme ladattaviin sovelluksiin, jotta voimme vastata kaikkien äskettäin WhatsAppin käytön aloittaneiden käyttäjien tarpeisiin. kokeneet käyttäjät voivat sen sijaan käyttää näitä sovelluksia lisätäkseen tarrojen kokoelmaa chateissa käytettäviksi.

Sovellusten lisäksi voimme aina lisätä uusia tarroja ja tarroja käyttämällä linkkitarrojaEsimerkiksi Rakastan Emojia, Muna ja Chup Ja Betakkumajoiden avulla voit lisätä tiettyjä tarroja ilman kolmannen osapuolen sovelluksia.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka käyttää AR Emojisia Samsung Galaxyssa ja kaikissa älypuhelimissa ja miten muuta valokuva personoiduksi Emojiksi kasvomme avulla.

Indeksi
  1. WAStickerapps
  2. Wemoji - WhatsApp-tarravalmistaja
  3. Sticker.ly - Tarravalmistaja
  4. Tarrapaketit WA:lle
  5. Tarran valmistaja
  6. Stickers Cloud & Sticker Maker
  7. TarratOK WhatsAppille
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up