Parhaat tekniset, alkuperäiset ja hyödylliset joululahjat

Parhaat tekniset laitteet annettavaksi tai ostettaviksi: erikoiset, hypertekniset, innovatiiviset, alkuperäiset, trendikkäät, hinnat 30-100 euroa

Verkkokauppa on loistava tilaisuus kaikille ostaa asioita, joita on vaikea löytää kauppakeskuksesta, ja vaikka olisikin, maksaa niistä vähemmän. Verkko-ostoksilla voit tehdä todella omaperäisiä joululahjoja valitsemalla yksi trendikkäistä teknisistä laitteista, jotta todella hämmästytät lahjan saajan ystävää tai sukulaista.

Ottamatta huomioon tuotteita, jotka ovat jo laajalle levinneitä ja aina tarjolla tarjouksissa, tässä oppaassa näytämme sinulle joitain vempaimia, jotka voidaan antaa suurella tyytyväisyydellä pois oikealla summalla. antaa vain todella innovatiivisia asioita.

Suurin osa tuotteista, joista raportoimme sinulle, on saatavilla Italian Amazon-kaupassa, ja ne ovat suositeltavia ostoksille, koska se tarjoaa nopea toimitus Amazon Primella ja palautetaan ongelmien tai vikojen sattuessa (jopa joulun jälkeen, koska tuotteiden palautusaikaa pidennetään).

LUE MYÖS -> Vastaanota lahjoja Amazonissa luomalla toivelistasi

Indeksi

  Apple AirTag

   

  Jos meillä on iPhone tai lahjan saaja on Apple-fani, voimme harkitaApple AirTag, yksi vuoden 2021 teknisistä innovaatioista; tämä pieni seurantalaite on saatavilla alkaen 35 €.
  Tällä laitteella emme enää koskaan menetä laukkua tai avaimia, sillä sen avulla voimme seurata sijaintia nopeasti iPhonemme kautta.

  The AirTag ne toimivat Bluetooth LE:llä (vähän kulutusta) ja nappiparistolla (vaihdettava) muodostamaan yhteyden iPhoneen, ja jos kadotamme sen alueemme ulkopuolelle, se muodostaa anonyymisti yhteyden kadulta löytämiinsä iPhone- ja iPad-puhelimiin ja hyödyntää näin maailmanlaajuista hakuverkosto, jota käytetään aina viimeisen sijainnin löytämiseen.

  Tracker voidaan personoida kaiverruksella ja ne ovat monia omistettuja avainrenkaita saatavilla Amazonista, joten voit ripustaa sen melkein minne tahansa.

  Xiaomi Mi Band 6

   

  Myös tänä vuonna Xiaomi on päivittänyt älyrannekkeensa: se Xiaomi Mi Band 6 se on ehdottomasti luokkansa paras tuote, myös siksi, että se on saatavilla edulliseen hintaan (alle 40 €).
  Tässä älynauhassa on 1,56 tuuman AMOLED-näyttö, Sport-seurantajärjestelmä, vesitiiviys jopa 5 ATM:iin, mukana tulee antibakteerinen hihna ja 125 mAh:n akku.

  Sen avulla pystymme vastaanottamaan puhelinilmoituksia, käynnistämään ajastimen tai sekuntikellon, käyttämään Pomodoro-ajastinta työaikojen merkitsemiseen, käyttämään integroitua herätyskelloa sekä mittaamaan sydämenlyöntiä ja veren hapetusta, myös yöllä (univalvonta ja stressi). Jotta sovellus toimisi hyvin, meidän on asennettava Mi Fit -sovellus puhelimeen Android tai iPhone.

  Echo Dot

   

  Jos emme ole vielä tulleet helpon kotiautomaation ja ääniohjattujen laitteiden maailmaan, suosittelemme keskittymään silmät kiinni uusi Echo Dot, nyt neljännessä sukupolvessaan ja saatavilla alle 40 eurolla.
  Uuden pallonmuotoisen kaiuttimen kanssa voimme käyttää Alexa äänikomennot kysyä tietoja säästä, päivän uutisia ja hyödyntää erittäin hyödyllisiä toimintoja, kuten ajastin ja muistutukset (myös ohjelmoitavissa säännöllisin väliajoin). Musiikkilaatikona se on todella huippua, kiitos Amazon Musicin (myös ilmainen Primen kanssa), Spotifyn ja TuneIn Radio -sovelluksen radioiden tuen (integroitu käyttöjärjestelmään).

  Kun päätämme keskittyä kodin ääniavustajaan, meidän on myös harkittava keskittymistä moniin Alexa-yhteensopivat kotiautomaatiolaitteet, jotta voit käyttää älykkäitä pistorasioita, valoja ja laitteita, jotka ovat yhteensopivia äänemme kanssa.

  Chromecast with Google TV

   

  Olipa televisio mikä tahansa, voimme kokeilla Googlen uutta älykästä käyttöliittymää ostamalla Chromecast with Google TV, paranneltu versio donglesta, jonka käyttöjärjestelmä on Google TV, saatavilla alle 70 €:lla.
  Tämän Chromecastin avulla voimme hyötyä Googlen jatkuvasti päivittävästä älykkäästä käyttöliittymästä, johon voimme asentaa kaikki tunnetuimmat suoratoistosovellukset ja päästä nopeasti käsiksi Googlen tarjoamaan sisältöön. Kaukosäätimen sopivalla painikkeella pääsemme käsiksi myös Google Assistantin nopeisiin äänikomentoihin, jotta voit avata suosikkisisältösi vain äänelläsi.

  Kuten kaikki Chromecastit, joita voimme lähettää myös streameja suoratoistona puhelimen yhteensopivista sovelluksista: jos näemme älypuhelimessa videon, josta pidämme, voimme lähettää sen välittömästi televisioon nopeasti ja helposti painamalla Cast-painiketta.

  Nova MW6 WiFi verkkoteltta

   

  Onko meillä kodissamme Wi-Fi-peitto-ongelmia? Paras ratkaisu on luoda sellainen Mesh-Wi-Fi-verkko, mikä asentaa kotiin laajennetun verkon tiettyjen laitteiden sarjalla. Parhaiden ostettavien joukossa löydämme Nova MW6 WiFi verkkoteltta, saatavana hintaan 86 €.
  Käyttääksesi näitä laitteita, liitä vain päävastaanotin modeemiin (Ethernet-kaapelilla) ja yhdistä kaksi jäljellä olevaa satelliittia talon kohtiin, joihin haluamme Internet-signaalin saapuvan, jotta voimme muodostaa yhteyden suurimmalla nopeudella jopa suurimmat talot.

  Jokaisessa satelliitissa on AC1200 Dual Band Wi-Fi-yhteys (kokonaispeitto jopa 500 neliömetriä), 2 Gigabit Ethernet-porttia, reititin- ja tukiasematila sekä edistynyt lapsilukkojärjestelmä.

  Apple HomePod mini

   

  Apple-tuotteiden ystäville voimme tuoda Siri-ääniavustajan kaikkiin koteihin uuden älykaiuttimen avulla Apple HomePod mini, myyty alle 100 eurolla.
  Yhdistämällä tämän kaiuttimen Wi-Fi-kotiverkkoon pääsemme nopeasti käsiksi Sirin tarjoamiin tietoihin (sää, uutiset, pörssiosuudet ja paljon muuta), aktivoida ajastimia tai pyytää tietoja tietystä kohteesta tai kuuluisasta henkilöstä, ilman, että sinun tarvitsee avata iPhonea tai selainta kerran. Myös tässä tapauksessa voimme käyttää sitä musiikkilaatikona, kuunnella suoratoistomusiikkia Apple Musicissa tai Spotifyssa.

  Kodin automaation hallitsemiseksi tarvitsemme älylaitteita ja laitteita, jotka ovat yhteensopivia Apple HomeKit, joka on Applen itsensä kehittämä kotiautomaatioprotokolla.

  Fire TV Cube

   

  Jos haluamme ohjata kaikkia televisioon kytkettyjä laitteita yksinkertaisilla äänikomennoilla, suosittelemme, että kokeilet Fire TV Cube, saatavana Amazonista hintaan 119 €.
  Yhdistämällä tämän laitteen Internetiin voimme kätevästi käynnistää äänikomentoja television läheltä, jotta pääsemme käsiksi tunnetuimpiin suoratoistosovelluksiin, avaamme Amazon Prime -videon tarjoamaa multimediasisältöä ja ohjaamme muita laitteita puheella, myös oikean äänilähdön tai streamin valitseminen, jota käytetään toistetussa sisällössä.

  Tämä pieni kuutio tukee 4K Ultra HD -sisältöä ja pystyy käsittelemään Dolby Vision-, HDR- ja HDR10+ -suoratoistoa. Jos olemme riippuvaisia ​​äänestä, voimme hyötyä Dolby Atmos -tuesta, jotta voimme kuunnella Netflixin ja Amazon Prime Videon lähettämää sisältöä korkeimmalla äänenlaadulla.

  Xiaomi Mi Watch

   

  Löydämme sen varmasti kauneimmista lahjoista, joita voimme antaa itsellemme tai antaa pois Xiaomi Mi Watch, Xiaomi-älykello saatavilla hintaan 129 €.
  Tästä kellosta löytyy 1,39 tuuman AMOLED HD -näyttö, integroitu GPS, sykemittaus, unentunnistusjärjestelmä, veren happipitoisuuden mittaus, 117 harjoitustilaa (omistetulla Sport-painikkeella) ja integroitu ääniavustaja.

  Tämä älykello on erittäin konfiguroitava oma käyttöjärjestelmä ja voimme hallita kaikkia sen toimintoja ja sovelluksella tehtyjä mittauksia Xiaomi Wear, tarkoitettu käytettäväksi Mi Watchin kanssa.

  Johtopäätökset

   

  Kuten olemme nähneet, monia lahjaideoita on tarjolla hyperteknisille nörille, mutta saavutettavissa ja arvostettavissa myös tavallisille käyttäjille, jotka ehkä lähestyvät kodin automaatiota ja Hi-Tech-laitteita lahjojemme ansiosta.

  Toisessa oppaassa olemme näyttäneet sinulle kuinka vertailla lahjahintoja muilla sivustoilla, joten voit valita parhaan hinnan.

  Meillä ei ole aavistustakaan, mitä antaa lahja? Voimme myös päästä eroon ajatuksesta antamalla Amazon-kupongin, loistava lahjaidea, joka ilahduttaa monia ihmisiä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up